• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cimenturi speciale

Rezultate pentru

Cimenturi speciale - Import export

 1. CALCINOR

  Spania

  Compania CALCINOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cimenturi speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile quick lime, și lime. Are sediul în Altzo-Gipuzkoa, Spania.

 2. RES RESINE E SUPERFICI

  Italia

  Compania RES RESINE E SUPERFICI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cimenturi speciale. Are sediul în genova, Italia.

 3. ECOLANIC SOLUTIONS, S.L.

  Spania

  Compania ECOLANIC SOLUTIONS, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cimenturi speciale. Are sediul în Alcacer-Valencia, Spania.

 4. NEBDELIM WORLDWIDE TRADING

  Spania

  Compania NEBDELIM WORLDWIDE TRADING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cimenturi speciale. Are sediul în Castellon De La Plana, Spania.

 5. BBG - GBB

  Belgia

  Compania BBG - GBB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Beton gata preparat, Constructii din beton, Betoniere, Cimenturi speciale, Beton gata preparat, Constructii din beton, Betoniere, și Cimenturi speciale. Are sediul în Brussels, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LUXURY CONCRETE

  Spania

  Compania LUXURY CONCRETE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cimenturi speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile customising; inner and outer coatings, decorative covering, și bathroom coverings. Are sediul în Valencia, Spania.

 2. SAVETO - EGYPT

  Egipt

  Compania SAVETO - EGYPT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cimenturi speciale. Are sediul în Cairo, Egipt.

 3. EUROPEJSKA GRUPA ZAKUPOWA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania EUROPEJSKA GRUPA ZAKUPOWA SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cimenturi speciale, gates, fencing, și Cimenturi speciale. Are sediul în Wrocław, Polonia.

 4. BETON CONTROLE DU COMMINGES

  Franta

  Compania BETON CONTROLE DU COMMINGES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aditivi pentru ciment si mortar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, Cimenturi speciale, Beton gata preparat, Ciment si aditivi, Cimenturi speciale, și Beton gata preparat. Are sediul în Valentine, Franta.

 5. AGREBET ENGINEERING

  Turcia

  Compania AGREBET ENGINEERING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cimenturi speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clinker, și cement. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. DIERA - FABRICA DE REVESTIMENTOS, COLAS E TINTAS, LDA

  Portugalia

  Compania DIERA - FABRICA DE REVESTIMENTOS, COLAS E TINTAS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cimenturi speciale, Vopsele si lacuri, Cimenturi speciale, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Leça Da Palmeira, Portugalia.

 2. ALTICIM

  Franta

  Compania ALTICIM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cimenturi speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cement, regular grade portland cement, heavy-duty portland cement, și regular grade blast furnace cement. Are sediul în Annecy-le-vieux, Franta.

 1. MICROCMENTO MADRID FUTURCRET

  Spania

  Compania MICROCMENTO MADRID FUTURCRET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cimenturi speciale. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. GROUPE FRANCOIS HOLDING

  Franta

  Compania GROUPE FRANCOIS HOLDING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cimenturi speciale, Cimenturi speciale, Building, și industrial lathes. Are sediul în Luc La Primaube, Franta.

 3. WALHALLA KALK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WALHALLA KALK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cimenturi speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mine si cariere - utilaje si material, Nisip si pietris, Calcar industrial, Mine si cariere - utilaje si material, Nisip si pietris, și Calcar industrial. Are sediul în Regensburg, Germania.

 4. CASTIGLIA INERTI SRL

  Italia

  Compania CASTIGLIA INERTI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi silicocalcaroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cimenturi speciale, gravel, sand, Cimenturi speciale, și bricks. Are sediul în San Lazzaro Di Savena, Italia.

 5. SEPA

  Franta

  Compania SEPA, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortar pentru constructii, Nisip si pietris, Ciment si aditivi, Cimenturi speciale, Mortar pentru constructii, Nisip si pietris, Ciment si aditivi, și Cimenturi speciale. Are sediul în Sélestat, Franta.

 6. ECOCEM

  Franta

  Compania ECOCEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cimenturi speciale. Are sediul în Aix En Provence, Franta.

 7. TH-BETON GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania TH-BETON GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aditivi pentru ciment si mortar, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Ciment si aditivi, Cimenturi speciale, Aditivi pentru ciment si mortar, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Ciment si aditivi, și Cimenturi speciale. Are sediul în Dorndorf-Steudnitz, Germania.

 8. CALCESTRUZZI FAURE SRL

  Italia

  Compania CALCESTRUZZI FAURE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Beton gata preparat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cimenturi speciale, ready-mixed concrete for roads, pre-packed concrete, Cimenturi speciale, și concrete mixer rental. Are sediul în Salbertrand, Italia.

 1. META IC VE DIS TICARET A.S.

  Turcia

  Compania META IC VE DIS TICARET A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Cimenturi speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile export. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. CYLSERVICE

  Coasta de Fildes

  Compania CYLSERVICE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cimenturi speciale. Are sediul în Abidjan, Coasta de Fildes.

 3. HEIDELBERGER BETON NORDWEST GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HEIDELBERGER BETON NORDWEST GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, Cimenturi speciale, Aditivi pentru ciment si mortar, Ciment si aditivi, Cimenturi speciale, și Aditivi pentru ciment si mortar. Are sediul în Ennigerloh, Germania.

 4. CIMALUX

  Luxemburg

  Compania CIMALUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cimenturi speciale, Mortaruri si cimenturi refractare, Cimenturi speciale, și Mortaruri si cimenturi refractare. Are sediul în Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 5. MARMOR POLIEREN

  Austria

  Compania MARMOR POLIEREN, care își desfășoară activitatea în domeniul Cimenturi speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marble polishing. Are sediul în Wien, Austria.

 6. CEMECROM

  Spania

  Compania CEMECROM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cimenturi speciale. Are sediul în Paterna, Spania.

 7. CLOIREC MATERIAUX

  Franta

  Compania CLOIREC MATERIAUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parchet, Ciment si aditivi, Cimenturi speciale, Parchet, Ciment si aditivi, și Cimenturi speciale. Are sediul în St Ave, Franta.

 8. CEMENTERIA COSTANTINOPOLI S.R.L.

  Italia

  Compania CEMENTERIA COSTANTINOPOLI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Beton gata preparat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, Cimenturi speciale, Ciment si aditivi, și Cimenturi speciale. Are sediul în Barile, Italia.

 9. PRZEDSIEBIORSTWO CARMEN SP ZOO

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO CARMEN SP ZOO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Cimenturi speciale, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, și Cimenturi speciale. Are sediul în Bydgoszcz, Polonia.

 10. HOLCIM (DEUTSCHLAND) AG

  Germania

  Compania HOLCIM (DEUTSCHLAND) AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cimenturi speciale, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Cimenturi speciale, și Materii prime pentru constructii si lucrari publice. Are sediul în Hamburg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit