• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ceasuri de perete si pendule

Rezultate pentru

Ceasuri de perete si pendule - Import export

 1. ARTLY HOME DECOR CO LTD

  China

  Compania ARTLY HOME DECOR CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile alarm clock repairs, wall clock repairs, și analogue clock time marking systems for urban use. Are sediul în Zhangzhou City, China.

 2. BLANKE DESIGN GMBH

  Germania

  Compania BLANKE DESIGN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Bad Oeynhausen, Germania.

 3. TOLONENSIS CREATION

  Polonia

  Compania TOLONENSIS CREATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile unique creations, și interior decoration design. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 4. O.COMITTI & SON LTD

  Regatul Unit

  Compania O.COMITTI & SON LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Barometre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasuri de perete si pendule, Ceasornicarie, și Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Ongar, Regatul Unit.

 5. MYRAVEY

  Germania

  Compania MYRAVEY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Kharkov, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CHRIS COPENHAGEN

  Statele Unite ale Americii

  Compania CHRIS COPENHAGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wrist-watches, și quartz wrist watches. Are sediul în Miami, Statele Unite ale Americii.

 2. DG DIFFUSION

  Franta

  Compania DG DIFFUSION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile music distribution. Are sediul în Escalquens, Franta.

 3. ARTE NUOVA FORMA

  Italia

  Compania ARTE NUOVA FORMA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Vicenza, Italia.

 4. MEGAMOL ZA CHASOVNICI LTD

  Bulgaria

  Compania MEGAMOL ZA CHASOVNICI LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Veliko Tarnovo, Bulgaria.

 5. VINOCLASSICO (WINEANDWATCHES.DK)

  Danemarca

  Compania VINOCLASSICO (WINEANDWATCHES.DK), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în København, Danemarca.

 1. OROLOGERIA MARENGA

  Italia

  Compania OROLOGERIA MARENGA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cuckoo clocks, și decorative clocks. Are sediul în Roma, Italia.

 2. LOCKSMITH TORREVIEJA - ORIHUELA COSTA

  Spania

  Compania LOCKSMITH TORREVIEJA - ORIHUELA COSTA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Orihuela Costa, Spania.

 1. MONDOELETTRONICA OROLOGI MONUMENTALI

  Italia

  Compania MONDOELETTRONICA OROLOGI MONUMENTALI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, Ceasuri de perete si pendule, tower clocks, wall clocks, și programmable bell systems for tower clocks. Are sediul în Alessano (le), Italia.

 2. CANDIDO VALVERDE S.L.

  Spania

  Compania CANDIDO VALVERDE S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile digital time keepers for sports facilities, access control clocks, wall clocks with quartz movements, și artistic windows. Are sediul în Moraleja De Enmedio, Spania.

 3. BERDO TIME

  Olanda

  Compania BERDO TIME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric wall clocks. Are sediul în Lunteren, Olanda.

 4. SPIERO HORLOGERIE

  Franta

  Compania SPIERO HORLOGERIE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, Ceasuri desteptatoare, Ceasuri de perete si pendule, și Ceasuri desteptatoare. Are sediul în Hoerdt, Franta.

 5. YANTAI HUAS IMP. & EXP. CO., LTD

  China

  Compania YANTAI HUAS IMP. & EXP. CO., LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knitting needles. Are sediul în Yantai, China.

 6. DUVE SAS DI HECHTEL LORENZ & C.

  Italia

  Compania DUVE SAS DI HECHTEL LORENZ & C., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, supplies for watchmaking, mechanical clocks, Ceasuri de perete si pendule, și wall cuckoo clocks. Are sediul în Mazzo Milanese, Italia.

 7. MAKWATCH

  Ucraina

  Compania MAKWATCH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Visable supports the Ukrainian companies, și Visable supports the Ukrainian companies. Are sediul în Poltava, Ucraina.

 8. MARIA CARVALHO

  Portugalia

  Compania MARIA CARVALHO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wall clocks. Are sediul în Alfornelos, Amadora, Lisbon, Portugalia.

 1. MGI LUXURY GROUP S.A.

  Elvetia

  Compania MGI LUXURY GROUP S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Cronometre, Ceasornicarie - furnituri, Ceasuri de perete si pendule, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Cronometre, și Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Biel-Bienne, Elvetia.

 2. MONTRES LOUIS ERARD S.A.

  Elvetia

  Compania MONTRES LOUIS ERARD S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea bunurilor de larg consum. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Cronometre, Ceasornicarie, Ceasuri de perete si pendule, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Cronometre, Ceasornicarie, și Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Le Noirmont, Elvetia.

 3. L'ARTISAN DU TEMPS

  Belgia

  Compania L'ARTISAN DU TEMPS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, Ceasuri de perete si pendule, și wrist-watches. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. DESIGN'HEURE

  Franta

  Compania DESIGN'HEURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lampadare si veioze, Corpuri de iluminat de arta, Lampadare si veioze, și Corpuri de iluminat de arta. Are sediul în Sete, Franta.

 5. ZENITH INTERNATIONAL S.A.

  Elvetia

  Compania ZENITH INTERNATIONAL S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, Ceasornicarie - furnituri, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasuri de perete si pendule, Ceasornicarie - furnituri, și Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. Are sediul în Le Locle, Elvetia.

 6. TIK-TAK

  Bulgaria

  Compania TIK-TAK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Kazanlak, Bulgaria.

 7. WESTERSTRAND EUROPE

  Belgia

  Compania WESTERSTRAND EUROPE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasuri de perete si pendule, Ceasuri de perete si pendule, și bright journals. Are sediul în Kortrijk-Heule, Belgia.

 8. NUEVO ARTE DE RELOXES

  Spania

  Compania NUEVO ARTE DE RELOXES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clocks, și watch cleaning. Are sediul în Madrid, Spania.

 9. HORLOGES HUCHEZ

  Franta

  Compania HORLOGES HUCHEZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. Are sediul în Ferrieres, Franta.

 10. TONG GIUN CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania TONG GIUN CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasuri de perete si pendule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wall clocks with quartz movements, și alarm clocks. Are sediul în Taichung City, Taiwan (ROC).

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit