• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • case prefabricate

Rezultate pentru

Case prefabricate - Import export

 1. PREFABEX MODULAR BUILDING SOLUTIONS

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania PREFABEX MODULAR BUILDING SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii modulare, prefabricated buildings, modular housing, Containers Cabins, Pre-engineered buildings, Light steel houses, Light steel villas, Light steel buildings, și Portable kiosks. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. MODULE-T

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania MODULE-T, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case prefabricate, Constructii modulare, Modular container, Modular prefabricated building, prefabricated buildings, Case prefabricate, Light steel building, steel structures, și construction of prefabricated houses. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. RUSTICASA-CONSTRUÇÕES, LDA.

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania RUSTICASA-CONSTRUÇÕES, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case prefabricate, Constructii din lemn, Case prefabricate, și Constructii din lemn. Are sediul în Vila Nova De Cerveira, Portugalia.

 4. LEXERIMMO.AT GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania LEXERIMMO.AT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. Are sediul în Klagenfurt Am Wörthersee, Austria.

 5. BISMONT D.O.O.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BISMONT D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii pentru constructii, Modular houses, Tiny House, house design, Micro houses, Sustainable architecture, Space-saving solutions, Minimalist living, și Customisable modules. Are sediul în Köln, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HOLZ HAUS CONSTRUCTION - FERTIGHAUS HERSTELLER

  Romania

  Wir sind die Firma "SC. HOLZ HAUS CONSTRUCTION SRL" – ein rumänischer Hersteller von Fertighäusern in Holzrahmen. Wir bieten eine präzise Konstruktion und eine kurze Bauzeit an. Mit deutscher Technologie bauen wir Außenwände von 400mm welche für einen hervorragenden Wärmeschutz und einer hocheffizient gedämmten Wand sorgen. Mit einem Wärmedurchlasskoeffizienten von Uw = 0, 11 W/m²K platziert sich das Haus in der Kategorie der ökologischen und energiesparenden Häuser. In unseren Häuser werden Sie, Wärme und Behaglichkeit finden. Alle Materialien welche wir dafür verwenden besitzen Österreichische- und Deutsche- Import-Zertifikate (zB.: KV-Holz, Mineralwolle Rockwool, OSB, Gipskarton) Qualität steht für uns an erster Stelle, weswegen wir ausschließlich zertifizierte Produkte verwenden. Qualität mit wettbewerbsfähigen Preisen Für weitere Informationen stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung.

 2. LITARH SRL

  Romania

  Construim case de lemn prefabricate conform proiectelor de arhitectura primite de la clientii nostri. Transformarea proiectului general de arhitectura in realitate va fi realizata de catre echipa noastra de proiectanti si dulgheri cu ajutorul softului elvetian Cadwork si a liniei de productie germane Weinmann. Tehnologia Constructiva folosita de Litarh in peste 95 % din referintele sale este "PLATFORM FRAMING". Compania S.C. LITARH S.R.L. a luat fiinta in data de 20 august a anului 1998.Principalul obiect de activitate al companiei a fost reprezentat de prelucrarea si comercializarea cherestelei si a altor tipuri de produse din lemn. Primii ani de activitate au fost consemnati de colaborarea cu IKEA, compania privata care comercializeaza mobilier casnic, careia ii livram aproximativ 3.500 m³ de cherestea lunar.Am pornit totul de la dorinta de a avea un business in familie, intrucat doi membri ai familiei noastre erau ingineri specializati in industria lemnului. In anul 2006 a aparut ideea valorificarii superioare a lemnului prin productia de case de lemn. Initial, procesul de fabricare a fost efectuat intr-un spatiu inchiriat si cu minimum de aparatura. Dupa ani de munca constanta si riguroasa, dublata de entuziasmul nostru pentru fiecare constructie de lemn realizata, am reusit sa ne deschidem propria fabrica ce detine un spatiu de 1000 de metri patrati, echipat conform ultimelor standarde europene.Astfel, in 2015, dupa aproximativ 9 ani de la montajul primei case din lemn l

 3. VANDROM TRUST SRL

  Romania

  Fabrica noastra are o linie de productie proprie, in care au fost investiti in anul 2015 peste jumatate de milion de euro in utilaje de ultima generatie Weinman. Dispunem de un centru de comanda numerica pentru prelucrarea grinzilor WBZ160 si mese de tip fluture, care ridica nivelul de calitate al executiei. Fata de conditiile variabile de pe santier, aici avem indicatori de temperatura si umiditate optim controlati pe tot parcursul procesului tehnologic Standardele stricte de productie pe care le urmam ne obliga sa controlam strict fiecare grad de temperatura din fabrica si sa respectam fiecare cui prevazut in plan. De aceea, casele de lemn Honeywood reprezinta o investitie pe care o faci o data in viata si ramane si generatiei urmatoare (stiai ca o constructie din lemn, bine facuta, rezista sute de ani? ) 2. Compartiment de proiectare: In 2008, am infiintat propriul birou de proiectare si am achizitionat cele mai performante soft-uri specializate pentru proiectarea caselor din lemn (4 licente SEMA- Germania, MiTek- Anglia). Resusrsele sunt puse in valoare de o echipa de proiectanti de top. 3.Calitatea materialelor: Calitatea Honeywood inseamna standarde stricte si zero compromisuri. Casele de lemn prefabricate marca honeywood sunt o investitie sigura in tehnologie de varf, garantata prin folosirea materialelor de calitate superioare fabricate in Germania, Italia si Elvetia, avand grija ca preturile acestora sa reflecte colaborarea de prima mana. - Lemnul Honeywood provine ex

 4. TECHNIUM SPACE

  Spania

  Compania TECHNIUM SPACE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile prefabricated buildings. Are sediul în Sax, Spania.

 5. KLAS PREFABRIK CELIK YAPI INSAAT SAN.VE TIC.LTD.STI

  Turcia

  Compania KLAS PREFABRIK CELIK YAPI INSAAT SAN.VE TIC.LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of prefabricated houses, prefabricated houses, Light steel constructions, și modular housing. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. ACEROSCURO ESPAÑA CASAS MODULARES

  Spania

  Compania ACEROSCURO ESPAÑA CASAS MODULARES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. Are sediul în Benahavís, Spania.

 2. MHE CONCEPT GMBH

  Germania

  Compania MHE CONCEPT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case prefabricate, Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, Case prefabricate, Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, models of villas and small houses, și construction of blocks of flats and public housing. Are sediul în Hennigsdorf, Germania.

 1. MAVI PREFABRIK

  Turcia

  Compania MAVI PREFABRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, turnkey prefabricated structures, și Constructii metalice usoare. Are sediul în Samsun, Turcia.

 2. MAÇAN PREFABRIK VE KONTEYNER

  Turcia

  Compania MAÇAN PREFABRIK VE KONTEYNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii prefabricate si industrializate, și Constructii prefabricate si industrializate. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 3. MODA PREFABRICATED BUILDINGS & STEEL HOUSES

  Turcia

  Compania MODA PREFABRICATED BUILDINGS & STEEL HOUSES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. EVKONPREFABRIK

  Turcia

  Compania EVKONPREFABRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii modulare, Constructii modulare, și Pre-fabricated sheds. Are sediul în Gebze, Turcia.

 5. FORHO FRANCE

  Franta

  Compania FORHO FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile timber for structural frames, construction of prefabricated houses, și timber-built. Are sediul în Bures-Sur-Yvette, Franta.

 6. MADERECO CASAS DE MADERA ECOLÓGICAS

  Spania

  Compania MADERECO CASAS DE MADERA ECOLÓGICAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood houses, prefabricated wooden houses, construction of prefabricated houses, și wood arbours and gazebos. Are sediul în Cabezon De La Sal, Spania.

 7. WOLFINGER HOLZBAU GMBH

  Austria

  Compania WOLFINGER HOLZBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. Are sediul în Tragwein, Austria.

 8. M&K BAU GMBH

  Germania

  Compania M&K BAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. KLAS PREFABRIK YAPI.INS. SAN.VE TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania KLAS PREFABRIK YAPI.INS. SAN.VE TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile prefabricated modular constructions, Light steel construction houses, Pre-fabricated sheds, și prefabricated offices. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. HEADLINE BAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HEADLINE BAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. Are sediul în Waldbröl, Germania.

 3. RÖMMERK CO.

  Turcia

  Compania RÖMMERK CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile composite materials with resins. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. HYTTEE LTD

  Regatul Unit

  Compania HYTTEE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. VALLEY GROUP LTD

  Bulgaria

  Compania VALLEY GROUP LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii prefabricate si industrializate, și Constructii prefabricate si industrializate. Are sediul în Burgas, Bulgaria.

 6. HOLZBAU MAIER GMBH & CO.KG

  Austria

  Compania HOLZBAU MAIER GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. Are sediul în Bramberg, Austria.

 7. VIT BUVE

  Letonia

  Compania VIT BUVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case prefabricate, Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, Import-export - constructii si lucrari publice, Case prefabricate, prefabricated wooden houses, Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, și Import-export - constructii si lucrari publice. Are sediul în Limbazi, Letonia.

 8. ALTRINIS SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania ALTRINIS SP. Z O.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden chalets. Are sediul în Gdansk, Polonia.

 9. LIAKHOVICHYDREV EXPORT LTD.

  Belarus

  Compania LIAKHOVICHYDREV EXPORT LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. Are sediul în Liakhovichy, Belarus.

 10. SC DIMMER SRL

  Romania

  Compania SC DIMMER SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case prefabricate. Are sediul în Comanesti, Romania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit