• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • constructii - finisaje

Rezultate pentru

Constructii - finisaje - Import export

 1. ELIA IMPORT

  Franta

 2. ELIA BAT

  Franta

 3. GROUPE ACTIVE HABITAT

  Franta

 4. BLANCHARD MULTI SERVICES

  Franta

 5. SCHAKE GMBH METALLWARENFABRIK

  Germania

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MAROLA GENERAL ACTIVITIES

  Romania

  MesteruManole.ro este dedicat unei filosofii ce pretuieste importanta oricarui proiect, fie ca este vorba despre demararea unei constructii sau de o simpla renovare. Scopul nostru este de a va ajuta in luarea unei decizii, scurtandu-va astfel timpul petrecut la cumparaturi. Cu noi, nu trebuie sa mai alergati dupa consilieri de raft si informatii legate de produse sau pret, acum toate acestea sunt la un click distanta. Echipa Mesterului va sta la dispozitie prin departamente dedicate pe parcursul intregului drum, de la alegera solutiilor potrivite pentru dumneavoastra, pana la punerea lor in practica. Alaturi de noi orice proiect de constructie sau renovare devine o experienta placuta! Va garantam preturi corecte si livrare la timp! Avem disponibile in stoc si gata de livrare peste 15.000 de articole din domeniul constructiilor, metalurgiei, amenajarilor, instalatiilor si bricolajului. Consultanta gratuita, tel: 0800 470 770

  Toate produsele pentru "constructii - finisaje"

 2. S.C. ALMI RALART S.R.L.

  Romania

  CONSTRUCTII CIVILE Constructii case la rosu Constructii case la cheie Constructii vile Constructii blocuri Fundatii, structuri din beton, drenaje Extinderi, mansardari si modernizari Zidarii din caramida, BCA Sape mecanizate elicoperizate Tencuieli mecanizate Hidroizolatii Termoizolatii Izolatii fonice Alimentari cu apa Consolidari, reabilitari Renovari CONSTRUCTII INDUSTRIALE Constructii hale Constructii depozite Constructii ferme Constructii parcari Demolari Sapaturi, terasamente Pardoseli Industriale CONSTRUCTII COMERCIALE Constructii magazine Constructii showroom-uri Constructii caldiri de birouri Placari fatade alucobond Pereti cortina din sticla

 3. SMART GLOBAL TEHNIC SRL

  Romania

  SMART GLOBAL TEHNIC s-a specializat de la începutul activităţii în principal în realizarea de instalații electrice (curenţi tari şi curenţi slabi). Jucător activ în domeniul ingineriei electrice și serviciilor conexe acesteia, SGT pune la dispoziţia clienţilor săi, atât publici cât și privaţi, soluţii tehnice globale, de la executie până la mentenanţă. Având personal calificat și experienţa confirmată în ţară cât şi în afara ei, SGT se implică în realizarea de proiecte complete de instalaţii electrice aferente construcţiilor civile şi industriale (clădiri de birouri, spitale, spaţii comerciale, depozite logistice, clădiri rezidenţiale etc.)

 4. S.C.CSMBUILDINGNEPTUN.S.R.L

  Romania

  S.C. CSMBUILDINGNEPTUN S.R.L. fondată în anul 2011 cu următoarele activităţi: subcontractor din anul 2011 în cadrul Daewoo Mangalia Heavy Industry (DMHI) » construcţii şi reparaţii de nave şi structuri plutitoare, » constructii noi si reparatii, » recrutare şi plasare de forţă de muncã în strãinãtate, cu intenţii de a pãtrunde şi în ţãri precum Franta, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca etc.S.C. CSMBUILDINGNEPTUN S.R.L. deţine personal calificat în: » Sudură - sudorii deţin autorizaţii » Lăcătuşerie - lăcătuşi buni cunoscători ai planului de lacatuserie, » Vopsitorie; » Tubulatură - cunoscători ai planului de izometrie; Am reuşit de-a lungul timpului să finalizam proiecte la numeroase nave şi să menţinem o bună reputaţie fiind capabili sa respectam termenii limita impusi. SC.BUILDINGNEPTUN.SRL este implicata in constructia navelor noi dar si in reparatii: -Productie otel -Out fittings -Mecanica -Sudura(CO2) Proiecte: CAPITAL (4096, 4098), EMM(5012), ANANGEL(10061, 10059, ), MARAN(5019)(5020), TSAKOS(5016, 5017, 5018), În cadrul DMHI - Daewoo Mangalia Heavy Industry, CSM BUILDING NEPTUN execută lucrări de constructii noi, lăcătuşerie şi sudură la o calitate superioara cu o echipa bine construita si experimentata. Supraveghetorii nostrii sunt buni cunoscatori de limba engleza, calificati si mereu in topul cerintelor. Compania noastra este specializata in urmatoarele domenii: • procese de sudare; • navale - constructie a corpului; •

 5. FABRICADEPROFILE

  Romania

  Producator de profile arhitecturale de interior (fabricate din poliuretan si EPS) si profile de exterior ( fabricate din XPS si acoperite cu rasina). Producer of architectural decorative profiles for interior (made of polyurethane and EPS) and exterior profiles (made of XPS covered with a special resin). Hersteller von dekorativen Fassadenprofile aus XPS mit Besichtigung, Zierleisten aus Polyurethan und Zierleisten aus XPS.

  Toate produsele pentru "constructii - finisaje"

 1. CTM COATINGS EUROPE

  Romania

  CTM COATINGS EUROPE este reprezentantul european al producatorului Canadian CTM ADHESIVES. CTM COATINGS EUROPE - ofera o gama larga de rasini epoxy , poliaspartic si poliuretan dedicate aplicatiilor civile si industriale. CTM COATINGS EUROPE cauta parteneri distribuitori sau aplicatori. Nu ezitati sa ne contactati pentru organizarea de seminarii tehnice.

 2. SC.ROCASDECOR.SRL

  Romania

  https: //www.rocasdecor.ro/ Cu materiale exploatate din carierele propri si cu o vasta experienta in productia de placaje standard si piese pe comanda din marmura, granit, travertin, onix si pietre recompuse, activeaza pe piata romaneasca de 20 de ani, imbogatindu-si permanent gama de produse si servicii catre clientii sai în domeniul materialelor pentru finisaje si constructii.

 1. S.C ALELID CONSULTING S.R.L.

  Romania

  Executam lucrarii de constructii civile si industriale complexe.

 2. SC APIS COM SRL

  Romania

  constructii

 3. DEQO WOODART SRL

  Romania

  Deqo WoodArt executa orice tip de lucrari de amenajari interioare si exterioare pe raza judetului Brasov si imprejurimi.

 4. SC COMPACT CONART SRL

  Romania

  Zidrie tencuieli gresie faianta glet lavabil termosistem suport sape demolari reabilitari etc

 5. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

  Olanda

 6. LE COMPTOIR DES PIERRES

  Franta

 7. LA COSTRUTTRICE S.R.L.

  Italia

 8. RVM BÂTIMENT

  Franta

 1. AS KARO LTD STI

  Turcia

 2. REBEEL TUR. INS. SAN. TIC. A.S.

  Turcia

 3. AD LYON

  Franta

 4. BCL INVENT

  Franta

 5. BARCLAY CLADDING LTD

  Regatul Unit

 6. CRAFTART DESIGN STUDIO

  Ucraina

 7. SERRURERIE JOSEPH

  Franta

 8. DOKSAL-KALININGRAD LTD.

  Rusia

 9. TARGANT L'HABITAT

  Franta

 10. UNIMEC SRL

  Italia

Filtre

Rezultate pentru

Constructii - finisaje - Import export

Număr de rezultate

100.433 intreprinderile