• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • coduri de bare - scannere

Rezultate pentru

Coduri de bare - scannere - Import export

 1. MEDILOX GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MEDILOX GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. Are sediul în Korschenbroich, Germania.

 2. CHR ELECTRONICS SRL

  Romania

  Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor. Compania oferă în prezent o gamă extinsă de servicii și echipamente necesare companiilor: - echipamente print & copy (vânzare, închiriere și service): imprimante și multifuncționale, imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, echipamente IT, consumabile; - echipamente de securitate: supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare; - echipamente audio-video (vânzare și închiriere): echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică. Toate dispozitivele și serviciile includ GARANȚIA CHR electronics pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI: - garanția funcționării produsului; - garanția soluției corecte; - garanția înlocuirii produselor nefuncționale; - garanția unui Partener care va soluționează problemele. CHR electronics înseamnă 30 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire, copiere și scanare, 24 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 17 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare.

 3. IT DEPOT

  Romania

  IT Depot iti ofera solutii la cheie pentru afacerea ta prin echipamentele performante pe care le punem la dispozitie impreuna cu cele mai bune sisteme software. Am dezvoltat parteneriate cu cei mai importanti producatori si distribuitori de echipamente din piata. Afacerea ta poate beneficia de experienta dobandita de echipa noastra, prin livrarea de solutii si servicii la preturi foarte competitive. Avem solutii complete adaptate pentru activitatile de logistica, productie, distributie, servicii sau retail.

 4. KSL SCRL

  Belgia

  Compania KSL SCRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. Are sediul în Courriere, Belgia.

 5. PRODUCTIVIX

  Franta

  Compania PRODUCTIVIX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gestiunea stocurilor in antrepozite - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coduri de bare - scannere, Creare si dezvoltare de softuri, Coduri de bare - scannere, Creare si dezvoltare de softuri, și Traceability software. Are sediul în Bourgoin-Jallieu, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BARCODE PRICE

  Franta

  Compania BARCODE PRICE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, bar code printers, bar code terminals, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, și RFID printers. Are sediul în Les Alluets Le Roi, Franta.

 2. HANDHELD GERMANY GMBH

  Germania

  Compania HANDHELD GERMANY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. Are sediul în Freilassing, Germania.

 3. PRIORITYID GMBH

  Germania

  Compania PRIORITYID GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. Are sediul în Dieburg, Germania.

 4. SATO FRANCE

  Franta

  Compania SATO FRANCE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bar code printers, industrial labels, și bar code terminals. Are sediul în Templemars, Franta.

 5. VENTURE SP COMÉRCIO E SERVIÇOS LTDA

  Brazilia

  Compania VENTURE SP COMÉRCIO E SERVIÇOS LTDA, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare digitala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare, Coduri de bare - scannere, Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare, Coduri de bare - scannere, tags, și bar code printers. Are sediul în São Paulo, Brazilia.

 1. SICK GMBH

  Austria

  Compania SICK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sistem de viziune industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coduri de bare - scannere, Coduri de bare - scannere, Scanners, bar code, și industrial vision. Are sediul în Wiener Neudorf, Austria.

 2. INTERMEC TECHNOLOGIES

  Franta

  Compania INTERMEC TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scanners, bar code. Are sediul în Suresnes, Franta.

 1. SICK (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania SICK (UK) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sistem de viziune industriala, și Sistem de viziune industriala. Are sediul în St. Albans, Regatul Unit.

 2. RMS.LU

  Luxemburg

  Compania RMS.LU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Identificare si recunoastere - software, Coduri de bare - scannere, Identificare si recunoastere - software, Wireless network engineering (installation, maintenance, security), Coduri de bare - scannere, și terminals. Are sediul în Ettelbruck, Luxemburg.

 3. KEYENCE (UK) LIMITED

  Regatul Unit

  Compania KEYENCE (UK) LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sistem de viziune industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coduri de bare - scannere, Coduri de bare - scannere, și industrial vision. Are sediul în Milton Keynes, Regatul Unit.

 4. BALLUFF SIE SENSORIK GMBH

  Germania

  Compania BALLUFF SIE SENSORIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial vision, Scanners, bar code, și bar code readers. Are sediul în Viernheim, Germania.

 5. REA JET SWISS GMBH

  Elvetia

  Compania REA JET SWISS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. Are sediul în Hirschthal, Elvetia.

 6. KEYENCE CORPORATION

  Japonia

  Compania KEYENCE CORPORATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sistem de viziune industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coduri de bare - scannere, Coduri de bare - scannere, industrial vision, electronic measurement systems, și laser marking systems. Are sediul în Osaka, Japonia.

 7. ADES AG

  Elvetia

  Compania ADES AG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. Are sediul în Wangen-Brüttisellen, Elvetia.

 8. STAO SOLUTECHNIC ADIS OUEST

  Franta

  Compania STAO SOLUTECHNIC ADIS OUEST, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bar code readers, bar code printers for packing, și Industrial marking. Are sediul în Saint-Germain Sur Moine, Franta.

 1. SICK AG

  Elvetia

  Compania SICK AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sistem de viziune industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coduri de bare - scannere, și Coduri de bare - scannere. Are sediul în Stans, Elvetia.

 2. ABULABEL

  Spania

  Compania ABULABEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Etichete - papetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coduri de bare - scannere, adhesive strip rolls, thermal printers, Coduri de bare - scannere, și Decalcomania. Are sediul în Ávila, Spania.

 3. FREQUENTIEL

  Franta

  Compania FREQUENTIEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. Are sediul în Colomiers, Franta.

 4. PIMPEX

  Germania

  Compania PIMPEX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 5. OPAL SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Compania OPAL SOLUTIONS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. Are sediul în Jülich, Germania.

 6. AITRONIC GMBH

  Germania

  Compania AITRONIC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coduri de bare - tehnologie, Identificare si recunoastere - software, Coduri de bare - scannere, Controlarea accesului - instalatii si material, Coduri de bare - tehnologie, Identificare si recunoastere - software, Coduri de bare - scannere, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Paderborn, Germania.

 7. ELCODE AG

  Elvetia

  Compania ELCODE AG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. Are sediul în Frauenfeld, Elvetia.

 8. DATALOGIC

  Franta

  Compania DATALOGIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. Are sediul în Courtaboeuf Cedex, Franta.

 9. ATASOFT BILGISAYAR ILT. PLS. AMB. TEKST. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania ATASOFT BILGISAYAR ILT. PLS. AMB. TEKST. SAN. TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coduri de bare - scannere. Are sediul în Samsun, Turcia.

 10. ANTEGIS GMBH ETIKETTEN & BARCODESYSTEME

  Germania

  Compania ANTEGIS GMBH ETIKETTEN & BARCODESYSTEME, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru imprimarea codurilor de bare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coduri de bare - tehnologie, Coduri de bare - scannere, Etichete - papetarie, Marcare - produse diverse, Coduri de bare - tehnologie, Coduri de bare - scannere, Etichete - papetarie, și Marcare - produse diverse. Are sediul în Berlin, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit