• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • copertine metalice

Rezultate pentru

Copertine metalice - Import export

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA is a company of substitution of asbestos roofing. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA was founded in 1997 in the municipality of Águeda. We manufacture steel structures, metal constructions, railings and wire mesh, gates, and balconies. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA is dedicated to the transformation and creation of structures, roofing, and metal façades, mainly for the execution of industrial pavilions. We also have the ability to execute light locksmith projects such as small and large gates, railings, and small roofs. For many years, the company has had experience in the domestic and foreign markets: Spain, France, Angola, and Mozambique. We do all kinds of iron and steel work and give free budgets. Auto-Cad drawings accompany all our works. We are committed to excellence by using the best materials, equipment, methods, and processes and have a competent and motivated team to run your projects.

 2. HAACK JALOUSIEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HAACK JALOUSIEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. GLAS & SPIEGEL STEFAN WIESNER

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GLAS & SPIEGEL STEFAN WIESNER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. Are sediul în Leipzig, Germania.

 4. AUEN TOR UND TÜRTECHNIK GBR

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AUEN TOR UND TÜRTECHNIK GBR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. Are sediul în Seevetal, Germania.

 5. KERN HOLZ- UND GARTENLAND GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KERN HOLZ- UND GARTENLAND GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. Are sediul în Immenstadt, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TENTROM PARADISE

  Romania

  In orice anotimp v-ati afla puteti beneficia de produsele noastre. Acestea va protejeaza de vant, soare sau intemperii pentru a va simti in siguranta. Serviciile oferite de noi sunt: inchiderea teraselor, foisoarelor, balcoanelor cu sticla glisanta si prelate transparente din plastic cu bride sau casetate. De asemenea, sitemul pe care il folosim este Todocristal, un sistem revolutionar ce va asigura atat etansarea dar si vizibilitate maxima. Oferim si copertine retractabile pentru balcon sau intrare, foarte necesare in orice anotimp. Pergolele retractabile fac si ele parte din oferta noastra ca si umbrelele pentru gradina sau terasa ce va ajuta sa va relaxati vara cu o bautura racoritoare.

 2. SC AVACO-ECOKAPA GROUP SRL

  Romania

 3. CLC GMBH

  Germania

  Compania CLC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garaje prefabricate, Adaposturi pentru automobile, fences, Garaje prefabricate, Adaposturi pentru automobile, și canopy. Are sediul în Siegen, Germania.

 4. BEMETAL

  Portugalia

  Compania BEMETAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bespoke hall construction, spare parts for industrial machines, și installations for metal components. Are sediul în Lousada, Portugalia.

 5. PELIKAN PERGOLA

  Turcia

  Compania PELIKAN PERGOLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile arbours and roofs, bowers, și sun shade. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. GLÜCK UND FRANKE FENSTER ROLLADEN TECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania GLÜCK UND FRANKE FENSTER ROLLADEN TECHNIK VERTRIEBS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. AÇODECOR

  Portugalia

  Compania AÇODECOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construcții industriale, Osaturi metalice usoare, construction, metal, Construcții industriale, joinery, și Osaturi metalice usoare. Are sediul în Vila Do Conde, Portugalia.

 1. MK-METALLTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MK-METALLTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. Are sediul în Espelkamp, Germania.

 2. AY-LAR DEMIR CELIK MAKINA BRANDA TENTE DEKORASYON SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania AY-LAR DEMIR CELIK MAKINA BRANDA TENTE DEKORASYON SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jaluzele - marchize, bowers, marquees, Jaluzele - marchize, și Modular and thermal tarps. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. BIKE DOCK SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania BIKE DOCK SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. A. BUDKO INDIVIDUALI VEIKLA

  Lituania

  Compania A. BUDKO INDIVIDUALI VEIKLA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Indoirea otelurilor si a metalelor, Curbarea otelurilor si a metalelor, Tabureti, Indoirea otelurilor si a metalelor, Curbarea otelurilor si a metalelor, Tabureti, și metal gates. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 5. PLAROL GMBH

  Germania

  Compania PLAROL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. Are sediul în Oberhausen-Rheinhausen, Germania.

 6. METALL-AUER GMBH

  Austria

  Compania METALL-AUER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. Are sediul în Wernstein Am Inn, Austria.

 7. ALUMINCO GMBH

  Germania

  Compania ALUMINCO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. Are sediul în Krefeld, Germania.

 8. SANDVIÇ PANEL - PANNELLO SANDWICH

  Turcia

  Compania SANDVIÇ PANEL - PANNELLO SANDWICH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. DIE - DESIGN IN EDELSTAHL GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania DIE - DESIGN IN EDELSTAHL GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. Are sediul în Erfurt, Germania.

 2. CONSTRUCTIONS MÉTALLIQUES GUY GARDULA

  Luxemburg

  Compania CONSTRUCTIONS MÉTALLIQUES GUY GARDULA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari metalice, Copertine metalice, Scari metalice, Copertine metalice, safety rails, și Outdoor terraces. Are sediul în Ehlerange, Luxemburg.

 3. PERGOLA SISTEMLERI

  Turcia

  Compania PERGOLA SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building canvas, custom-made tarpaulins, bowers, și arbours and roofs. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. PREMIER STORAGE PRODUCTS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania PREMIER STORAGE PRODUCTS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Smokers' shelters. Are sediul în St. Ives, Regatul Unit.

 5. EDELMANN FACHMARKT FÜR DAS HANDWERK GMBH

  Germania

  Compania EDELMANN FACHMARKT FÜR DAS HANDWERK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. Are sediul în Bad Mergentheim, Germania.

 6. CARAPAX FRANCE

  Franta

  Compania CARAPAX FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. Are sediul în Vezeronce-Curtin, Franta.

 7. NORMANDIE STRUCTURES

  Franta

  Compania NORMANDIE STRUCTURES, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. Are sediul în Etrepagny, Franta.

 8. MANFRED PROBST GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania MANFRED PROBST GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. Are sediul în Wien, Austria.

 9. LISONA-LUX

  Luxemburg

  Compania LISONA-LUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Copertine metalice, aluminium facades, Copertine metalice, canopy, și aluminium carport. Are sediul în Remich, Luxemburg.

 10. TECNO ART

  Belgia

  Compania TECNO ART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Copertine metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile railings, și bike carrier. Are sediul în Kalmthout, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit