• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ceara pentru lemn si ceara de uz casnic

Rezultate pentru

Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic - Import export

 1. NANOFORMULA OU

  Estonia

  Compania NANOFORMULA OU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lesie de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Produse de intretinere pentru automobile, Domestic cleaning products, detergents for cars, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, și Produse de intretinere pentru automobile. Are sediul în Voka, Estonia.

 2. OLI LACKE GMBH

  Germania

  Compania OLI LACKE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic. Are sediul în Lichtenau, Germania.

 3. DEUREX AG

  Germania

  Compania DEUREX AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wax, Chemical binding agents, water filters, și waxes for the plastics industry. Are sediul în Elsteraue, Germania.

 4. CANTELLO S.R.L.

  Italia

  Compania CANTELLO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - vesela si obiecte de unica folosinta, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, wholesale industrial detergents, Hartie - vesela si obiecte de unica folosinta, microfibre sheeting, și Produse de curatare si intretinere, uz industrial. Are sediul în TORINO, Italia.

 5. IMMELEN & CO. ALFRED BEAUMONT GMBH

  Germania

  Compania IMMELEN & CO. ALFRED BEAUMONT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Abrazive naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru electrotehnica, Vopsele si lacuri, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Scule si feronerie, Unelte de mana fara motor pentru electrotehnica, Vopsele si lacuri, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, și Scule si feronerie. Are sediul în Trier, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SARL REMUAUX

  Franta

  Compania SARL REMUAUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile yellow beeswax, industrial waxes, și paraffins. Are sediul în Barbentane, Franta.

 2. F. X. ALTMANN SOHN

  Germania

  Compania F. X. ALTMANN SOHN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Tratarea apei - produse, Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, și Tratarea apei - produse. Are sediul în Königsbronn, Germania.

 3. KERZEN MEYER GMBH

  Elvetia

  Compania KERZEN MEYER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, și Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic. Are sediul în Horw, Elvetia.

 4. WEB- & IT-SOLUTIONS MICHAEL HINRICHS

  Germania

  Compania WEB- & IT-SOLUTIONS MICHAEL HINRICHS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, și Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic. Are sediul în Augsburg, Germania.

 5. GOTHAER KERZENFABRIK GMBH

  Germania

  Compania GOTHAER KERZENFABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Tratarea apei - produse, Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, și Tratarea apei - produse. Are sediul în Gotha, Germania.

 1. KERZEN-BURGER

  Germania

  Compania KERZEN-BURGER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, și Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic. Are sediul în Mahlberg, Germania.

 2. SEHESTEDTER NATURFARBEN INH. MARTEN RIEDL E.K.

  Germania

  Compania SEHESTEDTER NATURFARBEN INH. MARTEN RIEDL E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serlac, Vopsele si lacuri, Lemn - produse pentru tratare, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Serlac, Vopsele si lacuri, Lemn - produse pentru tratare, și Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic. Are sediul în Sehestedt, Germania.

 1. GABRIELA RIMMELE

  Germania

  Compania GABRIELA RIMMELE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Tratarea apei - produse, Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, și Tratarea apei - produse. Are sediul în Oppenweiler, Germania.

 2. P. JOCHAM E.K.

  Germania

  Compania P. JOCHAM E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lubrifianti industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Tratarea apei - produse, Decapanti si abrazivi chimici, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Tratarea apei - produse, și Decapanti si abrazivi chimici. Are sediul în Tussenhausen, Germania.

 3. HERZOG KERZEN AG

  Elvetia

  Compania HERZOG KERZEN AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Tratarea apei - produse, Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, și Tratarea apei - produse. Are sediul în Sursee, Elvetia.

 4. KERZEN ZIMMERMANN INH. SCHLACHTBERGER E.K.

  Germania

  Compania KERZEN ZIMMERMANN INH. SCHLACHTBERGER E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Tratarea apei - produse, Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, și Tratarea apei - produse. Are sediul în Amberg, Germania.

 5. KERZENART SEMRA SEN

  Germania

  Compania KERZENART SEMRA SEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Tratarea apei - produse, Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, și Tratarea apei - produse. Are sediul în Hamburg, Germania.

 6. KERZEN KOLB GESMBH

  Austria

  Compania KERZEN KOLB GESMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, și Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic. Are sediul în Matrei Am Brenner, Austria.

 7. WACHSZIEHEREI BEIM KLOSTER ROSENTHAL GMBH

  Germania

  Compania WACHSZIEHEREI BEIM KLOSTER ROSENTHAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dulciuri fara ciocolata, Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Dulciuri fara ciocolata, Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, și Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic. Are sediul în Ralbitz-Rosenthal, Germania.

 8. TRIERISCHE WACHSWAREN AUGUST HAMACHER

  Germania

  Compania TRIERISCHE WACHSWAREN AUGUST HAMACHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Tratarea apei - produse, Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, și Tratarea apei - produse. Are sediul în Trier, Germania.

 1. FEHRENBACH KERZEN KIRCHENBEDARF E.K.

  Germania

  Compania FEHRENBACH KERZEN KIRCHENBEDARF E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Tratarea apei - produse, Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, și Tratarea apei - produse. Are sediul în Rottweil, Germania.

 2. WERNER KRÜGER

  Germania

  Compania WERNER KRÜGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lubrifianti industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Tratarea apei - produse, Vopsele si lacuri, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, și Tratarea apei - produse. Are sediul în Zierenberg, Germania.

 3. KERZEN-INSEL

  Germania

  Compania KERZEN-INSEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lubrifianti industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Tratarea apei - produse, Decapanti si abrazivi chimici, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Tratarea apei - produse, și Decapanti si abrazivi chimici. Are sediul în Doberlug-Kirchhain, Germania.

 4. CHRISTAS LADEN - PANDUR KG

  Austria

  Compania CHRISTAS LADEN - PANDUR KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Tratarea apei - produse, Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, și Tratarea apei - produse. Are sediul în Mistelbach, Austria.

 5. SHOP ELEVEN GBR

  Germania

  Compania SHOP ELEVEN GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lubrifianti industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Tratarea apei - produse, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, și Tratarea apei - produse. Are sediul în Burkau, Germania.

 6. ASTA ZAGREB D.O.O.

  Croatia

  Compania ASTA ZAGREB D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Finisari, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, și Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic. Are sediul în Zagreb, Croatia.

 7. JOHANN SCHLÖSSER GMBH

  Germania

  Compania JOHANN SCHLÖSSER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Tratarea apei - produse, Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, și Tratarea apei - produse. Are sediul în Köln, Germania.

 8. PRODUCTOS EXPRES S.L.

  Spania

  Compania PRODUCTOS EXPRES S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wax, și turpentine. Are sediul în MADRID, Spania.

 9. BALKAN PARKET OOD

  Bulgaria

  Compania BALKAN PARKET OOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parchet, și Parchet. Are sediul în LOVECH, Bulgaria.

 10. CANDLES & MORE

  Austria

  Compania CANDLES & MORE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic, Lubrifianti industriali, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, și Ceara pentru lemn si ceara de uz casnic. Are sediul în Draßburg, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit