• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ceasornicarie - furnituri

Rezultate pentru

Ceasornicarie - furnituri - Import export

 1. DANIEL KLEIN GROUP

  Turcia

  Verified by europages badge

  We established the Essa Group as a family company in 1971, on this path we set out believing that the main source of knowledge is experience. As of 2013, we expanded our family with our Hong Kong-based global company Daniel Klein Group. With our philosophy of producing watches for everyone, we are happy to sell more than 4 million watches per year as a company that sells 1 watch every minute in the world. We are proud of serving with our nearly 1000 employees in all of our companies and our factory. Daniel Klein Group International Company; We are the owner of the Daniel Klein, Freelook and Bigotti brands, and the World Licensee of the Santa Barbara Polo Racquet Club and Sergio Tacchini brands. We export our watches to more than 85 countries in the world.

 2. LAVAL EUROPE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LAVAL EUROPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie - furnituri, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Ambalaje din hartie si carton, Cutii pentru bijuterii, Orologerie - unelte pentru reparatii, Ladite si cutii - servicii de ambalare, clock-making accessories, Ceasornicarie - furnituri, și Jewellery cases. Are sediul în Chédigny, Franta.

 3. HOVON EUROPE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HOVON EUROPE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Pforzheim, Germania.

 4. OPP CHASPROM

  Belarus

  Compania OPP CHASPROM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale of leather goods. Are sediul în Vitebsk, Belarus.

 5. SAS GRANDIDIER

  Franta

  Compania SAS GRANDIDIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Orologerie - unelte pentru reparatii, Utilaje si materiale pentru orologerie, Ceasornicarie - furnituri, Oteluri si metale - prelucrare, Orologerie - unelte pentru reparatii, Utilaje si materiale pentru orologerie, și Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Grand'combe-Châteleu, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MANIFATTURA ITALIANA S.A.S.

  Italia

  Compania MANIFATTURA ITALIANA S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile watch bands, și ox leather for watch bands. Are sediul în Montecchio Precalcino, Italia.

 2. LERRAC OUTILLAGE

  Franta

  Compania LERRAC OUTILLAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Utilaje si materiale pentru orologerie, Optica - instrumente, Ceasornicarie - furnituri, Orologerie - unelte pentru reparatii, Utilaje si materiale pentru orologerie, Optica - instrumente, și Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Les Fins, Franta.

 3. BETA SHOP POWERED BY TRIVERTI

  Austria

  Compania BETA SHOP POWERED BY TRIVERTI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Kirchbichl, Austria.

 4. V.E.R.T. SRL

  Italia

  Compania V.E.R.T. SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile movements for watchmaking, batteries for clocks, și silver frame. Are sediul în Capriolo, Italia.

 5. CEZAR

  Polonia

  Compania CEZAR, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Broaste, incuietori si chei - masini pentru fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Ceasornicarie - furnituri, keys, Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii, Seals, și Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Szczecin, Polonia.

 1. NORTESPRING

  Portugalia

  Compania NORTESPRING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Esmoriz, Portugalia.

 2. MOMENTUM - ZEGARKI W NAJLEPSZYCH CENACH

  Polonia

  Compania MOMENTUM - ZEGARKI W NAJLEPSZYCH CENACH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Koszyce, Polonia.

 1. SALON FIRMOWY MAGAR

  Polonia

  Compania SALON FIRMOWY MAGAR, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii si podoabe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie - furnituri, gold jewellery, watch straps, clock, și Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Gorzów Wielkopolski, Polonia.

 2. OUTLET KLOCKOR

  Suedia

  Compania OUTLET KLOCKOR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Linköping, Suedia.

 3. SAAT KORDONU

  Turcia

  Compania SAAT KORDONU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. GOEDKOPESMARTWATCHKOPEN.NL

  Olanda

  Compania GOEDKOPESMARTWATCHKOPEN.NL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Dordrecht, Olanda.

 5. ROBERTO CAPELLI & FIGLIO S.R.L.

  Italia

  Compania ROBERTO CAPELLI & FIGLIO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie - furnituri, industrial clockmaking, watchmaking, Ceasornicarie - furnituri, și engineering for the watchmaking industry. Are sediul în Milano, Italia.

 6. 1010 BOUTIQUE

  Regatul Unit

  Compania 1010 BOUTIQUE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Holmfirth, Regatul Unit.

 7. TIKTOK WATCH SHOP

  Regatul Unit

  Compania TIKTOK WATCH SHOP, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Yarm, Regatul Unit.

 8. MUYIKA DESIGN WALL CLOCK&HOME DECORATION

  Turcia

  Compania MUYIKA DESIGN WALL CLOCK&HOME DECORATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium wall clocks, wall clocks, și wall decorations. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. BARRINGTON WATCH WINDERS

  Regatul Unit

  Compania BARRINGTON WATCH WINDERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Amersham, Buckinghamshire, Regatul Unit.

 2. ANTIQUE GRANDFATHER CLOCKS

  Regatul Unit

  Compania ANTIQUE GRANDFATHER CLOCKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Widnes, Regatul Unit.

 3. MESSIAS UHREN AG

  Germania

  Compania MESSIAS UHREN AG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Bad Bederkesa, Germania.

 4. SORG UHREN UND SCHMUCK AG - BIJOUTERIE AM BOGEN - ZEITSHOP.CH

  Elvetia

  Compania SORG UHREN UND SCHMUCK AG - BIJOUTERIE AM BOGEN - ZEITSHOP.CH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, și Papetarie - articole. Are sediul în Bremgarten, Elvetia.

 5. HARRIES GMBH

  Germania

  Compania HARRIES GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, și Papetarie - articole. Are sediul în Hamburg, Germania.

 6. UHRENREPARATURSERVICE MICHAEL MALLITZKI

  Germania

  Compania UHRENREPARATURSERVICE MICHAEL MALLITZKI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceasornicarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, și Birou - furnituri. Are sediul în Seibersbach, Germania.

 7. MARKENUHREN PRODUKTION + VERTRIEB POHLMANN EK

  Germania

  Compania MARKENUHREN PRODUKTION + VERTRIEB POHLMANN EK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, și Papetarie - articole. Are sediul în Herford, Germania.

 8. MEISTER BAUER JUWELIERE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MEISTER BAUER JUWELIERE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, și Papetarie - articole. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 9. MANUFAKTUR FÜR KUNST UND TECHNIK

  Germania

  Compania MANUFAKTUR FÜR KUNST UND TECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, și Papetarie - articole. Are sediul în Markdorf, Germania.

 10. KRONOS DEUTSCHLAND UHREN GMBH

  Germania

  Compania KRONOS DEUTSCHLAND UHREN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, Papetarie - articole, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Ceasornicarie - furnituri, și Papetarie - articole. Are sediul în Pforzheim, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit