• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • furnituri pentru baruri

Rezultate pentru

Furnituri pentru baruri - Import export

 1. BIOPAILLE

  Franta

  Verified by europages badge

  BIOPAILLE, an environmentally-responsible firm, specializes in the design and manufacture of plant fibre drinking straws. Our straws are environmentally friendly, responsible and 100% biodegradable. All our organic drinking straws are manufactured in our own factory. Since we were set up, we continually strive to find new solutions so that BIOPAILLE can set an example of environmental responsibility. We sell a wide range of drinking straws that respect our planet 100%. BIOPAILLE is the supplier and manufacturer of biodegradable drinking straws to the hospitality trade: cafés, bars, restaurants, clubs, discotheques, etc. that seek to consume more responsibly. You can also customize your organic drinking straws with your logo or your brand name.

 2. LES NOUVELLES PAILLES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LES NOUVELLES PAILLES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru baruri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Straws, Sugar cane fibre straws, Plastic free straws, Environmentally friendly drinking straws, Biodegradable drinking straws, Natural straws, Ecological mini straws, Biodegradable mini straws, și Natural mini straws. Are sediul în Paris, Franta.

 3. STRAWS-BERRY - PAILLES EN FIBRE DE CANNE A SUCRE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania STRAWS-BERRY - PAILLES EN FIBRE DE CANNE A SUCRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru baruri. Are sediul în Paris, Franta.

 4. STRAWBIO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania STRAWBIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi, Suc de fructe, Furnituri pentru baruri, Bauturi, Suc de fructe, și Furnituri pentru baruri. Are sediul în Calais, Franta.

 5. DISTRISET

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DISTRISET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru baruri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suc de fructe, straws, flexible straws, Plastic-free straws, BUBBLE TEA straws, Cocktails, Beverages, Import-export ecological straws, și Ecological straws for professionals. Are sediul în Mamoudzou, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ICE COOL LIMITED

  Regatul Unit

  Compania ICE COOL LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnituri pentru baruri, Champagne buckets, Furnituri pentru baruri, ice-buckets, și ice bags. Are sediul în Tisbury, Regatul Unit.

 2. COMMERCIAL PAESTUM GROUP SRL

  Italia

  Compania COMMERCIAL PAESTUM GROUP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerii pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnituri pentru baruri, institutional linen, hotel linen, Furnituri pentru baruri, și bathroom towelling. Are sediul în Capaccio Scalo-Capaccio Paestum, Italia.

 3. MDH MAR DE HIGIENE

  Spania

  Compania MDH MAR DE HIGIENE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnituri pentru baruri, cleaning products, tablecloths made of paper and cellulose, tin plate packaging, și Furnituri pentru baruri. Are sediul în Murcia, Spania.

 4. TU BROCHETA

  Spania

  Compania TU BROCHETA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnituri pentru baruri, Furnituri pentru baruri, machines for the hotel trade, și kebabs. Are sediul în Almansa, Spania.

 5. ROX DI MATTEO CALLONI

  Italia

  Compania ROX DI MATTEO CALLONI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gin, Furnituri pentru baruri, distillates, alcoholic beverages, Gin, și Furnituri pentru baruri. Are sediul în Musile Di Piave, Italia.

 1. FEZLI

  Regatul Unit

  Compania FEZLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru baruri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cocktail garnishing sets, și cocktail sticks. Are sediul în Smeth Wick, Regatul Unit.

 2. TROIANO DISTRIBUZIONI

  Italia

  Compania TROIANO DISTRIBUZIONI, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere pentru sticla si oglinzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnituri pentru restaurante, Furnituri pentru baruri, industrial supplies, pay and take, Furnituri pentru restaurante, și Furnituri pentru baruri. Are sediul în Piedimonte Matese, Italia.

 1. GUSTI ITALIANI B.A.L.U

  Franta

  Compania GUSTI ITALIANI B.A.L.U, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru baruri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hotel, bar, restaurant and institutional supplies. Are sediul în Nice, Franta.

 2. BARBEROUSSE DIFFUSION

  Franta

  Compania BARBEROUSSE DIFFUSION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru baruri. Are sediul în Grenoble, Franta.

 3. MR FLAVOUR EVENTS

  Regatul Unit

  Compania MR FLAVOUR EVENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru baruri. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 4. BARMANSKÉ POTŘEBY - BARSTORE.CZ

  Republica Ceha

  Compania BARMANSKÉ POTŘEBY - BARSTORE.CZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru baruri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for grilling for the food and conserving industry. Are sediul în Kralupy Nad Vltavou, Republica Ceha.

 5. LA ANDALUZA

  Spania

  Compania LA ANDALUZA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru baruri. Are sediul în Sevilla, Spania.

 6. STRAWMANIA

  Portugalia

  Compania STRAWMANIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru baruri. Are sediul în Vila Do Bispo, Portugalia.

 7. SJW EVENTS & BARS

  Regatul Unit

  Compania SJW EVENTS & BARS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru baruri. Are sediul în East Grinstead, Regatul Unit.

 8. TEHNOCHIM SRL

  Romania

  ROKELIN FURNITURE este parte a grupului TEHNOCHIM SRL situata in Loc.Dragasani , Jud.Valcea - Romania si are o experienta in comertul en-gross din anul 1991 .ROKELIN FURNITURE -este o marca inregistrata a companiei TEHNOCHIM SRL fiind inregistrata la OSIM din anul 2017 , aceasta platforma on-line asigurand servicii de vanzare cu responsabilitate si promptitudine cat si marfuri de calitete .Activitatea preponderenta este importul si distributia mobilierului profesional HoReCa , fiind specializati pe vanzari High /intermediate en-gross , principalele produse fiind scaunele de conferinta, banquet, gradina , plastic , napoleon, chiavari, tiffany , mese mdf, mese plastic , articole decor, tacamuri restaurant, vesela ceramica , farfurii, mese pvc/hdpe, dotari hoteluri, restaurante, cantine, baruri, terase, diferite produse solicitate de institutiile publice; Avand o experiente de peste 30 de ani in domeniul comertului , cu un management performant si un serviciu perfect post-vanzare, produsele noastre sunt cu siguranta accesibilre si de buna calitate .