• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • caroserii pentru autocare - constructie

Rezultate pentru

Caroserii pentru autocare - constructie - Import export

 1. POLMET AUTOMOTIVE

  Turcia

  Compania POLMET AUTOMOTIVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru autocare - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizoare pentru vehicule, Buses, composite part bespoke moulding, și Climatizoare pentru vehicule. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. SIMURG FOREIGN TRADE

  Turcia

  Compania SIMURG FOREIGN TRADE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru autocare - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de sticla si produse din sticla, bus bodyshop, Auto parts, Import-export de sticla si produse din sticla, și coach refitting. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. CARROSSERIE DE KEERSMAECKER

  Belgia

  Compania CARROSSERIE DE KEERSMAECKER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru camioane - constructie, Caroserii pentru autocare - constructie, Caroserii pentru automobile - constructie, thermal insulation for motor vehicles, Caroserii pentru camioane - constructie, Caroserii pentru autocare - constructie, și Caroserii pentru automobile - constructie. Are sediul în Londerzeel, Belgia.

 4. CAN CAN AUTO

  Turcia

  Compania CAN CAN AUTO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru autocare - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sports accessories for motor vehicles. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. DOKTORVIP AUTO DECORATION

  Turcia

  Compania DOKTORVIP AUTO DECORATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru autocare - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car design, passenger transport by minibus, school bus service, și Emergency services vehicles. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LASER PENTA S.L.

  Spania

  Compania LASER PENTA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laser - aparate de sudura si de taiat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru autocare - constructie, și Caroserii pentru autocare - constructie. Are sediul în La Llagosta, Spania.

 2. MINLAZREMONT

  Belarus

  Compania MINLAZREMONT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru autocare - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile school bus. Are sediul în Minsk, Belarus.

 3. CARROSS' CENTER

  Belgia

  Compania CARROSS' CENTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru autocare - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motor propulsion, workshops for industrial vehicle repairs, și car repairs. Are sediul în Blaton, Belgia.

 4. UGUR KAROSER SAN.TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania UGUR KAROSER SAN.TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru autocare - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile small buses and minibuses, bus bodyshop, și minibuses. Are sediul în Bursa, Turcia.

 5. BASMORAIS - FABRICA DE CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA

  Portugalia

  Compania BASMORAIS - FABRICA DE CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru camioane - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru autocare - constructie, Remorci si bene pentru vehicule industriale, tipper bodies, Caroserii pentru autocare - constructie, și Remorci si bene pentru vehicule industriale. Are sediul în Albergaria-A-Velha, Portugalia.

 1. BASMORAIS VENDAS NOVAS - CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA

  Portugalia

  Compania BASMORAIS VENDAS NOVAS - CARROCARIAS E BASCULANTES, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru camioane - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru autocare - constructie, Remorci si bene pentru vehicule industriale, Caroserii pentru autocare - constructie, tipper bodies, și Remorci si bene pentru vehicule industriale. Are sediul în Vendas Novas, Portugalia.

 2. CHRISTMANN FAHRZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania CHRISTMANN FAHRZEUGBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru camioane - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru autocare - constructie, Caroserii - constructie, Caroserii pentru automobile - constructie, Vehicule speciale - caroserii, Caroserii pentru autocare - constructie, Caroserii - constructie, Caroserii pentru automobile - constructie, și Vehicule speciale - caroserii. Are sediul în Biedenkopf, Germania.

 1. H. GR. HÖÖTMANN GMBH

  Germania

  Compania H. GR. HÖÖTMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru autocare - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule speciale - caroserii, Caroserii pentru automobile - constructie, Caroserii pentru camioane - constructie, Vehicule speciale - caroserii, Caroserii pentru automobile - constructie, și Caroserii pentru camioane - constructie. Are sediul în Bad Bentheim, Germania.

 2. AISLAMIENTOS LA MANCHA

  Spania

  Compania AISLAMIENTOS LA MANCHA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru autocare - constructie. Are sediul în Albacete, Spania.

 3. CAR-BUS

  Spania

  Compania CAR-BUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru autocare - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile minibuses. Are sediul în Manresa, Spania.

