• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • constructii - finisaje

Rezultate pentru

Constructii - finisaje - Import export

 1. ELIA IMPORT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ELIA IMPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. Are sediul în Melun, Franta.

 2. BLANCHARD MULTI SERVICES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BLANCHARD MULTI SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Constructii - finisaje, Electricitate - lucrari, Zugraveli - antreprenori, Constructii - finisaje, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Pierrefitte-Sur-Seine, Franta.

 3. SCHAKE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCHAKE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si echipamente urbane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii - finisaje, Lucrari publice, Depozitare - materiale si sisteme, Bacuri pentru manipularea marfii, Construction equipment, road building, Constructii - finisaje, Mobile fences, și Lucrari publice. Are sediul în Hagen, Germania.

 4. DOMUS WORLD

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania DOMUS WORLD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, specialised labour, doors and windows, building renovation, Restaurari si renovari de imobile, frames, building contractors, electrical systems, și Bathroom furnishings. Are sediul în Sarzana, Italia.

 5. MAROLA GENERAL ACTIVITIES

  Romania

  MesteruManole.ro este dedicat unei filosofii ce pretuieste importanta oricarui proiect, fie ca este vorba despre demararea unei constructii sau de o simpla renovare. Scopul nostru este de a va ajuta in luarea unei decizii, scurtandu-va astfel timpul petrecut la cumparaturi. Cu noi, nu trebuie sa mai alergati dupa consilieri de raft si informatii legate de produse sau pret, acum toate acestea sunt la un click distanta. Echipa Mesterului va sta la dispozitie prin departamente dedicate pe parcursul intregului drum, de la alegera solutiilor potrivite pentru dumneavoastra, pana la punerea lor in practica. Alaturi de noi orice proiect de constructie sau renovare devine o experienta placuta! Va garantam preturi corecte si livrare la timp! Avem disponibile in stoc si gata de livrare peste 15.000 de articole din domeniul constructiilor, metalurgiei, amenajarilor, instalatiilor si bricolajului. Consultanta gratuita, tel: 0800 470 770

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. S.C. ALMI RALART S.R.L.

  Romania

  CONSTRUCTII CIVILE Constructii case la rosu Constructii case la cheie Constructii vile Constructii blocuri Fundatii, structuri din beton, drenaje Extinderi, mansardari si modernizari Zidarii din caramida, BCA Sape mecanizate elicoperizate Tencuieli mecanizate Hidroizolatii Termoizolatii Izolatii fonice Alimentari cu apa Consolidari, reabilitari Renovari CONSTRUCTII INDUSTRIALE Constructii hale Constructii depozite Constructii ferme Constructii parcari Demolari Sapaturi, terasamente Pardoseli Industriale CONSTRUCTII COMERCIALE Constructii magazine Constructii showroom-uri Constructii caldiri de birouri Placari fatade alucobond Pereti cortina din sticla

 2. S.C.CSMBUILDINGNEPTUN.S.R.L

  Romania

  S.C. CSMBUILDINGNEPTUN S.R.L. fondată în anul 2011 cu următoarele activităţi: subcontractor din anul 2011 în cadrul Daewoo Mangalia Heavy Industry (DMHI) » construcţii şi reparaţii de nave şi structuri plutitoare, » constructii noi si reparatii, » recrutare şi plasare de forţă de muncã în strãinãtate, cu intenţii de a pãtrunde şi în ţãri precum Franta, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca etc.S.C. CSMBUILDINGNEPTUN S.R.L. deţine personal calificat în: » Sudură - sudorii deţin autorizaţii » Lăcătuşerie - lăcătuşi buni cunoscători ai planului de lacatuserie, » Vopsitorie; » Tubulatură - cunoscători ai planului de izometrie; Am reuşit de-a lungul timpului să finalizam proiecte la numeroase nave şi să menţinem o bună reputaţie fiind capabili sa respectam termenii limita impusi. SC.BUILDINGNEPTUN.SRL este implicata in constructia navelor noi dar si in reparatii: -Productie otel -Out fittings -Mecanica -Sudura(CO2) Proiecte: CAPITAL (4096, 4098), EMM(5012), ANANGEL(10061, 10059, ), MARAN(5019)(5020), TSAKOS(5016, 5017, 5018), În cadrul DMHI - Daewoo Mangalia Heavy Industry, CSM BUILDING NEPTUN execută lucrări de constructii noi, lăcătuşerie şi sudură la o calitate superioara cu o echipa bine construita si experimentata. Supraveghetorii nostrii sunt buni cunoscatori de limba engleza, calificati si mereu in topul cerintelor. Compania noastra este specializata in urmatoarele domenii: • procese de sudare; • navale - constructie a corpului; •

 3. SMART GLOBAL TEHNIC SRL

  Romania

  SMART GLOBAL TEHNIC s-a specializat de la începutul activităţii în principal în realizarea de instalații electrice (curenţi tari şi curenţi slabi). Jucător activ în domeniul ingineriei electrice și serviciilor conexe acesteia, SGT pune la dispoziţia clienţilor săi, atât publici cât și privaţi, soluţii tehnice globale, de la executie până la mentenanţă. Având personal calificat și experienţa confirmată în ţară cât şi în afara ei, SGT se implică în realizarea de proiecte complete de instalaţii electrice aferente construcţiilor civile şi industriale (clădiri de birouri, spitale, spaţii comerciale, depozite logistice, clădiri rezidenţiale etc.)

 4. SC ADRENCO DESIGN SRL

  Romania

  Adrenco.ro este un magazin online cu produse din categoria finisaje in constructii - tencuiala decorativa, vopsea lavabila de interior si exterior, finisaje decorative, lacuri, gleturi, adezivi, sape si mortare, cu preturi atractive si livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov. Adrenco.ro se adreseaza persoanelor care doresc sa-si renoveze sau sa isi construiasca locuinta, precum si companiilor care activeaza in domeniul constructiilor si se afla in cautarea unui furnizor de incredere pentru procurarea materialelor necesare implementarii proiectelor. Ce iti ofera magazinul online Adrenco.ro? Produse la cel mai bun raport calitate-pret, ale celor mai cunoscute marci din domeniu, ce se incadreaza in categoriile: tencuiala decorativa, finisaje decorative, vopsea lavabila de interior, vopsea lavabila de exterior, amorsa, lac pentru lemn, grund, email, adeziv, glet, chit de rosturi, pasta de imbinare, tencuieli, sapa, mortar, polistiren si accesorii termosistem.

 5. FABRICADEPROFILE

  Romania

 1. CTM COATINGS EUROPE

  Romania

  CTM COATINGS EUROPE este reprezentantul european al producatorului Canadian CTM ADHESIVES. CTM COATINGS EUROPE - ofera o gama larga de rasini epoxy , poliaspartic si poliuretan dedicate aplicatiilor civile si industriale. CTM COATINGS EUROPE cauta parteneri distribuitori sau aplicatori. Nu ezitati sa ne contactati pentru organizarea de seminarii tehnice.

 2. SC.ROCASDECOR.SRL

  Romania

  https: //www.rocasdecor.ro/ Cu materiale exploatate din carierele propri si cu o vasta experienta in productia de placaje standard si piese pe comanda din marmura, granit, travertin, onix si pietre recompuse, activeaza pe piata romaneasca de 20 de ani, imbogatindu-si permanent gama de produse si servicii catre clientii sai în domeniul materialelor pentru finisaje si constructii.

 1. S.C ALELID CONSULTING S.R.L.

  Romania

  Executam lucrarii de constructii civile si industriale complexe.

 2. SC APIS COM SRL

  Romania

  constructii

 3. DEQO WOODART SRL

  Romania

  Deqo WoodArt executa orice tip de lucrari de amenajari interioare si exterioare pe raza judetului Brasov si imprejurimi.

 4. SC COMPACT CONART SRL

  Romania

  Zidrie tencuieli gresie faianta glet lavabil termosistem suport sape demolari reabilitari etc

 5. RVM BÂTIMENT

  Franta

  Compania RVM BÂTIMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electricians, plumber, plasterboard, și bathroom furniture. Are sediul în Gignac, Franta.

 6. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

  Olanda

  Compania FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, building - renovations, și Restaurari si renovari de imobile. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 7. LA COSTRUTTRICE S.R.L.

  Italia

  Compania LA COSTRUTTRICE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. Are sediul în Sant'antimo, Italia.

 8. GROUPE ACTIVE HABITAT

  Franta

  Compania GROUPE ACTIVE HABITAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile exterior insulation. Are sediul în Villenoy, Franta.

 1. LE COMPTOIR DES PIERRES

  Franta

  Compania LE COMPTOIR DES PIERRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale, și Placi si dale. Are sediul în Comblanchien, Franta.

 2. ELIA BAT

  Franta

  Compania ELIA BAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building construction. Are sediul în Gonesse, Franta.

 3. CRAFTART DESIGN STUDIO

  Ucraina

  Compania CRAFTART DESIGN STUDIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior design, decoration, și painters. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 4. BARCLAY CLADDING LTD

  Regatul Unit

  Compania BARCLAY CLADDING LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glazed stoneware tiles, și architectural tiles and bricks. Are sediul în Bedford, Regatul Unit.

 5. MS INVEST POLAND SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania MS INVEST POLAND SP. Z O.O., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Constructii - finisaje, Santiere navale - reparatii si intretinere, Finisari, Constructii - finisaje, marine engineering, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Gdynia, Polonia.

 6. REBEEL TUR. INS. SAN. TIC. A.S.

  Turcia

  Compania REBEEL TUR. INS. SAN. TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii - finisaje, și Constructii - finisaje. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. M2S PROYECTOS

  Spania

  Compania M2S PROYECTOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bathrooms remodelled, și minor building renovation jobs. Are sediul în Alicante, Spania.

 8. AS KARO LTD STI

  Turcia

  Compania AS KARO LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. Are sediul în Mersin, Turcia.

 9. SERRURERIE JOSEPH

  Franta

  Compania SERRURERIE JOSEPH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Locksmithing, Emergency Settlement Buildings, și door and gate armouring. Are sediul în Asnières-Sur-Seine, Franta.

 10. BCL INVENT

  Franta

  Compania BCL INVENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Amiant - inlocuitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amiant - lucrari de indepartare, Constructii - finisaje, Amiant - lucrari de indepartare, și Constructii - finisaje. Are sediul în St Jean Kourtzerode, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Constructii - finisaje - Import export

Număr de rezultate

92.014 Intreprinderile