• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • capace metalice

Rezultate pentru

Capace metalice - Import export

 1. MECANOR SA

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Mecanor specialises in ultra-precise punched products for microtechnology, drawing on innovative processes and high-quality progressive tools. Since it was founded in 1948, the company has continually developed its products and strengthened its expertise in order to respond to the ever-evolving challenges of microtechnology in different markets. Initially producing almost exclusively for the watchmaking industry, Mecanor now boasts a diversified portfolio of components for the automotive, medical technology and micro device sectors.

 2. EUROCAP

  Belgia

  Verified by europages badge

  EUROCAP specialises in the sale and distribution of metal caps, wicker covers (wired caps), heatshrink caps, aluminium caps, pilfer-proof caps (aluminium screw stoppers), HDPE screw stoppers and quarter-turn caps. EUROCAP N.V. offers professional advice in the use of various types of stopper. EUROCAP N.V. now offers you a complete range of stoppers for use by the drink, food, chemical and pharmaceutical industries.

 3. FINN-KORKKI OY

  Finlanda

  Verified by europages badge

  Compania FINN-KORKKI OY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bottle caps, crown caps, luxury aluminium closures, design bottle closures, special closures, Ring pull closures, Ring pull cap sealing machines, Ring pull caps, și Crown cork bottle caps. Are sediul în Hämeenlinna, Finlanda.

 4. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - modelare si taiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Capace metalice, Prelucrarea otelului si a metalelor, Unelte de mana fara motor, Matritarea otelurilor si metalelor, Laminarea otelurilor si a metalelor, Precision stamping parts, stamping parts, Precision stamping parts, și Capace metalice. Are sediul în Olpe, Germania.

 5. PBR-MATIC AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania PBR-MATIC AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. Are sediul în Muri, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PAPIERVERARBEITUNGSWERK FRANZ VEIT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. Are sediul în Hirschaid, Germania.

 2. SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SELBITSCHKA & SCHÄDLER STANZ- U. LASERTECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. Are sediul în Leutkirch, Germania.

 3. REMPLAST CAPS SRL

  Romania

 4. KEIZER INTERNATIONAL

  Olanda

  Compania KEIZER INTERNATIONAL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile screw covers, packing articles, și plastic fasteners. Are sediul în Andelst, Olanda.

 5. QTC KÖRNER GMBH

  Germania

  Compania QTC KÖRNER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. Are sediul în Weil Am Rhein, Germania.

 1. UTIL GROUP

  Germania

  Compania UTIL GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. Are sediul în Backnang, Germania.

 2. FA.TA. PLAST S.R.L.

  Italia

  Compania FA.TA. PLAST S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. Are sediul în Livorno, Italia.

 1. PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK

  Germania

  Compania PRÄZI-CUT GBR DRAHTERODIERTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. Are sediul în Paderborn, Germania.

 2. NEXTS SRL

  Italia

  Compania NEXTS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafenele si baruri - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafea si ceai, Capace metalice, twist caps for packaging, Cafea si ceai, și Capace metalice. Are sediul în Cernusco Sul Naviglio, Italia.

 3. TECNOCAP UA

  Ucraina

  Compania TECNOCAP UA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile twist caps. Are sediul în Zhovkva, Ucraina.

 4. BATTISTELLA CAPSULE SPA

  Italia

  Compania BATTISTELLA CAPSULE SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri si capace din material plastic, Dopuri si capace din material plastic, sealing capsules, plastic caps, și Aluminium, PET and PVC caps. Are sediul în Ceggia, Italia.

 5. LA MALTERIE DU CHATEAU

  Belgia

  Compania LA MALTERIE DU CHATEAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bere - adjuvanti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Capace metalice, Capace metalice, și malt for the beverage industry. Are sediul în Lambermont, Belgia.

 6. SABAT

  Spania

  Compania SABAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. Are sediul în Sant Sadurni D'anoia-Barcelona, Spania.

 7. SAUCAPS SARL

  Franta

  Compania SAUCAPS SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Capace metalice, și Capace metalice. Are sediul în Beaune, Franta.

 8. SILGAN WHITE CAP BELGIUM

  Belgia

  Compania SILGAN WHITE CAP BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri si capace din material plastic, Capace metalice, Dopuri si capace din material plastic, plastic covers for packing, lids, și Capace metalice. Are sediul în Lint, Belgia.

 1. USPEH METALCAP SSB LTD.

  Bulgaria

  Compania USPEH METALCAP SSB LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. Are sediul în Pleven, Bulgaria.

 2. PEDI FRANCE

  Franta

  Compania PEDI FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. Are sediul în Pierry, Franta.

 3. GENESIS ENGINE OIL

  Turcia

  Compania GENESIS ENGINE OIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de energie si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Capace metalice, oil change, oil, flange collar, și Capace metalice. Are sediul în Melikgazi, Turcia.

 4. SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L.

  Italia

  Compania SPECIAL GABBIETTE MUSELETTES S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal cages for caps. Are sediul în Pont-Saint-Martin, Italia.

 5. HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA

  Germania

  Compania HÄRTER STANZTECHNIK GMBH & CO. KGAA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - modelare si taiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Modelarea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Unelte de mana fara motor, Capace metalice, Modelarea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Unelte de mana fara motor, și Capace metalice. Are sediul în Königsbach-Stein, Germania.

 6. MCAP AMBALAJ SAN.TIC.A.S.

  Turcia

  Compania MCAP AMBALAJ SAN.TIC.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticle si borcane din sticla, caps, Sticle si borcane din sticla, covers for jars, și sealed socket cap screws. Are sediul în Izmir, Turcia.

 7. AVACOM D.O.O.

  Slovenia

  Compania AVACOM D.O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Franciza comerciala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte din aluminiu de uz casnic, Capace metalice, Dopuri si capace din material plastic, Manusi, Obiecte din aluminiu de uz casnic, Capace metalice, Dopuri si capace din material plastic, și Manusi. Are sediul în Godovič, Slovenia.

 8. MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH

  Germania

  Compania MEKU MECHATRONISCHE SYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - modelare si taiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matritarea otelurilor si metalelor, Laminarea otelurilor si a metalelor, Capace metalice, Matritarea otelurilor si metalelor, Laminarea otelurilor si a metalelor, și Capace metalice. Are sediul în Eching, Germania.

 9. BERGAMA GRANITE

  Turcia

  Compania BERGAMA GRANITE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. Are sediul în Izmir, Turcia.

 10. F. CEREDI S.P.A.

  Italia

  Compania F. CEREDI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje si recipiente metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje alimentare, Capace metalice, Ambalaje alimentare, și Capace metalice. Are sediul în Zola Predosa, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit