• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • creatori de tesaturi

Rezultate pentru

Creatori de tesaturi - Import export

 1. PUERICOUTURE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PUERICOUTURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Broderii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Creatori de tesaturi, Textile - import-export, Creatori de tesaturi, și Textile - import-export. Are sediul în Rothbach, Franta.

 2. MAISON CHAMADE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania MAISON CHAMADE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rufarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - textile si imbracaminte, Tesaturi pentru mobilier, Creatori de tesaturi, Developare - produse, Import-export - textile si imbracaminte, Tesaturi pentru mobilier, Creatori de tesaturi, și Developare - produse. Are sediul în Verviers, Belgia.

 3. LYNX MARKETING SERVICES LTD

  Regatul Unit

  Compania LYNX MARKETING SERVICES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile technical fabrics. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 4. BOREAS ITH. IHR. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania BOREAS ITH. IHR. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Creatori de tesaturi, Poliester, high fashion garment design, Organic cotton, Creatori de tesaturi, și Poliester. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. SUHZO

  Spania

  Compania SUHZO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Accesorii, wool and silk, decorative items, Accesorii, și fabric design. Are sediul în Madrid, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GRUNDSTOFF GMBH

  Germania

  Compania GRUNDSTOFF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - folii pentru acoperirea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, Tapiserii, Covoare artizanale, Creatori de tesaturi, Mobilier - articole si accesorii decorative, Tapiserii, Covoare artizanale, și Creatori de tesaturi. Are sediul în Dorsten, Germania.

 2. ARTEX

  Grecia

  Compania ARTEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 3. TRISIT TEXTILTECHNOLOGIE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania TRISIT TEXTILTECHNOLOGIE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masti de protectie, automotive lining, Wheelchairs, și Masti de protectie. Are sediul în Ulm, Germania.

 4. LERAN-STUDIO

  Ucraina

  Compania LERAN-STUDIO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cloth printing, și ladies' scarves. Are sediul în Makariv, Ucraina.

 5. BRANDS FASHION GMBH

  Germania

  Compania BRANDS FASHION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru sport, workwear, logistics services, merchandising, și Haine pentru sport. Are sediul în Buchholz, Germania.

 1. HARGITTAI DISEGNI ITALIA S.A.S. DI NICOLETTA COPPOLA & C.

  Italia

  Compania HARGITTAI DISEGNI ITALIA S.A.S. DI NICOLETTA COPPOLA & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fabric design studies, printed cloth, design studio, și patterns for fabrics. Are sediul în Como, Italia.

 2. ISSEYMEN TEKSTIL TIC.

  Turcia

  Compania ISSEYMEN TEKSTIL TIC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ladies clothing, casual clothing, cotton fabrics, și synthetic fabric. Are sediul în Bursa, Turcia.

 1. HUSTLEPAFF GBR

  Germania

  Compania HUSTLEPAFF GBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paintings and artwork, textile sector consultants, marketing consulting, și echocardiography doppler in colour. Are sediul în Görlitz, Germania.

 2. TAVELMO

  Belgia

  Compania TAVELMO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Creatori de tesaturi, Creatori de tesaturi, Textile machine manufacture, textile machinery, și textile industry. Are sediul în Deerlijk, Belgia.

 3. TESSILTEX DI NUZZO PATRIZIA & C. SAS

  Italia

  Compania TESSILTEX DI NUZZO PATRIZIA & C. SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, bridal gown, Tesaturi, și linings. Are sediul în Castrignano De' Greci, Italia.

 4. DAMLA DOKUMA

  Turcia

  Compania DAMLA DOKUMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. Are sediul în Bursa, Turcia.

 5. TISS ET TEINT

  Belgia

  Compania TISS ET TEINT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de gata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Creatori de tesaturi, Confectii pentru femei, fabric design, cutting and folding textiles and textile products, Creatori de tesaturi, și Confectii pentru femei. Are sediul în Blandain, Belgia.

 6. ANTONIO SALGADO TEXTEIS

  Portugalia

  Compania ANTONIO SALGADO TEXTEIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - tesaturi, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Bumbac - tesaturi, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, și Comforters. Are sediul în Guimarães, Portugalia.

 7. HERNAMEIS THE LABEL

  Germania

  Compania HERNAMEIS THE LABEL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile podology, și men's t-shirts. Are sediul în Köln, Germania.

 8. ACORN

  Regatul Unit

  Compania ACORN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 1. LUCA MUSCOLO LM

  Elvetia

  Compania LUCA MUSCOLO LM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile special elements to design, și special processing. Are sediul în Oftringen, Elvetia.

 2. SPINNING WHEEL

  Belgia

  Compania SPINNING WHEEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bathroom linen, bed linen, Top mattresses, și plaids. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. CAFISSI SPA

  Italia

  Compania CAFISSI SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Creatori de tesaturi, Tesaturi pentru confectii, merinos wool items, fabric footwear accessories, Creatori de tesaturi, și Tesaturi pentru confectii. Are sediul în Prato, Italia.

 4. ISEF S.R.L.

  Italia

  Compania ISEF S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice, Perdele, Textile tehnice, wholesale clothing, Perdele, și clothing accessories. Are sediul în San Nicola La Strada, Italia.

 5. ARVILLE TEXTILES

  Regatul Unit

  Compania ARVILLE TEXTILES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile tehnice industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice, Creatori de tesaturi, weaving, coating of fabrics and textile products, Textile tehnice, și Creatori de tesaturi. Are sediul în Wetherby, Regatul Unit.

 6. DELTRACON

  Belgia

  Compania DELTRACON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cloth, linen linens, textile industry, și textile products. Are sediul în Ingelmunster, Belgia.

 7. WILHELM HOLZHAUSER SERVICE E.K.

  Germania

  Compania WILHELM HOLZHAUSER SERVICE E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Croitorie, textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Creatori de tesaturi, Creatori de tesaturi, textile machinery, și sample cases. Are sediul în Vierkirchen, Germania.

 8. TER MOLST INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania TER MOLST INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile textile industry, textile products, Designs for fabrics - creation, și textile cords. Are sediul în Oostrozebeke, Belgia.

 9. KROKKOLI. BIO STOFFE

  Germania

  Compania KROKKOLI. BIO STOFFE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatori de tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cotton fabrics, și coordinated furnishings. Are sediul în Veltheim, Germania.

 10. TEXTEIS MASSAL LDA

  Portugalia

  Compania TEXTEIS MASSAL LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Creatori de tesaturi, Import-export - textile si imbracaminte, Luxury goods, Creatori de tesaturi, și Import-export - textile si imbracaminte. Are sediul în Guimarães, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit