• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cinematografie - agentii de publicitate

Rezultate pentru

Cinematografie - agentii de publicitate - Import export

 1. WESTERN HILL PRODUCTIONS

  Polonia

  Compania WESTERN HILL PRODUCTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Skrzyszów, Polonia.

 2. SINEMAIZLE

  Turcia

  Compania SINEMAIZLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Mersin, Turcia.

 3. BRIGHTFISH

  Belgia

  Compania BRIGHTFISH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinematografie - agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de publicitate, Agentii de publicitate, și communication advice. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. SHENZHEN JINGRUNS TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN JINGRUNS TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Shenzhen, China.

 5. KRANK ANIMATIONS

  Belgia

  Compania KRANK ANIMATIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinematografie - agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Design publicitar, special effects equipment, și Design publicitar. Are sediul în Gent, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ZENTRICK

  Belgia

  Compania ZENTRICK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Video - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinematografie - agentii de publicitate, multimedia presentations, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Lochristi, Belgia.

 2. TELEVIDEO 3 S.R.L.

  Italia

  Compania TELEVIDEO 3 S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Legnano, Italia.

 3. STICHTING HAAGS FILMHUIS

  Olanda

  Compania STICHTING HAAGS FILMHUIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, Cinematografie - agentii de publicitate, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în S-Gravenhage, Olanda.

 4. GLOBO S.R.L.

  Italia

  Compania GLOBO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Firenze, Italia.

 5. MILLE SERVIZI S.R.L.

  Italia

  Compania MILLE SERVIZI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Campi Bisenzio, Italia.

 1. BIG SUR SOC. COOP. A R.L.

  Italia

  Compania BIG SUR SOC. COOP. A R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Lecce, Italia.

 2. STE EUROPEENNE DE PUBLICITE

  Franta

  Compania STE EUROPEENNE DE PUBLICITE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinematografie - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Paris, Franta.

 1. FESTIVAL DEL CINEMA IN ITALIA

  Italia

  Compania FESTIVAL DEL CINEMA IN ITALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinematografie - agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organisation and coordination joint cargo services by air. Are sediul în Milano, Italia.

 2. AD LOCAL S.R.L.

  Italia

  Compania AD LOCAL S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Torino, Italia.

 3. TOSCANA COMUNICA S.R.L.

  Italia

  Compania TOSCANA COMUNICA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Firenze, Italia.

 4. PUBBLISERVICE

  Italia

  Compania PUBBLISERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Napoli, Italia.

 5. VUE CINEMA NORWICH

  Regatul Unit

  Compania VUE CINEMA NORWICH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Norwich,, Regatul Unit.

 6. MEDIAKAPPA DI GABRIELE CARMELA

  Italia

  Compania MEDIAKAPPA DI GABRIELE CARMELA, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Manfredonia, Italia.

 7. FILMAFIR S.R.L.

  Italia

  Compania FILMAFIR S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Roma, Italia.

 8. NIL CORPORATION S.R.L.

  Italia

  Compania NIL CORPORATION S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Gallarate, Italia.

 1. MOVIE MAGIC INTERNATIONAL S.R.L.

  Italia

  Compania MOVIE MAGIC INTERNATIONAL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Milano, Italia.

 2. PROMO ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania PROMO ITALIA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Siracusa, Italia.

 3. XLR8 S.R.L.

  Italia

  Compania XLR8 S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Milano, Italia.

 4. CINEPLEXX KINOBETRIEBE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania CINEPLEXX KINOBETRIEBE GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinematografie - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Wien, Austria.

 5. AVI 3D ANIMATION

  Grecia

  Compania AVI 3D ANIMATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinematografie - agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile contract film and audio-visual production. Are sediul în Athens, Grecia.

 6. MEDIA ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania MEDIA ITALIA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Castelletto D'orba, Italia.

 7. UDIA-FILMWERBUNG FRANZ SCHÖNLE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania UDIA-FILMWERBUNG FRANZ SCHÖNLE GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinematografie - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Ulm, Germania.

 8. ADEINS MEDIA LOGISTIK GMBH

  Germania

  Compania ADEINS MEDIA LOGISTIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinematografie - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Hamburg, Germania.

 9. BAUCINE S A

  Franta

  Compania BAUCINE S A, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinematografie - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Morzine, Franta.

 10. HELIOS S.A. CENTRUM FILMOWE

  Polonia

  Compania HELIOS S.A. CENTRUM FILMOWE, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinematografie - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Lodz, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Cinematografie - agentii de publicitate - Import export

Număr de rezultate

7.190 Intreprinderile