 4. ZHENGZHOU ANNING IMP. & EXP. TRADE CO., LTD.

  China

  Compania ZHENGZHOU ANNING IMP. & EXP. TRADE CO., LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru autocare - constructie. Are sediul în Zhengzhou, China.

 5. SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO.,LTD.

  China

  Compania SONGZ AUTOMOBILE AIR CONDITIONING CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru autocare - constructie. Are sediul în Shanghai, China.

 6. INDUSTRIAS ZAMARBU SA

  Spania

  Compania INDUSTRIAS ZAMARBU SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camping si caravaning - vehicule, piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru autocare - constructie, Caroserii pentru camioane - constructie, Caroserii pentru autocare - constructie, și Caroserii pentru camioane - constructie. Are sediul în Manzanares, Spania.

 7. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE IZO METAL SZYDLO EUGENIUSZ SZYDLO

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE IZO METAL SZYDLO EUGENIUSZ SZYDLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru autocare - constructie, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Caroserii pentru autocare - constructie, și Climatizare, aerisire si ventilare - materiale. Are sediul în Kobylnica, Polonia.

 8. VOKA FINANS A/S

  Danemarca

  Compania VOKA FINANS A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru automobile - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii - constructie, Caroserii pentru autocare - constructie, Caroserii - constructie, și Caroserii pentru autocare - constructie. Are sediul în Hammel, Danemarca.

 1. ZAKLAD PRODUKCJI PRZYCZEP I NADWOZI STIM S C IRENA I STANISLAW MALECKI

  Polonia

  Compania ZAKLAD PRODUKCJI PRZYCZEP I NADWOZI STIM S C IRENA I STANISLAW MALECKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci si bene pentru vehicule industriale, Caroserii pentru autocare - constructie, Remorci si bene pentru vehicule industriale, și Caroserii pentru autocare - constructie. Are sediul în Medynia Glogowska, Polonia.

 2. ESSEX BODYBUILDERS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania ESSEX BODYBUILDERS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru autocare - constructie, Camioane, camionete si vehicule utilitare, Caroserii pentru autocare - constructie, și Camioane, camionete si vehicule utilitare. Are sediul în Rayleigh, Regatul Unit.

 3. ROSLEV KAROSSERIFABRIK A/S

  Danemarca

  Compania ROSLEV KAROSSERIFABRIK A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru automobile - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii - constructie, Caroserii pentru autocare - constructie, Caroserii - constructie, și Caroserii pentru autocare - constructie. Are sediul în Roslev, Danemarca.

 4. C.B.E. - MATERIAIS RODOVIARIOS, LDA

  Portugalia

  Compania C.B.E. - MATERIAIS RODOVIARIOS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - componente si piese mecanice, Caroserii pentru autocare - constructie, Vehicule - componente si piese mecanice, și Caroserii pentru autocare - constructie. Are sediul în Rio Maior, Portugalia.

 5. CARROCERA CASTROSUA SA

  Spania

  Compania CARROCERA CASTROSUA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru autocare - constructie, și Caroserii pentru autocare - constructie. Are sediul în Santiago De Compostela, Spania.

 6. TRAILWAYS LTD

  Regatul Unit

  Compania TRAILWAYS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru autocare - constructie, și Caroserii pentru autocare - constructie. Are sediul în Walsall, Regatul Unit.

 7. OTOKAR OTOBUS KAROSERI SANAYI A S

  Turcia

  Compania OTOKAR OTOBUS KAROSERI SANAYI A S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru autocare - constructie, și Caroserii pentru autocare - constructie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. BEULAS, S.A.

  Spania

  Compania BEULAS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru autocare - constructie, și Caroserii pentru autocare - constructie. Are sediul în Arbucies, Spania.

 9. IGLOOCAR

  Polonia

  Compania IGLOOCAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru autocare - constructie. Are sediul în Dębica, Polonia.

 10. SOR LIBCHAVY SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania SOR LIBCHAVY SPOL. S R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru autocare - constructie, și Caroserii pentru autocare - constructie. Are sediul în Libchavy, Republica Ceha.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Caroserii pentru autocare - constructie - Import export

Număr de rezultate

566 Intreprinderile