• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • caroserii pentru camioane - constructie

Rezultate pentru

Caroserii pentru camioane - constructie - Import export

 1. ZANELLI FURGONATURE SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ZANELLI FURGONATURE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru camioane - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule speciale - caroserii, isothermal covering, refrigerated semi-trailers, industrial vehicles, Vehicule speciale - caroserii, flower transport, isothermal swap bodies, și manufacture of glassfibre isothermal bodies. Are sediul în Bertinoro, Italia.

 2. SC NERA CAROSERII SRL

  Romania

  Echipa Nera Caroserii, infiintata in 2003, este raspunsul nevoii manifestate pe piata globala in privinta solutiilor de inalta tehnologie in productia de autospeciale. Modul in care am inteles acest lucru ne-a adus in pozitia de lider in Europa Centrala si de Est, ca partener competent si de incredere, cu oferte flexibile de produse si servicii orientate pe nevoia clientului. Investitia initiala s-a concentrat pe zona de masini blindate – transport valori si pe solutii dedicate acestui domeniu. In primul an de functionare am realizat un numar de 30 blindate auto pentru transport de valori. Am reusit ca in 5 ani, prin calitatea oferita si printr-o abordare manageriala de succes sa ajungem la un volum de productie de 340 unitati produse pe an. Am reusit finalizarea noii capacitatii de productie, in urma unei investitii de peste 5 milioane de Euro, prin care productia a capatat noi dimensiuni atat de volum cat mai ales de tehnologie. Detinem certificari ISO, suntem furnizori NATO, suntem furnizori UNGM, facem parte din PATROMIL

 3. VICENTE LÓPEZ OCÓN

  Spania

  Compania VICENTE LÓPEZ OCÓN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru camioane - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tiered seating. Are sediul în Orgaz-Toledo, Spania.

 4. VOLSAN TRUCKS PARE PARTS MANUFACTURE LTD

  Turcia

  Compania VOLSAN TRUCKS PARE PARTS MANUFACTURE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru camioane - constructie, Trucks, accessories, pads, și Caroserii pentru camioane - constructie. Are sediul în Bursa, Turcia.

 5. CARROSSERIES MOLAS, S.L.

  Spania

  Compania CARROSSERIES MOLAS, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru camioane - constructie. Are sediul în Sora, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SOREMAT AD

  Franta

  Compania SOREMAT AD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie in metale inoxidabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru camioane - constructie, și Caroserii pentru camioane - constructie. Are sediul în Arles, Franta.

 2. TRANS-COM

  Olanda

  Compania TRANS-COM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase metalice, Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale, Caroserii pentru camioane - constructie, Lanturi dupa specificatiile clientilor, Vase metalice, Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale, Caroserii pentru camioane - constructie, și Lanturi dupa specificatiile clientilor. Are sediul în Harderwijk, Olanda.

 3. KTLC EUROPE SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania KTLC EUROPE SP. Z O.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru camioane - constructie. Are sediul în Krakow, Polonia.

 4. GAUBERT

  Franta

  Compania GAUBERT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru camioane - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car transporters, și Wood machines. Are sediul în Ruffec, Franta.

 5. CARROSSERIE TROUILLET

  Franta

  Compania CARROSSERIE TROUILLET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru camioane - constructie. Are sediul în Neuville-Aux-Bois, Franta.

 1. CAROSSERIE VAN HOECKE

  Belgia

  Compania CAROSSERIE VAN HOECKE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii - constructie, Caroserii pentru automobile - constructie, Caroserii pentru camioane - constructie, Caroserii pentru automobile - servicii, Caroserii - constructie, Caroserii pentru automobile - constructie, Caroserii pentru camioane - constructie, și Caroserii pentru automobile - servicii. Are sediul în Lokeren, Belgia.

 2. VRAC PLUS

  Franta

  Compania VRAC PLUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru camioane - constructie. Are sediul în Plélo, Franta.

 1. MAN WEST-VLAANDEREN

  Belgia

  Compania MAN WEST-VLAANDEREN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru camioane si remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru camioane - constructie, lorry hire, trucks, road haulage, și Caroserii pentru camioane - constructie. Are sediul în Torhout, Belgia.

 2. HARMAND ET FILS

  Franta

  Compania HARMAND ET FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru camioane - constructie, Vehicule speciale - constructie si echipamente, animal transporter, Caroserii pentru camioane - constructie, Vehicule speciale - constructie si echipamente, și Livestock truck. Are sediul în Mansle, Franta.

 3. CARROSSERIE BEX

  Belgia

  Compania CARROSSERIE BEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru automobile - servicii, Caroserii pentru camioane - constructie, Caroserii pentru automobile - servicii, Caroserii pentru camioane - constructie, industrial and special body services, și body inspection. Are sediul în Heusden-Zolder, Belgia.

 4. DRAGO SRL

  Italia

  Compania DRAGO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru camioane - constructie, tipper bodies, preparations for industrial and special motor vehicles, Caroserii pentru camioane - constructie, și assembly kits. Are sediul în Ostiglia, Italia.

 5. CARROSSERIE DE KEERSMAECKER

  Belgia

  Compania CARROSSERIE DE KEERSMAECKER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru camioane - constructie, Caroserii pentru autocare - constructie, Caroserii pentru automobile - constructie, thermal insulation for motor vehicles, Caroserii pentru camioane - constructie, Caroserii pentru autocare - constructie, și Caroserii pentru automobile - constructie. Are sediul în Londerzeel, Belgia.

 6. FORTHOMME

  Belgia

  Compania FORTHOMME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea vehiculelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule speciale - constructie si echipamente, Caroserii pentru camioane - constructie, Obloane hidraulice elevatoare, Vehicule speciale - constructie si echipamente, Caroserii pentru camioane - constructie, bodywork for special vehicles, și Obloane hidraulice elevatoare. Are sediul în Thimister-Clermont, Belgia.

 7. CARROSSERIE KARREVELD

  Belgia

  Compania CARROSSERIE KARREVELD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru automobile - constructie, Caroserii pentru camioane - constructie, Caroserii pentru automobile - servicii, Caroserii pentru automobile - constructie, Caroserii pentru camioane - constructie, repair garage services, și Caroserii pentru automobile - servicii. Are sediul în Machelen, Belgia.

 8. TECNOCARSA, S.L.L.

  Spania

  Compania TECNOCARSA, S.L.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru camioane - constructie. Are sediul în Gandia, Spania.

 1. CARROSSERIE DE BRUECKER

  Belgia

  Compania CARROSSERIE DE BRUECKER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru camioane - constructie, Caroserii pentru automobile - servicii, Caroserii pentru camioane - constructie, Caroserii pentru automobile - servicii, custom bodywork, și industrial and special body services. Are sediul în Erpe-Mere, Belgia.

 2. MATHIS CARROSSERIE

  Franta

  Compania MATHIS CARROSSERIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru camioane - constructie, și Caroserii pentru camioane - constructie. Are sediul în Alteckendorf, Franta.

 3. DUIJSTER CARROSSERIE EN WAGENBOUW BV

  Olanda

  Compania DUIJSTER CARROSSERIE EN WAGENBOUW BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru camioane - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bodywork shop, și Truck parts. Are sediul în Giessen, Olanda.

 4. BASMILER - EQUIPAMENTOS RODOVIARIOS DO NORTE, LDA

  Portugalia

  Compania BASMILER - EQUIPAMENTOS RODOVIARIOS DO NORTE, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru camioane - constructie, Cilindri hidraulici, Caroserii pentru camioane - constructie, Cilindri hidraulici, și trailer bodies. Are sediul în Viseu, Portugalia.

 5. ECONOR

  Belgia

  Compania ECONOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru camioane - constructie, Caroserii pentru camioane - constructie, și damage recovery. Are sediul în Hoboken, Belgia.

 6. BEYKARSAN KAROSER DAMPER TREYLER VE OTOMOTIV SANAYI

  Turcia

  Compania BEYKARSAN KAROSER DAMPER TREYLER VE OTOMOTIV SANAYI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru camioane - constructie. Are sediul în Ankara, Turcia.

 7. CARROSSERIE SANSE

  Belgia

  Compania CARROSSERIE SANSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru camioane - constructie, Caroserii pentru automobile - constructie, Caroserii pentru automobile - servicii, Caroserii pentru camioane - constructie, Caroserii pentru automobile - constructie, custom bodywork, și Caroserii pentru automobile - servicii. Are sediul în Heist-Op-Den-Berg, Belgia.

 8. DE SMET CARROSSERIE

  Belgia

  Compania DE SMET CARROSSERIE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automobile - asigurari, Caroserii pentru camioane - constructie, Automobile - asigurari, repair garage services, trailer-truck inspections, și Caroserii pentru camioane - constructie. Are sediul în Asse, Belgia.

 9. KUZOVKAPITAL

  Ucraina

  Compania KUZOVKAPITAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru camioane - constructie. Are sediul în Krivoy Rog, Ucraina.

 10. SARL CARROSSERIE ARTIERES

  Franta

  Compania SARL CARROSSERIE ARTIERES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru camioane - constructie, Caroserii pentru camioane - constructie, commercial vehicle body shop, și smoothing metals. Are sediul în Millau, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Caroserii pentru camioane - constructie - Import export

Număr de rezultate

1.059 Intreprinderile