• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • legume liofilizate

Rezultate pentru

Legume liofilizate - Import export

 1. PANFRUIT

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania PANFRUIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe - bace, Fructe liofilizate, Legume liofilizate, Biologica - alimentatie, Supe, Ciuperci, Fructe si legume - import-export, Fructe - bace, și Frozen berries. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 2. MLB BIOTRADE

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania MLB BIOTRADE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe liofilizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentatie dietetica si biologica, Fructe uscate, Legume liofilizate, freeze-dried food products, freeze drying, fruit & vegetables, freeze-dried baby foods, freeze-dried fruit, și powder flavourings. Are sediul în Poznan, Polonia.

 3. TALIA GIDA A.S.

  Turcia

  Compania TALIA GIDA A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve pasteurizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume liofilizate, Sweet peppers, eggplant, tomatoes, și Legume liofilizate. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ANÜMKA NUTRITION

  Slovacia

  Compania ANÜMKA NUTRITION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe liofilizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume liofilizate, wholesale organic foods, dried fruit, și Legume liofilizate. Are sediul în Hrubý Šúr, Slovacia.

 5. ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe liofilizate, Legume liofilizate, Fructe liofilizate, Freeze-dried or air-dried vegetables and herbs, Dried bananas, și Legume liofilizate. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CRÉALINE SAS

  Franta

  Compania CRÉALINE SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile processed fruit products. Are sediul în Lessay, Franta.

 2. FREEZE-DRY FOODS

  Germania

  Compania FREEZE-DRY FOODS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimente si bauturi - aditivi, freeze-dried fruit, Freeze-dried or air-dried vegetables and herbs, și Alimente si bauturi - aditivi. Are sediul în Greven, Germania.

 3. ROOMKOETJE

  Belgia

  Compania ROOMKOETJE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume liofilizate, Legume liofilizate, și products for restoration. Are sediul în Wilrijk, Belgia.

 4. CREEKBAY INDUSTRIES LTD

  China

  Compania CREEKBAY INDUSTRIES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaged garlic. Are sediul în qingdao, China.

 5. VIN KON S A

  Polonia

  Compania VIN KON S A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume liofilizate, Sucuri de fructe si legume, Bauturi - concentrate si praf instant, Legume liofilizate, Sucuri de fructe si legume, și Bauturi - concentrate si praf instant. Are sediul în Konin, Polonia.

 1. DELISHUS SERVICES OY

  Finlanda

  Compania DELISHUS SERVICES OY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile distributors of fresh vegetables, basmati rice, și hard wheat flour. Are sediul în Helsinki, Finlanda.

 2. DEJAEGHERE

  Belgia

  Compania DEJAEGHERE, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume liofilizate, Fructe si legume - import-export, Legume liofilizate, și Fructe si legume - import-export. Are sediul în Langemark, Belgia.

 1. LINYI FUTAI FOODSTUFF CO., LTD.

  China

  Compania LINYI FUTAI FOODSTUFF CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dehydrated garlic, și wholesale organic foods. Are sediul în Bahu Town, Linyi City, China.

 2. FOODSTREAM.CATERING

  Arabia Saudita

  Compania FOODSTREAM.CATERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile edible vegetable oils. Are sediul în Jeddah, Arabia Saudita.

 3. ICELAND FREEZE DRY

  Islanda

  Compania ICELAND FREEZE DRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste liofilizat, Carne liofilizata, Legume liofilizate, Peste liofilizat, Carne liofilizata, și Legume liofilizate. Are sediul în Þorlákshöfn, Islanda.

 4. RIZHAO SUNNY TRADING CO.,LTD.

  China

  Compania RIZHAO SUNNY TRADING CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dehydrated vegetables. Are sediul în Rizhao, China.

 5. TWIN-SMART AGENCIES

  Kenya

  Compania TWIN-SMART AGENCIES, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fresh vegetables, și fresh fruit. Are sediul în Nakuru, Kenya.

 6. BORDE SA

  Franta

  Compania BORDE SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de fructe si dulceturi, Legume liofilizate, Conserve de fructe si dulceturi, și Legume liofilizate. Are sediul în Saugues, Franta.

 7. QINGDAO AGRI-KING INDUSTRIAL CO., LTD

  China

  Compania QINGDAO AGRI-KING INDUSTRIAL CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. Are sediul în Qingdao, China.

 8. FRIALL S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania FRIALL S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume liofilizate, Cartofi - fulgi si preparate, Legume liofilizate, și Cartofi - fulgi si preparate. Are sediul în Tabor, Republica Ceha.

 1. SHALIMAR FOOD PRODUCT

  India

  Compania SHALIMAR FOOD PRODUCT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dehydrated vegetables, și spices. Are sediul în Dhule, India.

 2. KOMA IMPORT

  Turcia

  Compania KOMA IMPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 3. LINSHU EVERGREEN CO.LTD

  China

  Compania LINSHU EVERGREEN CO.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. Are sediul în Shandong, China.

 4. MAN POWER EXPORT

  India

  Compania MAN POWER EXPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe si legume - import-export, și Fructe si legume - import-export. Are sediul în Coimbatore, India.

 5. SAN MARTINO

  Serbia

  Compania SAN MARTINO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. Are sediul în Kragujevac, Serbia.

 6. QINGDAO ETERNITY (BEST FOOD) CO.,LTD

  China

  Compania QINGDAO ETERNITY (BEST FOOD) CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. Are sediul în Qingdao, China.

 7. QINGDAO ETERNITY CO.,LTD.

  China

  Compania QINGDAO ETERNITY CO.,LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. Are sediul în Qingdao, China.

 8. EL NYRUZ

  Egipt

  Compania EL NYRUZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. Are sediul în Aswan, Egipt.

 9. QINGDAO RED DRAGON FOODS CO.,LTD

  China

  Compania QINGDAO RED DRAGON FOODS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume liofilizate. Are sediul în Qingdao, China.

 10. SODELEG

  Franta

  Compania SODELEG, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume liofilizate, și Legume liofilizate. Are sediul în Athies Sous Laon, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit