• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • compactoare si concasoare pentru deseuri

Rezultate pentru

Compactoare si concasoare pentru deseuri - Import export

 1. MACFAB SYSTEMS LTD

  Irlanda

  Verified by europages badge

  Compania MACFAB SYSTEMS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vertical balers, baling presses, compactors cardboard baler, drum crushers, Glass crusher, Balers, bale presses, vertical compactors, waste compactor design, și plants and equipment for industrial waste. Are sediul în Carrickmacross,, Irlanda.

 2. ECOLOGIA ESPOSITO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ECOLOGIA ESPOSITO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri industriale - servicii de depoluare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare si concasoare pentru deseuri, și Compactoare si concasoare pentru deseuri. Are sediul în Volla, Italia.

 3. IDEAL TECHNOLOGIES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania IDEAL TECHNOLOGIES, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gestionarea deseurilor industriale, Reciclaje de ambalaje, Uscatoare si storcatoare industriale, Compactoare si concasoare pentru deseuri, Gestionarea deseurilor industriale, Reciclaje de ambalaje, Uscatoare si storcatoare industriale, și Compactoare si concasoare pentru deseuri. Are sediul în Rambouillet, Franta.

 4. IDS ENVIRONNEMENT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania IDS ENVIRONNEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gestionarea deseurilor industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclaje de carton, Tratarea si reciclarea deseurilor, Compactoare si concasoare pentru deseuri, cardboard balls, bale presses, plastic press, cardboard removal, cardboard removal, și Reciclaje de carton. Are sediul în St Trivier De Courtes, Franta.

 5. AB-EX

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AB-EX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. Are sediul în Bramsche, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania STRAUTMANN UMWELTTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. Are sediul în Glandorf, Germania.

 2. GETECHA GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GETECHA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. Are sediul în Aschaffenburg, Germania.

 3. PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PAPENBROCK ENTSORGUNGSTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. Are sediul în Bad Iburg, Germania.

 4. BARRADAS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BARRADAS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile LI-ION battery recycling, EV battery recycling, tyre recycling, Used tyre recycling, WEEE recycling, Refrigerator recycling, Machine building and plant construction, Service, și Used machines. Are sediul în Dortmund, Germania.

 5. COMITEC S.R.L.

  Italia

  Compania COMITEC S.R.L., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare si concasoare pentru deseuri, și Compactoare si concasoare pentru deseuri. Are sediul în Godega Di Sant'urbano, Italia.

 1. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Spania

  Compania GRUPO CODESA COMPACSA, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare si concasoare pentru deseuri, Usi blindate si usi ignifuge industriale, garbage compactors, Compactoare si concasoare pentru deseuri, și Usi blindate si usi ignifuge industriale. Are sediul în Castellar Del Valles, Spania.

 2. AUSTROPRESSEN - ROITHER MASCHINENBAU GESMBH

  Austria

  Compania AUSTROPRESSEN - ROITHER MASCHINENBAU GESMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bale presses for waste disposal, Baling presses, hydraulic, și compactors. Are sediul în Seewalchen, Austria.

 1. AGICOM- PEDERGNANA OG

  Austria

  Compania AGICOM- PEDERGNANA OG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fier vechi - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manipulare continua a marfurilor - sisteme, Compactoare si concasoare pentru deseuri, plants for recovering and recycling rubber from waste, plants for recovering and recycling metals from waste, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, și Compactoare si concasoare pentru deseuri. Are sediul în Puch Bei Hallein, Austria.

 2. ALTERVAL

  Franta

  Compania ALTERVAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare - utilaje si instalatii, bale presses, Reciclare - utilaje si instalatii, compactor hire, și waste machinery. Are sediul în Epouville, Franta.

 3. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Germania

  Compania NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare si concasoare pentru deseuri, Concasoare si corpuri de macinare, Mixere si rasnite pentru industria alimentara, mobile grinder, Compactoare si concasoare pentru deseuri, Concasoare si corpuri de macinare, și Mixere si rasnite pentru industria alimentara. Are sediul în Frechen, Germania.

 4. EUREC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY GMBH

  Germania

  Compania EUREC ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. Are sediul în Krayenberggemeinde, Germania.

 5. ENTSORGUNGSTECHNIK ZEHETLEITNER GMBH

  Austria

  Compania ENTSORGUNGSTECHNIK ZEHETLEITNER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. Are sediul în Meggenhofen, Austria.

 6. BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania BEMA VERPACKUNGSABFALL DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. Are sediul în Niefern-Öschelbronn, Germania.

 7. DRUIDS PROCESS TECHNOLOGY

  Spania

  Compania DRUIDS PROCESS TECHNOLOGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare si concasoare pentru deseuri, metal waste reclamation, Compactoare si concasoare pentru deseuri, re-use of plastic waste, și reuse of wood waste. Are sediul în Granollers, Spania.

 8. NIELSEN-ARAMIS GROUP

  Tunisia

  Compania NIELSEN-ARAMIS GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare si concasoare pentru deseuri, Sortarea deseurilor - utilaje si materiale, Compactoare si concasoare pentru deseuri, Sortarea deseurilor - utilaje si materiale, și bale presses. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 1. SE SHREDDERS

  Turcia

  Compania SE SHREDDERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. Are sediul în Bolu, Turcia.

 2. BINOLOGY LLC

  Rusia

  Compania BINOLOGY LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sortarea deseurilor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pubele, containere pentru deseuri, Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale, Compactoare si concasoare pentru deseuri, Pubele, containere pentru deseuri, Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale, Compactoare si concasoare pentru deseuri, și waste collection containers. Are sediul în Moscow, Rusia.

 3. PINI SRL

  Italia

  Compania PINI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Compactoare si concasoare pentru deseuri, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Compactoare si concasoare pentru deseuri, vertical compactors, și Waste compacting installations. Are sediul în Gerenzano, Italia.

 4. SMELLWELL VERTRIEBS GMBH

  Austria

  Compania SMELLWELL VERTRIEBS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. Are sediul în Altach, Austria.

 5. FRANZ KAHL GMBH

  Germania

  Compania FRANZ KAHL GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 6. WEIMA MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania WEIMA MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brick makers, grinder shredders, și shredders. Are sediul în Ilsfeld, Germania.

 7. KADANT PAAL GMBH

  Germania

  Compania KADANT PAAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese hidraulice, Chain conveyors, Baling presses, hydraulic, replacement press parts, și Prese hidraulice. Are sediul în Georgsmarienhütte, Germania.

 8. HERBOLD MECKESHEIM GMBH

  Germania

  Compania HERBOLD MECKESHEIM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines and equipment for granulating and grinding rubber, plastics recycling, re-use of plastic waste, și industrial plastic waste recycling. Are sediul în Meckesheim, Germania.

 9. BÖCK ENTSORGUNGSLOGISTIK GMBH

  Germania

  Compania BÖCK ENTSORGUNGSLOGISTIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Compactoare si concasoare pentru deseuri. Are sediul în München, Germania.

 10. CONDEBO

  Belgia

  Compania CONDEBO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare si concasoare pentru deseuri, Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale, Sortarea deseurilor - utilaje si materiale, Depoluarea mediului - servicii, Compactoare si concasoare pentru deseuri, Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale, Sortarea deseurilor - utilaje si materiale, și Depoluarea mediului - servicii. Are sediul în Lokeren, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit