• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • chingi industriale tesute

Rezultate pentru

Chingi industriale tesute - Import export

 1. E. BOURGEOIS MATERIAUX TEXTILES

  Franta

  Verified by europages badge

  Manufacturer of tapes and straps, we specialise in technical fabrics. We weave, braid and knit - impregnated, coated and dyed articles, we manufacture conductive tapes and felts for electromechanical applications. Manufacturer of prepreg fabrics, we develop tapes, braids and cords impregnated with polyester resin or settable epoxy for the aeronautical and electromechanical industries. ISO 9001 (2000) certification VALEO 1000 certification - Aerospace certification. Manufacturer of textile items for industries, including electro-technical: high-temperature insulated sheathing. Conductive tapes and felts. Coating of technical fabrics such as adhesive and non-adhesive tapes, straps, coated or extruded sheaths, braided, knitted tubular items, cords, halyards, thermal joints, knitted copper, felts.

 2. NIKOPLEX CO.

  Grecia

  Verified by europages badge

  In Nikoplex Co we produce webbings, cords, straps, jacquard tapes and elastics. Additionally we offer tailor-made products, samples for approval before production and flexible MOQ. Our clientele consists of clothing manufacturers, upholstery and furniture industries, camping equipment and machinery shops. Nikoplex Co was founded in 1989 and since then has obtained long and substantial experience in Narrow Fabrics. All of these years we have built strong and solid relationships of mutual benefit with our honoured clients and suppliers. These relationships give us the strength to maintain and develop our competitive advantages and most importantly those that we are best know for, our flexibility, always timely deliveries and reliability, thus creating and maintaining secure ground for growing business.

 3. LOUISON INDUSTRIES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LOUISON INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chingi industriale tesute, Injectarea cauciucului si a plasticului, Cabluri preasamblate, Imprimarea tesaturilor, Vopsirea tesaturilor, Chingi industriale tesute, Injectarea cauciucului si a plasticului, uniform ribbons, și printed tape. Are sediul în St Chamond, Franta.

 4. HUBER & CO AG, BANDFABRIK

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania HUBER & CO AG, BANDFABRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chingi industriale tesute. Are sediul în Oberkulm, Elvetia.

 5. VELCRO GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania VELCRO GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Chingi industriale tesute. Are sediul în Freiberg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CINAR SPEDITION & LOGISTIK

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CINAR SPEDITION & LOGISTIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Chingi industriale tesute. Are sediul în Diedorf, Germania.

 2. KINETECH INDUSTRY

  Romania

  Kinetech Industry ofera o gama complexa de echipamente si dispozitive de ridicat sarcini la carligul macaralei, specialistii firmei noastre oferind solutii tehnice pentru divesele aplicatii in ridicarea, transportul si asigurarea marfurilor. Calitatea si fiabilitatea produselor oferite de Kinetech Industry este garantata prin numele rezonante ale producatorilor din Europa de Vest, Japonia si Coreea de Sud, siguranta privind ridicarea si manipularea marfurilor fiind o preocupare constanta a firmei noastre. Promptitudinea livrarilor cu care firma noastra raspunde solicitarilor dvs. este atuul prin care vine in intampinarea nevoilor clientilor nostri.Societatea noastra poate livra din stoc sau pe baza de comanda produsele pe care compania dvs. le solicita. Printre produsele oferite de compania noastra amintim : bride, chei de tachelaj, chingi textile si lant de ridicat sarcini, clesti, gafe, cleme, sufe metalice, cantare de macara dar si multe altele.

 3. UNITEX PRODUCTION EQUIPMENT RO SRL

  Romania

  Suntem o companie producătoare de sufe si chingi din poliester pentru toate aplicațiile de ridicare și ancorare, avem o gama completa de produse care include chingile de ancorare, sufe circulare tubulare, sufe plate de diferite marimi si sarcini și produse asociate. Produsele noastre de înaltă calitate sunt fabricate în conformitate cu cele mai noi standarde europene și internaționale.

 4. TEKIŞ LASTIK

  Turcia

  Compania TEKIŞ LASTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chingi industriale tesute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panglici elastice, Panglici elastice, elastic bands, și braided cords. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. BOSNALI TEXTILE

  Turcia

  Compania BOSNALI TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chingi industriale tesute. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. BRAUN JURAPOWER GMBH SEIL- & HEBETECHNIK

  Germania

  Compania BRAUN JURAPOWER GMBH SEIL- & HEBETECHNIK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Chingi industriale tesute. Are sediul în Freystadt, Germania.

 2. SANDOW TECHNIC VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Germania

  Compania SANDOW TECHNIC VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chingi industriale tesute. Are sediul în Saarbrücken, Germania.

 1. UKRSNABSOUZ

  Ucraina

  Compania UKRSNABSOUZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chingi industriale tesute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sfoara si snur, Sfoara si snur, și insulating tape. Are sediul în Dniepropetrovsk, Ucraina.

 2. DANIJEL COMPANY

  Serbia

  Compania DANIJEL COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chingi industriale tesute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile twine for packaging, polypropylene rope, polypropylene bags, și polyethylene bag. Are sediul în Leskovac, Serbia.

 3. UKRTEXTILSNAB

  Ucraina

  Compania UKRTEXTILSNAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chingi industriale tesute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile textile ribbons, și textile cords. Are sediul în Dnipropetrovsk, Ucraina.

 4. MBG TECHBELT INNOVATION GMBH

  Germania

  Compania MBG TECHBELT INNOVATION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centuri de ridicare si de fixare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centuri de siguranta pentru vehicule, Chingi industriale tesute, Centuri de siguranta pentru vehicule, și Chingi industriale tesute. Are sediul în Münchberg, Germania.

 5. BONZO BAND LTD

  Regatul Unit

  Compania BONZO BAND LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chingi industriale tesute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Benzi industriale tesute, Benzi industriale tesute, și strapping tools. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 6. CARL STAHL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania CARL STAHL GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centuri de siguranta pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chingi industriale tesute, belts for the automotive industry, Chingi industriale tesute, și roller blind belts. Are sediul în Herbrechtingen, Germania.

 7. INOBELT GMBH

  Germania

  Compania INOBELT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chingi industriale tesute. Are sediul în Ebhausen, Germania.

 8. PENKIALAPIS, UAB

  Lituania

  Compania PENKIALAPIS, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panglici elastice, Snur, Sfori, Chingi industriale tesute, Panglici elastice, Snur, Sfori, și Chingi industriale tesute. Are sediul în SIAULIAI, Lituania.

 1. GEBRÜDER WANNER GMBH

  Germania

  Compania GEBRÜDER WANNER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sfoara si snur. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chingi industriale tesute, Ridicare - materiale si accesorii, Lanturi, Chingi industriale tesute, Ridicare - materiale si accesorii, și Lanturi. Are sediul în Neu-Ulm, Germania.

 2. DMR RUBANS SAS

  Franta

  Compania DMR RUBANS SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Benzi industriale tesute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panglici si sfori, Chingi industriale tesute, Panglici elastice, Textile tehnice industriale, Panglici si sfori, Chingi industriale tesute, Panglici elastice, și Textile tehnice industriale. Are sediul în Comines, Franta.

 3. DE LAMA

  Franta

  Compania DE LAMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Banda de otel pentru legat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centuri de ridicare si de fixare, Chingi industriale tesute, Centuri de ridicare si de fixare, și Chingi industriale tesute. Are sediul în Sarlat, Franta.

 4. HOFTEX GROUP AG

  Germania

  Compania HOFTEX GROUP AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisarea produselor textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Chingi industriale tesute, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, și Chingi industriale tesute. Are sediul în Hof, Germania.

 5. RUMELI INTERAKTIF MAG VE PAZ LTD.STI

  Turcia

  Compania RUMELI INTERAKTIF MAG VE PAZ LTD.STI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - tesaturi, Catifea - tesaturi, Chingi industriale tesute, Bumbac - tesaturi, Catifea - tesaturi, Chingi industriale tesute, și mixed cloths. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. JANISSET

  Franta

  Compania JANISSET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chingi industriale tesute. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaging, straps, cords, și buckles. Are sediul în Monistrol Sur Loire, Franta.

 7. ILFE S.R.L.

  Italia

  Compania ILFE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sfoara si snur. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panglici si sfori, Chingi industriale tesute, Panglici si sfori, și Chingi industriale tesute. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 8. P.L.A.M. S.R.L.

  Italia

  Compania P.L.A.M. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sfoara si snur. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panglici si sfori, Chingi industriale tesute, Panglici si sfori, și Chingi industriale tesute. Are sediul în Legnano, Italia.

 9. ARNE'S TRAWLBINDERI V/A LAURIDSEN

  Danemarca

  Compania ARNE'S TRAWLBINDERI V/A LAURIDSEN, care își desfășoară activitatea în domeniul Panglici si sfori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chingi industriale tesute, Benzi industriale tesute, Plasa din sfoara si franghii, Fir pentru undite, Chingi industriale tesute, Benzi industriale tesute, Plasa din sfoara si franghii, și Fir pentru undite. Are sediul în Thyboron, Danemarca.

 10. FIL-CORDON DI UGENTI NICOLA

  Italia

  Compania FIL-CORDON DI UGENTI NICOLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sfoara si snur. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panglici si sfori, Chingi industriale tesute, Panglici si sfori, și Chingi industriale tesute. Are sediul în Altamura, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit