• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • camere de filmat - cinematografie

Rezultate pentru

Camere de filmat - cinematografie - Import export

 1. CAMALEÓN CINEMA SERVICES SL

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania CAMALEÓN CINEMA SERVICES SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - productie, Accesorii audio si video, Camere de filmat - cinematografie, Televiziune - productie si distributie, Trepiede pentru camere de filmat, Obiective pentru aparate fotografice, production companies, Filme - productie, și Accesorii audio si video. Are sediul în Alcobendas (madrid), Spania.

 2. XIMEA GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  XIMEA develops and distributes industrial and scientific grade cameras for various applications. Our core strengths include particularly compact form factors in comparison to sensor size, low latency and energy consumption, as well as super-fast interfaces and high resolutions. From high-performance cameras to embedded and multi-camera systems – XIMEA offers special products for the most ambitious of requirements. Series cameras and customer-specific developments and modifications are used by leading technology companies and visionary start-ups all over the world. With over 25 years of experience, the engineers at XIMEA are continually setting new standards in the industrial and scientific image processing and imaging markets. You can find more information at www.ximea.com or on Facebook and LinkedIn.

 3. MEKRATRONICS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MEKRATRONICS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Camere de filmat - cinematografie, Alarme si supraveghere - materiale si sisteme, Semiconductori, Birou - furnituri, Birouri echipate si fabrici - servicii, Inginerie - asamblori industriali, Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, și Camere de filmat - cinematografie. Are sediul în Ergersheim, Germania.

 4. AF MARCOTEC GMBH

  Germania

  Compania AF MARCOTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Developare - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme fotografice si pelicule cinematografice, Camere de filmat - cinematografie, Filme fotografice si pelicule cinematografice, professional video cameras, professional movie cameras, și Camere de filmat - cinematografie. Are sediul în Griesheim, Germania.

 5. CINEMAX DIGITAL

  Spania

  Compania CINEMAX DIGITAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Video - Materiale Profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camere de filmat - cinematografie, audiovisual film production, film distribution and production services, și Camere de filmat - cinematografie. Are sediul în Seville, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PLEINE IMAGE LOC

  Franta

  Compania PLEINE IMAGE LOC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camere de filmat - cinematografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audio-visual gear rental, photographic gear rental, filming equipment rental, și audiovisual film production. Are sediul în Paris, Franta.

 2. GATE PRODUCTION

  Turcia

  Compania GATE PRODUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicitate audio si video - productie si realizari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camere de filmat - cinematografie, camera lenses for video access systems, Camere de filmat - cinematografie, și cinema system. Are sediul în Antalya, Turcia.

 3. ALLWAN SECURITY

  Franta

  Compania ALLWAN SECURITY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camere de filmat - cinematografie. Are sediul în Saint Lambert La Potherie, Franta.

 4. AV GROUP

  Belgia

  Compania AV GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camere de filmat - cinematografie, Magnetofoane, audiovisual rental, rental and sale of audio-visual systems, Camere de filmat - cinematografie, și Magnetofoane. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. FOTO UND VIDEO STUDIO REGEN

  Germania

  Compania FOTO UND VIDEO STUDIO REGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Huse pentru materiale fotografice, Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, și Huse pentru materiale fotografice. Are sediul în Bremen, Germania.

 1. BLENDE1NULL - KAMERASERVICE

  Germania

  Compania BLENDE1NULL - KAMERASERVICE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Optica - instrumente, Informatica - software, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Optica - instrumente, și Informatica - software. Are sediul în Chemnitz, Germania.

 2. RENÉ AUMANN

  Germania

  Compania RENÉ AUMANN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Informatica - software, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Informatica - software, și Hi-fi, televiziune si video - accesorii. Are sediul în Salz, Germania.

 1. FOTO-HERMANNS GMBH

  Germania

  Compania FOTO-HERMANNS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Camere de filmat - cinematografie, Laboratoare foto si cinematografice - materiale, Papetarie - articole, Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Camere de filmat - cinematografie, Laboratoare foto si cinematografice - materiale, și Papetarie - articole. Are sediul în Gummersbach, Germania.

 2. JULIA KOLLMANN PHOTOGRAPHY

  Austria

  Compania JULIA KOLLMANN PHOTOGRAPHY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Huse pentru materiale fotografice, Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, și Huse pentru materiale fotografice. Are sediul în Marchtrenk, Austria.

 3. AUGUST LEISTENSCHNEIDER GMBH & CO KG

  Germania

  Compania AUGUST LEISTENSCHNEIDER GMBH & CO KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Informatica - software, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Informatica - software, și Hi-fi, televiziune si video - accesorii. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 4. MAXIMUM24 FOTOSERVICE GMBH

  Germania

  Compania MAXIMUM24 FOTOSERVICE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camere de filmat - cinematografie, Birotica - masini si materiale, Papetarie - articole, Serigrafie, Camere de filmat - cinematografie, Birotica - masini si materiale, Papetarie - articole, și Serigrafie. Are sediul în Hilden, Germania.

 5. BL FOTOHANDEL GMBH

  Germania

  Compania BL FOTOHANDEL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Informatica - software, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Informatica - software, și Hi-fi, televiziune si video - accesorii. Are sediul în Mayen, Germania.

 6. FOTO KAMMLER

  Germania

  Compania FOTO KAMMLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Huse pentru materiale fotografice, Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, și Huse pentru materiale fotografice. Are sediul în Meinersen, Germania.

 7. TSF.BE BRUXELLES

  Belgia

  Compania TSF.BE BRUXELLES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camere de filmat - cinematografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trepiede pentru camere de filmat, tripods for optical instruments, Trepiede pentru camere de filmat, optical fibre cables, și film projector hire. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 8. IS INTERSYSTEM IMAGING GMBH

  Elvetia

  Compania IS INTERSYSTEM IMAGING GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camere de filmat - cinematografie, Informatica - software, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Electrocasnice - aparate mari, Camere de filmat - cinematografie, Informatica - software, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, și Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Molinazzo, Elvetia.

 1. ELISABETH SOYKA

  Austria

  Compania ELISABETH SOYKA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Laboratoare foto si cinematografice - materiale, Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, și Laboratoare foto si cinematografice - materiale. Are sediul în Wien, Austria.

 2. PHOTOGRAPHY-TEAM

  Germania

  Compania PHOTOGRAPHY-TEAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Huse pentru materiale fotografice, Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, și Huse pentru materiale fotografice. Are sediul în Heikendorf, Germania.

 3. HAITIANLI

  Franta

  Compania HAITIANLI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Camere de filmat - cinematografie. Are sediul în New Street 187, Franta.

 4. FOTO WELLER

  Germania

  Compania FOTO WELLER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Optica - instrumente, Import-export de instrumente de precizie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Optica - instrumente, și Import-export de instrumente de precizie. Are sediul în Adelsdorf, Germania.

 5. GOTTSCHALT KAMERAMANUFAKTUR

  Germania

  Compania GOTTSCHALT KAMERAMANUFAKTUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camere de filmat - cinematografie, Informatica - software, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Electrocasnice - aparate mari, Camere de filmat - cinematografie, Informatica - software, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, și Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Falkensee, Germania.

 6. KEMAR GMBH

  Germania

  Compania KEMAR GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Informatica - software, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Informatica - software, și Hi-fi, televiziune si video - accesorii. Are sediul în München, Germania.

 7. FOTO SCHNEIDER

  Austria

  Compania FOTO SCHNEIDER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camere de filmat - cinematografie, Informatica - software, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Electrocasnice - aparate mari, Camere de filmat - cinematografie, Informatica - software, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, și Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Baden, Austria.

 8. AXIS-ONE

  Belgia

  Compania AXIS-ONE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Camere de filmat - cinematografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, Trepiede pentru camere de filmat, Tehnici de sunet - cinematografie, tv camera hire, și Trepiede pentru camere de filmat. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 9. FOTODIENST KLAUS LEHMANN

  Germania

  Compania FOTODIENST KLAUS LEHMANN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Huse pentru materiale fotografice, Ecrane de proiectie, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, și Huse pentru materiale fotografice. Are sediul în Mahlow, Germania.

 10. FOTO GÜBERT

  Germania

  Compania FOTO GÜBERT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Informatica - software, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Aparate fotografice, Camere de filmat - cinematografie, Informatica - software, și Hi-fi, televiziune si video - accesorii. Are sediul în Rüsselsheim, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit