• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • companii fluviale - linii

Rezultate pentru

Companii fluviale - linii - Import export

 1. WORLD WATER TAXIS

  Regatul Unit

  Compania WORLD WATER TAXIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii fluviale - linii. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 2. ETF BENIN

  Benin

  Compania ETF BENIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii fluviale - linii. Are sediul în Cotonou, Benin.

 3. LES GRANDS BATEAUX DE PROVENCE PROVENCE G B P - LE MIREILLE

  Franta

  Compania LES GRANDS BATEAUX DE PROVENCE PROVENCE G B P - LE MIREILLE, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii fluviale - linii, Navlositori fluviali, Burse de transport fluvial, Companii fluviale - linii, Navlositori fluviali, și Burse de transport fluvial. Are sediul în Avignon, Franta.

 4. NEGRINI ILARIO & C. S.A.S.

  Italia

  Compania NEGRINI ILARIO & C. S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii fluviale - linii, Burse de transport fluvial, Companii fluviale - linii, și Burse de transport fluvial. Are sediul în Roncoferraro, Italia.

 5. EGIL ULVAN REDERI AS

  Norvegia

  Compania EGIL ULVAN REDERI AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii fluviale - linii, și Companii fluviale - linii. Are sediul în Trondheim, Norvegia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. K.R. KAMPHUISEN HOLDING B.V.

  Olanda

  Compania K.R. KAMPHUISEN HOLDING B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii fluviale - linii, și Companii fluviale - linii. Are sediul în Wageningen, Olanda.

 2. NAVIGAZIONE MARINO CACCIATORI S.N.C. DI MARANGON GRAZIANA & FIGLI

  Italia

  Compania NAVIGAZIONE MARINO CACCIATORI S.N.C. DI MARANGON GRAZIANA & FIGLI, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii fluviale - linii, Burse de transport fluvial, Companii fluviale - linii, și Burse de transport fluvial. Are sediul în Porto Tolle, Italia.

 3. SCHIFFFAHRTSGESELLSCHAFT DES VIERWALDSTÄTTERSEES (SGV)

  Elvetia

  Compania SCHIFFFAHRTSGESELLSCHAFT DES VIERWALDSTÄTTERSEES (SGV), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii fluviale - linii, și Companii fluviale - linii. Are sediul în Luzern, Elvetia.

 4. ZÜRICHSEE-SCHIFFFAHRTSGESELLSCHAFT AG (ZSG)

  Elvetia

  Compania ZÜRICHSEE-SCHIFFFAHRTSGESELLSCHAFT AG (ZSG), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii fluviale - linii, și Companii fluviale - linii. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 5. SAN SALVADOR S.A.S.

  Italia

  Compania SAN SALVADOR S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii fluviale - linii, Burse de transport fluvial, Companii fluviale - linii, și Burse de transport fluvial. Are sediul în Venezia, Italia.

 1. JADROAGENT INTERNATIONAL, MEDNARODNA POMORSKA IN PROMETNA AGENCIJA D.O.O.

  Slovenia

  Compania JADROAGENT INTERNATIONAL, MEDNARODNA POMORSKA IN PROMETNA AGENCIJA D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii fluviale - linii. Are sediul în Koper, Slovenia.

 2. NAVIG INTER

  Franta

  Compania NAVIG INTER, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii fluviale - linii, și Companii fluviale - linii. Are sediul în Lyon, Franta.

 1. CONCORDIA MARITIME AB

  Suedia

  Compania CONCORDIA MARITIME AB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii fluviale - linii. Are sediul în Gothenburg, Suedia.

 2. G & P CRUISE HOTEL MANAGEMENT GMBH

  Elvetia

  Compania G & P CRUISE HOTEL MANAGEMENT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii fluviale - linii, și Companii fluviale - linii. Are sediul în Luzern, Elvetia.

 3. VEFT - AGDER REDERI FORENING

  Norvegia

  Compania VEFT - AGDER REDERI FORENING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport fluvial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii fluviale - linii, și Companii fluviale - linii. Are sediul în Kristiansand S, Norvegia.

 4. BROSTROM TANKERS AB

  Suedia

  Compania BROSTROM TANKERS AB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii fluviale - linii. Are sediul în Goteborg, Suedia.

 5. TRAGHETTO GONDOLE MOLO

  Italia

 6. BARCAIOLI DEL MINCIO

  Italia

 7. AGENZIA RIZZO

  Italia

 8. SERVIZIO MOTOSCAFI S.TROVASO S.A.S.

  Italia

 1. NORSHIP AS

  Norvegia

 2. G.T. MOTOSCAFI S.R.L.

  Italia

 3. UKRVODSHLYAH STATE OWNED ENTERPRISEVODNYKHWAYS

  Ucraina

 4. TRAVEL VENICE S.R.L.

  Italia

 5. AGENCE MARITIME MANUROC

  Franta

 6. SOCIETA' DI NAVIGAZIONE MOTOSCAFISTI GRADESI DI BIASIOL FRANCO & C. S.N.C.

  Italia

 7. ALLOCCHIO VITTORINA

  Italia

 8. DAL ZENNARO GIOVANNI

  Italia

 9. GOSAIL S.A.S. DI ANDREA FARINA E C.

  Italia

 10. TASELL S.N.C.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit