• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • macarale pentru constructii

Rezultate pentru

Macarale pentru constructii - Import export

 1. DEAL LEVAGE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DEAL LEVAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ridicare - materiale si accesorii, lifting equipment and accessories, lifting equipment and accessories in Bouches du Rhone, hoist supplier, industrial lifting, slings made to measure, industrial chain, ropes, și cables for industry. Are sediul în Gémenos, Franta.

 2. PIANA GRU

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania PIANA GRU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tower cranes for construction, repair of construction cranes, assembly of construction cranes, crane hire, potain used cranes, raimondi used cranes, și simma used construction cranes. Are sediul în Cazzago San Martino, Italia.

 3. CORCAN S. L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania CORCAN S. L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Crane maintenance, Crane repairs, Bridge crane, Monorail cranes, Overhead crane, Double rail cranes, și Tower cranes. Are sediul în Sant Esteve Sesrovires-Barcelona, Spania.

 4. DOGAV GRUP

  Romania

 5. SOMIRAV - SOCIEDADE DE REPARAÇÃO MONTAGEM E ALUGUER DE MÁQUINAS, S.A

  Portugalia

  Compania SOMIRAV - SOCIEDADE DE REPARAÇÃO MONTAGEM E ALUGUER DE MÁQUINAS, S.A, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile truck-mounted crane rental, hoisting crane rental, porches, și telescopic lift trucks. Are sediul în Guimarães, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NOR-ESTE

  Spania

  Compania NOR-ESTE, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje si scari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Esafodaje din metale usaore, Macarale pentru constructii, Platforme elevatoare, tower cranes, Esafodaje din metale usaore, Macarale pentru constructii, și Platforme elevatoare. Are sediul în Villanueva De Gállego-Zaragoza, Spania.

 2. INCI SOURCING INDUSTRIAL SUPPLY LTD.

  Turcia

  Compania INCI SOURCING INDUSTRIAL SUPPLY LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale pentru constructii, Macarale pentru constructii, și pipe bending machines. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ERSET PLATFORM

  Turcia

  Compania ERSET PLATFORM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building supplies. Are sediul în Kahramanmaraş, Turcia.

 4. MATELOC COFFRAGES ET GRUES

  Franta

  Compania MATELOC COFFRAGES ET GRUES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cofraje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale pentru constructii, construction crane rental, Concrete formwork, Macarale pentru constructii, și formwork for the building industry. Are sediul în Cholet, Franta.

 5. TKE KULE VINÇ LTD

  Turcia

  Compania TKE KULE VINÇ LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. Are sediul în Ankara, Turcia.

 1. WUS VERTRIEB VON BAUKRANTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania WUS VERTRIEB VON BAUKRANTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale si poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale pentru constructii, Utilaje pentru constructii, Macarale pentru constructii, Utilaje pentru constructii, și radio control units for construction site cranes. Are sediul în Recklinghausen, Germania.

 2. C.R.S. SRL

  Italia

  Compania C.R.S. SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crane erection for the building sector, cranes, jib crane trucks, și hydraulic cranes. Are sediul în Bergamo, Italia.

 1. SOIMA CRANES - BEIRALTINA - EQUIPAMENTOS DE ELEVAÇÃO, S.A

  Portugalia

  Compania SOIMA CRANES - BEIRALTINA - EQUIPAMENTOS DE ELEVAÇÃO, S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tower cranes for construction, self-elevating cranes, crane manufacturing, și Industrial electric hoisting systems. Are sediul în Canas De Senhorim, Portugalia.

 2. CRANEEXIT HEBETECHNIK

  Germania

  Compania CRANEEXIT HEBETECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boom crane truck rental. Are sediul în Regensburg, Germania.

 3. MICHIELSENS

  Belgia

  Compania MICHIELSENS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale-consola, și Macarale-consola. Are sediul în Wijnegem, Belgia.

 4. FASSI GRU SPA

  Italia

  Compania FASSI GRU SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale-consola. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale pentru constructii, hydraulic cranes, și Macarale pentru constructii. Are sediul în Albino, Italia.

 5. KRAFOTEC PANNIER GMBH

  Germania

  Compania KRAFOTEC PANNIER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale portal, Macarale portal, Construcții industriale, Macarale portal, Macarale portal, Construcții industriale, și machine building. Are sediul în Lutherstadt Wittenberg, Germania.

 6. STODDART CRANE HIRE

  Regatul Unit

  Compania STODDART CRANE HIRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic crane rental, construction crane rental, hydraulic crane truck rental, și boom crane truck rental. Are sediul în Muir Of Ord, Regatul Unit.

 7. M.S.G. SRL

  Italia

  Compania M.S.G. SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crane assembly, crane erection for the building sector, și tower cranes for construction. Are sediul în Toscanella-Dozza, Italia.

 8. HYDROMAT

  Belgia

  Compania HYDROMAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale si poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hidraulice - echipamente si instalatii, Macarale pentru constructii, Montaj hidraulic, Hidraulice - echipamente si instalatii, crane trucks, Macarale pentru constructii, și Montaj hidraulic. Are sediul în Henri-Chapelle, Belgia.

 1. BENELLI CRANE E PLATFORM SRL

  Italia

  Compania BENELLI CRANE E PLATFORM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale-consola. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale pentru constructii, goods lifting cranes for trucks, aerial platforms for the building trade, și Macarale pentru constructii. Are sediul în Poviglio, Italia.

 2. ARCOMET

  Belgia

  Compania ARCOMET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale si poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale pentru constructii, Macarale-consola, Macarale pentru constructii, crane construction, taps, și Macarale-consola. Are sediul în Beringen, Belgia.

 3. SMEC

  Belgia

  Compania SMEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction site machinery rental, bobcat, și Dumpers. Are sediul în Itegem, Belgia.

 4. ESPAGRUAS SL

  Spania

  Compania ESPAGRUAS SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale pentru constructii, Utilaje pentru constructii, Automacarale, Macarale pentru constructii, Utilaje pentru constructii, Automacarale, și tower cranes for construction. Are sediul în Albolote - Granada, Spania.

 5. SNIJERS BOUWKRANEN

  Belgia

  Compania SNIJERS BOUWKRANEN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Siderurgie si topitorie - utilaje si instalatii, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Macarale pentru constructii, Siderurgie si topitorie - utilaje si instalatii, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Macarale pentru constructii, și crane hire. Are sediul în Tessenderlo, Belgia.

 6. GRUALSA

  Spania

  Compania GRUALSA, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile new and used tower crane rental, tower cranes for construction, self-elevating cranes, și Machines for the construction industry. Are sediul în Madrid, Spania.

 7. STROITELNA MEHANISACIA AD

  Bulgaria

  Compania STROITELNA MEHANISACIA AD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automacarale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, Macarale pentru constructii, Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, și Macarale pentru constructii. Are sediul în Shumen, Bulgaria.

 8. DE CEUSTER & CO

  Belgia

  Compania DE CEUSTER & CO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Macarale pentru constructii, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Macarale pentru constructii, și used machines. Are sediul în Lommel, Belgia.

 9. IMASCO

  Belgia

  Compania IMASCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - asamblori industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale pentru constructii, Carucioare de transport, Montarea si demontarea instalatiilor industriale, Macarale pentru constructii, Carucioare de transport, și Montarea si demontarea instalatiilor industriale. Are sediul în Stabroek, Belgia.

 10. MATHER

  Belgia

  Compania MATHER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci pentru utilaje industriale, Produse de intretinere pentru automobile, Remorci pentru utilaje industriale, semi-trailers, și Produse de intretinere pentru automobile. Are sediul în Ardooie, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit