• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pereti despartitori mobili si extensibili

Rezultate pentru

Pereti despartitori mobili si extensibili - Import export

 1. BUROONE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania BUROONE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier contemporan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scaune pentru birou, Mobilier si rafturi pentru birou, Pereti despartitori mobili si extensibili, Rafturi si bibiloteci pentru birou, Scaune pentru birou, Mobilier si rafturi pentru birou, Pereti despartitori mobili si extensibili, și Rafturi si bibiloteci pentru birou. Are sediul în Glabais, Belgia.

 2. WALLRITE SRL

  Romania

  Va oferim solutii unice si profesionalism in compartimentarea spatiului de birou avand o experienta vasta in integrarea peretilor demontabili si mobili in diverse arii de activitate. Veti beneficia de promtitudine si servicii de inalta calitate atat in amenajari, constructii, cat si in finisaje interioare care va asigura un raport calitate-pret bun. Toate partitiile furnizate si integrate in spatiul dvs. vor indeplini toate standardele de calitate, avand avantajul unui sistem care este adaptat cerintelor specifice domeniului in care activati, a cerintelor interne si in conformitate cu toate cerintele actuale ale pietei. Avem o gama larga de compartimentari care sa indeplineasca cele expuse mai sus, dar nu numai, spre exemplu categoria peretilor demontabili de la furnizorul QbiQ si pereti mobili de la furnizorul Espero. Peretii demontabili de la QbiQ au principalul avantaj ca se pot integra si reloca fara a modifica plafonul sau pardoseala, fiind si sisteme din sticla securizata simpla sau dubla. Pe cand, beneficiul peretilor mobili de la Espero ar fi crearea unui spatiu flexibil, prin partitia la un moment dat a unui spatiu. Mai concret acesti pereti se pliaza sau se extind atunci cand se doreste sa se creeze unu sau mai multe spatii. Pentru colaborare sau mai multe detalii va asteptam sa ne contactati telefonic sau pe email.

 3. MOVING DESIGNS LTD

  Regatul Unit

  Compania MOVING DESIGNS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile acoustic walls. Are sediul în Wokingham, Regatul Unit.

 4. MAMPARAS ONLINE

  Spania

  Compania MAMPARAS ONLINE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crystal work, Coloured aluminium joinery, bathroom shower screens, și aluminum doors. Are sediul în Barcelona, Spania.

 5. HUFCOR DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania HUFCOR DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mobile glazed and acoustic partitions. Are sediul în Dessau-Roßlau, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FABIMA

  Belgia

  Compania FABIMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pereti despartitori mobili si extensibili, Pereti despartitori mobili si extensibili, accordion doors, și dividing rails. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. CASTEL

  Spania

  Compania CASTEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, Ceramica - placi si dale, Materiale pentru constructii, Ceramica - placi si dale, și taps and fittings. Are sediul în Onda, Spania.

 3. PREFABRICADOS Y MONTAJES S.L.

  Spania

  Compania PREFABRICADOS Y MONTAJES S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. Are sediul în Torres De Elorz-Navarra, Spania.

 4. ESPACES MOBILES

  Franta

  Compania ESPACES MOBILES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sliding partitions. Are sediul în Roncq, Franta.

 5. MESTRIA COMPACTOS FENÓLICOS, LDA

  Portugalia

  Compania MESTRIA COMPACTOS FENÓLICOS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile phenolic carrels, phenolic panels, și cloakroom cabinets. Are sediul în Mafra, Portugalia.

 1. DECOROFFICE STUDIO

  Spania

  Compania DECOROFFICE STUDIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. Are sediul în La Pobla De Farnals, Spania.

 2. DORMA HÜPPE SCHWEIZ AG

  Elvetia

  Compania DORMA HÜPPE SCHWEIZ AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. Are sediul în St. Gallen, Elvetia.

 1. AVENT INTERIORS LTD

  Regatul Unit

  Compania AVENT INTERIORS LTD, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Office fit-out. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 2. OFFICE PARTITIONS SYDNEY

  Australia

  Compania OFFICE PARTITIONS SYDNEY, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. Are sediul în Queensland, Australia.

 3. INSTALAPLAC

  Spania

  Compania INSTALAPLAC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. Are sediul în Petrer, Spania.

 4. HAP HYGIËNISCHE AFBOUWPROJECTEN B.V.

  Olanda

  Compania HAP HYGIËNISCHE AFBOUWPROJECTEN B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. Are sediul în Doetinchem, Olanda.

 5. PROMI-ART

  Belgia

  Compania PROMI-ART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - pereti despartitori si usi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pereti despartitori mobili si extensibili, Office fit-out, Pereti despartitori mobili si extensibili, office furniture, și Floor covering. Are sediul în Drogenbos, Belgia.

 6. REYEM

  Franta

  Compania REYEM, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pereti despartitori amovibili, open space wall, moveable wall installation, Pereti despartitori amovibili, și dividing walls. Are sediul în Lutterbach, Franta.

 7. INSTALACIONES TORREJÓN

  Spania

  Compania INSTALACIONES TORREJÓN, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane suspendate, Plafoane suspendate, office room divider screen, melamine room divider screen, și shower screens. Are sediul în TORREJÓN DE VELASCO - MADRID, Spania.

 8. COORDINATIE

  Belgia

  Compania COORDINATIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane suspendate, wall demolition, Plafoane suspendate, wall coverings, și taps and fittings. Are sediul în Zaventem, Belgia.

 1. AMENABURO

  Maroc

  Compania AMENABURO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stand design, și suspended ceiling. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 2. EUROBOX CONTINENTAL

  Belgia

  Compania EUROBOX CONTINENTAL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cloakroom cabinets, partitions, screens, și Pallet shelving. Are sediul în Wijnegem, Belgia.

 3. HAMAG MAGAZIJNINRICHTING

  Olanda

  Compania HAMAG MAGAZIJNINRICHTING, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme de arhive pentru birou, modular floors, Storage - equipment and systems, Sisteme de arhive pentru birou, și vertical storage. Are sediul în Maassluis, Olanda.

 4. SPAC SOCIETE DE POSE ET AGENCEMENT DE CLOISONS AMOVIBLES FAUX PLAFOND

  Franta

  Compania SPAC SOCIETE DE POSE ET AGENCEMENT DE CLOISONS AMOVIBLES FAUX PLAFOND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Office fit-out, și movable partitions. Are sediul în Goussainville, Franta.

 5. GARYSAN SISTEMAS SL

  Spania

  Compania GARYSAN SISTEMAS SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mobile partitions. Are sediul în Bullas, Spania.

 6. MAMPARAS Y BAÑOS

  Spania

  Compania MAMPARAS Y BAÑOS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. Are sediul în San Cristóbal De La Laguna, Spania.

 7. POLYSPACE-HANSAUER

  Belgia

  Compania POLYSPACE-HANSAUER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pereti despartitori mobili si extensibili, Pereti despartitori mobili si extensibili, mobile partitions, Sliding partitions, și acoustic walls. Are sediul în Rhode-Saint-Genèse, Belgia.

 8. CREATOR ESPACE

  Maroc

  Compania CREATOR ESPACE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 9. CO TERRE

  Belgia

  Compania CO TERRE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Soundproofing, și sound insulation. Are sediul în Vivegnis, Belgia.

 10. EPART OFIS SISTEMLERI

  Turcia

  Compania EPART OFIS SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori mobili si extensibili. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit