• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • inchiriere de autocare

Rezultate pentru

Inchiriere de autocare - Import export

 1. BUSCOM

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BUSCOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Voiaj si turism, bus rental, Airport transfer, transfer service, relocation companies, Bus transfer, Bus service for groups, și large tourist bus rental. Are sediul în Paris, Franta.

 2. ROIG DRIVE MALLORCA!

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania ROIG DRIVE MALLORCA!, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de autocare, transfers, school bus service, staff transport, excursion breaks, airport transfers, Car rentals, și Inchiriere de autocare. Are sediul în Cala D'or (santanyí)-Illes Balears, Spania.

 3. AUTOCARES FALCÓN LEÓN

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania AUTOCARES FALCÓN LEÓN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de autocare, passenger transport, Inchiriere de autocare, coach hire seville, group transport, transport for the disabled, coaches seville, și minibus hire with driver. Are sediul în Sevilla, Spania.

 4. RENT A CAR CLUJ BENJI

  Romania

  Firmă de Rent a Car Cluj ofera masini de inchiriat la corecte si competitive. Avem servicii de inchirieri auto la preturi mici si oferim servicii de rent a car in Cluj de peste 15 ani, asadar experienta este unul din cele mai mari avantaje oferite de agentia noastra. Faceti acum o rezervare online si veti obtine preturi excelente care pleaca de la 15 euro pe zi. Masinile noastre sunt in cea mai buna stare si singura dvs grija este doar sa conduceti atent.

 5. WIKA TRANS KOWALSKI MICHAL

  Polonia

  Compania WIKA TRANS KOWALSKI MICHAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile minibus rental, și coaches. Are sediul în Swinoujscie, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PLEASANT TRAVEL - TRANSPORTE DE PASSAGEIROS

  Portugalia

  Compania PLEASANT TRAVEL - TRANSPORTE DE PASSAGEIROS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere autoturisme cu sofer, Inchiriere de autocare, car hire with driver, bus hire with driver, Inchiriere autoturisme cu sofer, și Inchiriere de autocare. Are sediul în Loures, Portugalia.

 2. ELITE BUS ALICANTE

  Spania

  Compania ELITE BUS ALICANTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, transfer service, Autocare si autobuze, minibus rental, și rental of minibuses and buses for sports events. Are sediul în Alicante/alacant, Spania.

 3. INTX

  Regatul Unit

  Compania INTX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile international touring coach hire, chauffeured coaches, și chauffeured limousine hire. Are sediul în Liverpool, Regatul Unit.

 4. GEBERT EVENTBUS GMBH

  Germania

  Compania GEBERT EVENTBUS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile passenger transport by coach, international touring coach hire, car hire for shows, și bus and minibus with driver. Are sediul în Ammersbek, Germania.

 5. SARACINI BUS S.R.L.

  Italia

  Compania SARACINI BUS S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Airport transfer, și organisation of excursions. Are sediul în Roma, Italia.

 1. BUSOLIN ANTONIO & DOMENICO S.N.C.

  Italia

  Compania BUSOLIN ANTONIO & DOMENICO S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de autocare, luxury tourist coach rental with driver, rental of minibuses and buses for sports events, Inchiriere de autocare, și bus. Are sediul în Portogruaro, Italia.

 2. ALQUILER DE AUTOBUSES TORRES BUS

  Spania

  Compania ALQUILER DE AUTOBUSES TORRES BUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile minibus rental, pick-up truck rental, și coach rentals. Are sediul în Gatafe-Madrid, Spania.

 1. AUTOSERVIZI RUSSO DI SALVATORE RUSSO & C. SNC

  Italia

  Compania AUTOSERVIZI RUSSO DI SALVATORE RUSSO & C. SNC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car hire with driver for functions, minibuses, school service, și large tourist bus rental. Are sediul în Catania, Italia.

 2. AUTOCARES MARTÍNEZ

  Spania

  Compania AUTOCARES MARTÍNEZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier de pasageri, Tourist Transport, Transport rutier de pasageri, și relocation service. Are sediul în Benidorm-Alicante, Spania.

 3. AUTOCORB - BUS RENTAL

  Spania

  Compania AUTOCORB - BUS RENTAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare si autobuze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de autocare, bus hire, Inchiriere de autocare, și coach rentals. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. VIP CAR S.A.

  Spania

  Compania VIP CAR S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, school bus rental, Autocare si autobuze, coach rentals, și people transport. Are sediul în Getafe-Madrid, Spania.

 5. PRESSATO BUS SAS

  Italia

  Compania PRESSATO BUS SAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile minibus hire with driver, Airport transfer, și bus hire with driver. Are sediul în Cernusco Sul Naviglio, Italia.

 6. GRANDOURE

  Spania

  Compania GRANDOURE, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de autocare, Inchiriere de autocare, bus hire, și minibus hire with driver. Are sediul în Laguna De Duero-Valladolid, Spania.

 7. HERMANOS BRAVO VÁZQUEZ AUTOCARES Y MICROBUSES

  Spania

  Compania HERMANOS BRAVO VÁZQUEZ AUTOCARES Y MICROBUSES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile minibus hire with driver, și luxury tourist coach rental with driver. Are sediul în Alcobendas, Spania.

 8. VIAGGIAREGIDI DI EGIDI ETTORE

  Italia

  Compania VIAGGIAREGIDI DI EGIDI ETTORE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere autoturisme cu sofer, Inchiriere de autocare, Inchiriere autoturisme cu sofer, mini-van rental, Inchiriere de autocare, și private taxi. Are sediul în Arco, Italia.

 1. TIMEBUS

  Regatul Unit

  Compania TIMEBUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de autocare, Standuri pentru expozitii, Inchiriere de autocare, și Standuri pentru expozitii. Are sediul în St. Albans, Regatul Unit.

 2. S.L.A. (SALES-LENTZ)

  Luxemburg

  Compania S.L.A. (SALES-LENTZ), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare - calatorii internationale, Agentii de voiaj, school bus service, Autocare - calatorii internationale, și Agentii de voiaj. Are sediul în Bascharage, Luxemburg.

 3. AUTOCARES CABRANES

  Spania

  Compania AUTOCARES CABRANES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de autocare, Autocare si autobuze, Inchiriere de autocare, coaches, și Autocare si autobuze. Are sediul în Gijón-Asturias, Spania.

 4. ETNABUS TRAVEL

  Italia

  Compania ETNABUS TRAVEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, large tourist bus rental, bus hire, Autocare si autobuze, și car rental - services. Are sediul în Pedara, Italia.

 5. MINIVIP'S

  Spania

  Compania MINIVIP'S, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere autoturisme, Rentals of luxury cars, car hire with driver, Inchiriere autoturisme, și chauffeured limousine hire. Are sediul în BARCELONA, Spania.

 6. TERRA SANTA TRAVEL

  Grecia

  Compania TERRA SANTA TRAVEL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de autocare, organised travel, proposals for excursions, Inchiriere de autocare, și organised excursions. Are sediul în Iraklio, Grecia.

 7. DEMUYNCK & VANSTEELANDT

  Belgia

  Compania DEMUYNCK & VANSTEELANDT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de autocare, Inchiriere de autocare, travel agency, transport, și bus hire with driver. Are sediul în Kortrijk, Belgia.

 8. MINIBUS HIRE LONDON

  Regatul Unit

  Compania MINIBUS HIRE LONDON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile minibus hire with driver, și minibus. Are sediul în West Drayton, Regatul Unit.

 9. TAXI-NAPLES

  Italia

  Compania TAXI-NAPLES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de autocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere autoturisme, Inchiriere autoturisme, car hire with driver, și minibus hire with driver. Are sediul în Casalnuovo Di Napoli, Italia.

 10. AUTOBUSES GARCIA

  Spania

  Compania AUTOBUSES GARCIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocare si autobuze, Inchiriere de autocare, Autocare si autobuze, și Inchiriere de autocare. Are sediul în Bilbao, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit