• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ceasuri de perete si pendule

Rezultate pentru

Ceasuri de perete si pendule - Import export

 1. BLANKE DESIGN GMBH

  Germania

  Compania BLANKE DESIGN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Bad Oeynhausen, Germania.

 2. CETRONIC

  Belgia

  Compania CETRONIC, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, watch straps, wall clocks, clock, și Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. TOLONENSIS CREATION

  Polonia

  Compania TOLONENSIS CREATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile unique creations, și interior decoration design. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 4. O.COMITTI & SON LTD

  Regatul Unit

  Compania O.COMITTI & SON LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Barometre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasuri de perete si pendule, Ceasornicarie, și Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Ongar, Regatul Unit.

 5. MYRAVEY

  Germania

  Compania MYRAVEY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Kharkov, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CANDIDO VALVERDE S.L.

  Spania

  Compania CANDIDO VALVERDE S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile digital time keepers for sports facilities, access control clocks, wall clocks with quartz movements, și artistic windows. Are sediul în Moraleja De Enmedio, Spania.

 2. ARTE NUOVA FORMA

  Italia

  Compania ARTE NUOVA FORMA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Vicenza, Italia.

 3. DG DIFFUSION

  Franta

  Compania DG DIFFUSION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile music distribution. Are sediul în Escalquens, Franta.

 4. LOCKSMITH TORREVIEJA - ORIHUELA COSTA

  Spania

  Compania LOCKSMITH TORREVIEJA - ORIHUELA COSTA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Orihuela Costa, Spania.

 5. SPIERO HORLOGERIE

  Franta

  Compania SPIERO HORLOGERIE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, Ceasuri desteptatoare, Ceasuri de perete si pendule, și Ceasuri desteptatoare. Are sediul în Hoerdt, Franta.

 1. MONDOELETTRONICA OROLOGI MONUMENTALI

  Italia

  Compania MONDOELETTRONICA OROLOGI MONUMENTALI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, Ceasuri de perete si pendule, tower clocks, wall clocks, și programmable bell systems for tower clocks. Are sediul în Alessano (le), Italia.

 2. BERDO TIME

  Olanda

  Compania BERDO TIME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric wall clocks. Are sediul în Lunteren, Olanda.

 1. OROLOGERIA MARENGA

  Italia

  Compania OROLOGERIA MARENGA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cuckoo clocks, și decorative clocks. Are sediul în Roma, Italia.

 2. MEGAMOL ZA CHASOVNICI LTD

  Bulgaria

  Compania MEGAMOL ZA CHASOVNICI LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Veliko Tarnovo, Bulgaria.

 3. VINOCLASSICO (WINEANDWATCHES.DK)

  Danemarca

  Compania VINOCLASSICO (WINEANDWATCHES.DK), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în København, Danemarca.

 4. MARIA CARVALHO

  Portugalia

  Compania MARIA CARVALHO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wall clocks. Are sediul în Alfornelos, Amadora, Lisbon, Portugalia.

 5. MAKWATCH

  Ucraina

  Compania MAKWATCH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Poltava, Ucraina.

 6. MGI LUXURY GROUP S.A.

  Elvetia

  Compania MGI LUXURY GROUP S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Cronometre, Ceasornicarie - furnituri, Ceasuri de perete si pendule, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Cronometre, și Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Biel-Bienne, Elvetia.

 7. DUVE SAS DI HECHTEL LORENZ & C.

  Italia

  Compania DUVE SAS DI HECHTEL LORENZ & C., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, supplies for watchmaking, mechanical clocks, Ceasuri de perete si pendule, și wall cuckoo clocks. Are sediul în Mazzo Milanese, Italia.

 8. MONTRES LOUIS ERARD S.A.

  Elvetia

  Compania MONTRES LOUIS ERARD S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea bunurilor de larg consum. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Cronometre, Ceasornicarie, Ceasuri de perete si pendule, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Cronometre, Ceasornicarie, și Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Le Noirmont, Elvetia.

 1. ALTAIMA, UAB

  Lituania

  Compania ALTAIMA, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, Ceasuri de buzunar, Ceasuri de perete si pendule, și Ceasuri de buzunar. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 2. ERWIN SATTLER OHG

  Germania

  Compania ERWIN SATTLER OHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasuri de perete si pendule, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Ceasornicarie, Ceasuri de perete si pendule, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, și Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Gräfelfing, Germania.

 3. TIK-TAK

  Bulgaria

  Compania TIK-TAK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Kazanlak, Bulgaria.

 4. LE MUSE OROLOGI

  Italia

  Compania LE MUSE OROLOGI, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, collectors' watches, Ceasuri de perete si pendule, și vintage clocks. Are sediul în Milano (Mi), Italia.

 5. L'ARTISAN DU TEMPS

  Belgia

  Compania L'ARTISAN DU TEMPS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, Ceasuri de perete si pendule, și wrist-watches. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 6. WESTERSTRAND EUROPE

  Belgia

  Compania WESTERSTRAND EUROPE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, Ceasuri de perete si pendule, și bright journals. Are sediul în Kortrijk-Heule, Belgia.

 7. CALLEADESIGN SNC DI L.CALLEA & C

  Italia

  Compania CALLEADESIGN SNC DI L.CALLEA & C, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, clothes hangers, wooden wall clocks, și Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în San Dorligo Della Valle, Italia.

 8. HORLOGES HUCHEZ

  Franta

  Compania HORLOGES HUCHEZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Ferrieres, Franta.

 9. ZENITH INTERNATIONAL S.A.

  Elvetia

  Compania ZENITH INTERNATIONAL S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, Ceasornicarie - furnituri, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasuri de perete si pendule, Ceasornicarie - furnituri, și Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. Are sediul în Le Locle, Elvetia.

 10. NUEVO ARTE DE RELOXES

  Spania

  Compania NUEVO ARTE DE RELOXES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clocks, și watch cleaning. Are sediul în Madrid, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit