• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • furnituri pentru restaurante

Rezultate pentru

Furnituri pentru restaurante - Import export

 1. HIGIABLUE - DETERGENTES, LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania HIGIABLUE - DETERGENTES, LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Servetele din hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnituri pentru restaurante, Ambalaje - societati, Ambalaje alimentare, Ambalaje din hartie si carton, Furnituri pentru restaurante, Ambalaje - societati, Ambalaje alimentare, și Ambalaje din hartie si carton. Are sediul în Loures-Lisboa, Portugalia.

 2. TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V

  Olanda

  Verified by europages badge

  Compania TAMAF IRENI GROENTEN EN FRUIT B.V, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume proaspete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Fructe si legume - import-export, Furnituri pentru restaurante, food supplies for restaurants, fruit & vegetables, Oragnic fruits and vegetables, Fructe, Fructe si legume - import-export, și distributors of fresh vegetables. Are sediul în Barendrecht, Olanda.

 3. STRAWBIO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania STRAWBIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi, Suc de fructe, Furnituri pentru baruri, Bauturi, Suc de fructe, și Furnituri pentru baruri. Are sediul în Calais, Franta.

 4. MGR CARTS

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MGR CARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carucioare manuale, Furnituri pentru restaurante, Osaturi metalice usoare, wall-coverings, fabrics, internal transport containers, equipment for handling merchandise, Carucioare manuale, warehouse, și artisan wall paper. Are sediul în Cicerale, Italia.

 5. LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K.

  Germania

  Compania LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gastronomie - specialitati, pizza cuptor, Gastronomie - specialitati, și pizza cuptor. Are sediul în Linsengericht, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ITALY FOOD EQUIPMENT

  Italia

  Compania ITALY FOOD EQUIPMENT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile catering supplies, machines for fresh pasta, kneading machines, și ovens for pizzerias. Are sediul în Termoli, Italia.

 2. SURBAKKEN, S.L.

  Spania

  Compania SURBAKKEN, S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mosquito candles. Are sediul în Barcelona, Spania.

 3. CASTMA SL

  Spania

  Compania CASTMA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile towels, bath towels, bathrobe, și cotton and fabric cloths. Are sediul în Castellon, Spania.

 4. KAFFA HISPANIA S.L. BEVANDE ITALIANE

  Spania

  Compania KAFFA HISPANIA S.L. BEVANDE ITALIANE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnituri pentru restaurante, Flavoured chocolate powder, Furnituri pentru restaurante, și syrups for snowcones. Are sediul în Redondela, Spania.

 5. VULCANO GRES

  Spania

  Compania VULCANO GRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile professional barbecues and buffets. Are sediul în Moraleja De Enmedio, Madrid, Spania.

 1. MENUCARD - MODRUGA DRUCK- UND HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania MENUCARD - MODRUGA DRUCK- UND HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brosare, legare si finisaje, Brosare, legare si finisaje, gastronomic product, hotel equipment, și supplies for the hotel industry. Are sediul în Kramsach, Austria.

 2. CENTRAL DE COMPRAS CANAL CONTRACT, S.L.

  Spania

  Compania CENTRAL DE COMPRAS CANAL CONTRACT, S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Grupuri comerciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnituri pentru restaurante, Furnituri pentru restaurante, și equipment hire for the hotel industry. Are sediul în Vva. De La Cañada, Madrid, Spania.

 1. BIO STROHHALME ÖSTERREICH GMBH

  Austria

  Compania BIO STROHHALME ÖSTERREICH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. Are sediul în Atzbach, Austria.

 2. WE PACKING - EMBALLAGES ET FOURNITURES POUR HOTELS ET RESTAURANTS

  Franta

  Compania WE PACKING - EMBALLAGES ET FOURNITURES POUR HOTELS ET RESTAURANTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile catering supplies, și hotel, bar, restaurant and institutional supplies. Are sediul în Roye, Franta.

 3. ART DAMILIA, S.L.

  Spania

  Compania ART DAMILIA, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marcare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnituri pentru restaurante, customised cups, porcelain cups, silk-screen printing, și Furnituri pentru restaurante. Are sediul în Granollers, Spania.

 4. BIO STROHHALME GMBH

  Germania

  Compania BIO STROHHALME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flexible straws, straws, gastronomic product, și advertising articles. Are sediul în Zolling, Germania.

 5. XIULAN

  Franta

  Compania XIULAN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnituri pentru restaurante, Furnituri pentru restaurante, fast food, containers for food use, și straws. Are sediul în La Rochelle, Franta.

 6. SAPURI'

  Italia

  Compania SAPURI', este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mozzarella for pizza, freshly-made pastries, coffee, și Espresso coffees. Are sediul în Casoria, Italia.

 7. ROYAL COLORTEX SL

  Spania

  Compania ROYAL COLORTEX SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile items for bars, restaurants, hotels, tailormade linen, finishing fabrics and textile products, și tablecloths. Are sediul în Barcelona, Spania.

 8. HIJOS DE PABLO PADILLA S.L.

  Spania

  Compania HIJOS DE PABLO PADILLA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnituri pentru restaurante, Ceramica artizanala, Vesela din gresie ceramica, Furnituri pentru restaurante, ceramic articles, Ceramica artizanala, și Vesela din gresie ceramica. Are sediul în Bailen, Spania.

 1. JC CATERING & BAR SUPPLIES LTD

  Regatul Unit

  Compania JC CATERING & BAR SUPPLIES LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile catering crockery, bar accessories, chef jackets, și bar equipment. Are sediul în Blackpool, Regatul Unit.

 2. ACCESORIOS PINAR

  Spania

  Compania ACCESORIOS PINAR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines for the hotel trade, accessories, parts and components for industrial equipment and plants, și machine repair. Are sediul în Ciudad Real, Spania.

 3. MDH MAR DE HIGIENE

  Spania

  Compania MDH MAR DE HIGIENE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnituri pentru baruri, cleaning products, tablecloths made of paper and cellulose, tin plate packaging, și Furnituri pentru baruri. Are sediul în Murcia, Spania.

 4. MUÑOZ BOSCH SLU

  Spania

  Compania MUÑOZ BOSCH SLU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile applications for the catering sector, și catering sector advice. Are sediul în Museros, Spania.

 5. BARMEISTER UG

  Germania

  Compania BARMEISTER UG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. Are sediul în München, Germania.

 6. ABASTECEDORA OFYHOSTEL - SUMINISTROS PARA HOSTELERÍA

  Spania

  Compania ABASTECEDORA OFYHOSTEL - SUMINISTROS PARA HOSTELERÍA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. Are sediul în Málaga, Spania.

 7. HOSDECORA, SOLUCIONES HOSTELERAS,.S.L.

  Spania

  Compania HOSDECORA, SOLUCIONES HOSTELERAS,.S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie - utilaje si echipamente, Bar furnishings, industrial kitchens, Alimentatie - utilaje si echipamente, și stainless steel apparatus for the food processing industry. Are sediul în Zaragoza (capital), Spania.

 8. QUALITYFRY

  Spania

  Compania QUALITYFRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile friers. Are sediul în Madrid, Spania.

 9. LAHORE KARAHI

  Regatul Unit

  Compania LAHORE KARAHI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. Are sediul în London, Regatul Unit.

 10. GST GASTRONOMIEBEDARF SCHOONHOVEN TIGGEMANN GMBH

  Germania

  Compania GST GASTRONOMIEBEDARF SCHOONHOVEN TIGGEMANN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Furnituri pentru restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile institutional catering equipment. Are sediul în Essen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit