• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tratarea deseurilor electrice si electronice

Rezultate pentru

Tratarea deseurilor electrice si electronice - Import export

 1. KEW ELECTRICAL

  Regatul Unit

  Compania KEW ELECTRICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul INSTALATII ELECTRICE. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - componente si piese, Tratarea deseurilor electrice si electronice, Bobine electrice, Electrocasnice - import-export, Electricitate - componente si piese, Tratarea deseurilor electrice si electronice, Bobine electrice, și Electrocasnice - import-export. Are sediul în Brighton, Regatul Unit.

 2. ENVIRONMENTAL SOLUTIONS WASTE MANAGEMENT

  Regatul Unit

  Compania ENVIRONMENTAL SOLUTIONS WASTE MANAGEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor electrice si electronice, și Tratarea deseurilor electrice si electronice. Are sediul în Thatcham, Regatul Unit.

 3. S2S GROUP

  Regatul Unit

  Compania S2S GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. Are sediul în Rotherham, Regatul Unit.

 4. COMETAL DEGERLI MADENLER GERI DONUSUM SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania COMETAL DEGERLI MADENLER GERI DONUSUM SAN VE TIC LTD STI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. E GERI DÖNÜŞÜM

  Turcia

  Compania E GERI DÖNÜŞÜM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor electrice si electronice, waste recycling, scrap recycling, și Tratarea deseurilor electrice si electronice. Are sediul în Izmir/, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GF

  Regatul Unit

  Compania GF, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sudarea electrica - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile INSTALATII ELECTRICE, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Tratarea deseurilor electrice si electronice, Unelte portabile cu motor pentru electrotehnica, INSTALATII ELECTRICE, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Tratarea deseurilor electrice si electronice, și Unelte portabile cu motor pentru electrotehnica. Are sediul în Poole, Regatul Unit.

 2. RECYTRONICA

  Spania

  Compania RECYTRONICA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electronic waste, și Buying catalyst waste. Are sediul în Valladolid, Spania.

 3. ELECTRONIC RECYCLING

  Irlanda

  Compania ELECTRONIC RECYCLING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hard disk-uri, și Hard disk-uri. Are sediul în Finglas, Irlanda.

 4. BOZZATO GIANLUIGI

  Italia

  Compania BOZZATO GIANLUIGI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electronic waste disposal. Are sediul în Alano Di Piave, Italia.

 5. TAUMÉA

  Franta

  Compania TAUMÉA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile it product distribution. Are sediul în Auger-Saint-Vincent, Franta.

 1. EURL MP RECYCLING

  Algeria

  Compania EURL MP RECYCLING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Circuite imprimate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor electrice si electronice, Tratarea deseurilor electrice si electronice, și recycling. Are sediul în alger, Algeria.

 2. RETECH RECYCLING TECHNOLOGY AB

  Suedia

  Compania RETECH RECYCLING TECHNOLOGY AB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor electrice si electronice, Fier vechi - colectare si reciclare, Metale - colectare si reciclare, Colectare si reciclare - produse diverse, Tratarea deseurilor electrice si electronice, Fier vechi - colectare si reciclare, Metale - colectare si reciclare, și Colectare si reciclare - produse diverse. Are sediul în Oxie, Suedia.

 1. HORSCH ENTSORGUNG

  Luxemburg

  Compania HORSCH ENTSORGUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor electrice si electronice, Tratarea si reciclarea deseurilor, Tratarea deseurilor electrice si electronice, și Tratarea si reciclarea deseurilor. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 2. RECYCLING RAEE

  Spania

  Compania RECYCLING RAEE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electronic waste, Buying catalyst waste, și electronic waste disposal. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. CHIMIREC

  Franta

  Compania CHIMIREC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. Are sediul în Dugny, Franta.

 4. RECUINTEC S.L

  Spania

  Compania RECUINTEC S.L, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor, Electronic waste, Collection, recycling, elimination waste, Tratarea si reciclarea deseurilor, și Buying catalyst waste. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. BRAINSCAPE

  Belgia

  Compania BRAINSCAPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Colectare si reciclare - produse diverse, Colectare si reciclare - produse diverse, și toner recycling. Are sediul în Schoten, Belgia.

 6. PRATGIR RECICLATGES S.L.

  Spania

  Compania PRATGIR RECICLATGES S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. Are sediul în Les Franqueses Del Vallès, Spania.

 7. GEBRAUCHTE AUTOTEILE LACKNER

  Germania

  Compania GEBRAUCHTE AUTOTEILE LACKNER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. Are sediul în Oberursel, Germania.

 8. ANK BUDGET BINS

  Australia

  Compania ANK BUDGET BINS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. Are sediul în Bayswater, Australia.

 1. PELCOM COMPANY.LTD

  Camerun

  Compania PELCOM COMPANY.LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shipping throughout the world, și all-inclusive delivery. Are sediul în bamenda, Camerun.

 2. NATURAMENTE

  Italia

  Compania NATURAMENTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. Are sediul în Napoli, Italia.

 3. SO.LO. RIFIUTI SRLS

  Italia

  Compania SO.LO. RIFIUTI SRLS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marfuri in excedent, waste disposal advice, waste disposal management, Marfuri in excedent, și waste collecion and disposal. Are sediul în Palermo, Italia.

 4. BRUZIA SERVIZI

  Italia

  Compania BRUZIA SERVIZI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. Are sediul în Fiumefreddo Bruzio, Italia.

 5. COLLECTUN D3E RECYCLAGE

  Tunisia

  Compania COLLECTUN D3E RECYCLAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buying electronic waste, și Collection, recycling, elimination waste. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 6. METALES DYPAC RESIDUOS ELECTRONICOS

  Spania

  Compania METALES DYPAC RESIDUOS ELECTRONICOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiocomunicatii - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor electrice si electronice, Fier vechi - colectare si reciclare, Tratarea deseurilor electrice si electronice, și Fier vechi - colectare si reciclare. Are sediul în Madrid, Spania.

 7. ECO OFFICE TRANSPORT & RECYCLING

  Italia

  Compania ECO OFFICE TRANSPORT & RECYCLING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Collection, recycling, elimination waste, și special waste removal and treatment. Are sediul în sant'ippolito, Italia.

 8. SPC

  Regatul Unit

  Compania SPC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. Are sediul în Lingfield, Regatul Unit.

 9. ECONSULT SAS DI GIANCARLO AURILIO

  Italia

  Compania ECONSULT SAS DI GIANCARLO AURILIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor electrice si electronice, Deseuri industriale - servicii de depoluare, Tratarea deseurilor electrice si electronice, și Deseuri industriale - servicii de depoluare. Are sediul în Vitulazio (Ce), Italia.

 10. TEKNO GERI DONUSUM

  Turcia

  Compania TEKNO GERI DONUSUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea deseurilor electrice si electronice. Are sediul în ANKARA, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit