• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • caramizi de sticla

Rezultate pentru

Caramizi de sticla - Import export

 1. LA ROCHÈRE

  Franta

  Compania LA ROCHÈRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glassworks, table ornaments, cups for ice creams, și fire-break. Are sediul în Passavant La Rochere, Franta.

 2. LUKSFERY, SZKŁO PUSTAKI SZKLANE GLASSPOL.PL

  Polonia

  Compania LUKSFERY, SZKŁO PUSTAKI SZKLANE GLASSPOL.PL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile doors and windows. Are sediul în Wrocław-Szymanów, Polonia.

 3. TERRES CUITES DU SAVES

  Franta

  Compania TERRES CUITES DU SAVES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de sticla, Caramizi de sticla, și washers. Are sediul în Empeaux, Franta.

 4. MONGUZZI MARCO ANGELO

  Italia

  Compania MONGUZZI MARCO ANGELO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cement articles, și motor-racing tracks. Are sediul în Biassono, Italia.

 5. THE FURNESS BRICK & TILE COMPANY LTD

  Regatul Unit

  Compania THE FURNESS BRICK & TILE COMPANY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi, Caramizi silicocalcaroase, Caramizi de constructie, Caramizi pentru fatade, Caramizi, Caramizi silicocalcaroase, Caramizi de constructie, și Caramizi pentru fatade. Are sediul în Askam-In-Furness, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. IZOSKLO ABERLE S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania IZOSKLO ABERLE S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla - pereti despartitori si usi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse pentru constructii, Construcții industriale, Caramizi de sticla, Materiale plastice - produse pentru constructii, Construcții industriale, și Caramizi de sticla. Are sediul în Sumperk, Republica Ceha.

 2. BORMIOLI ROCCO GLASS BLOCK

  Spania

  Compania BORMIOLI ROCCO GLASS BLOCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass bricks. Are sediul în Azuqueca De Henares (guadalajara), Spania.

 3. MAKRO GLASS

  Polonia

  Compania MAKRO GLASS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de sticla. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 4. VITREA OY

  Finlanda

  Compania VITREA OY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte plate din sticla si oglinzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de sticla si produse din sticla, Caramizi de sticla, Import-export de sticla si produse din sticla, și Caramizi de sticla. Are sediul în Espoo, Finlanda.

 5. KOOY BAKSTEENCENTRUM B.V.

  Olanda

  Compania KOOY BAKSTEENCENTRUM B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de sticla, Caramizi silicocalcaroase, Caramizi de sticla, și Caramizi silicocalcaroase. Are sediul în Bilthoven, Olanda.

 1. KRAPF AG METALLBAU

  Elvetia

  Compania KRAPF AG METALLBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construcții industriale, Caramizi de sticla, Construcții industriale, și Caramizi de sticla. Are sediul în Gaiserwald, Elvetia.

 2. G & B BIJOUX, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania G & B BIJOUX, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de sticla, și Caramizi de sticla. Are sediul în Jablonec Nad Nisou, Republica Ceha.

 1. KOPER ES SZALLITASI KFT

  Ungaria

  Compania KOPER ES SZALLITASI KFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi de siguranta pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de sticla, și Caramizi de sticla. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 2. MATHIOS GMBH

  Germania

  Compania MATHIOS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de sticla, și Caramizi de sticla. Are sediul în Bochum, Germania.

 3. HARALAMPOS MAVROPOULOS & SON O E

  Grecia

  Compania HARALAMPOS MAVROPOULOS & SON O E, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de sticla, și Caramizi de sticla. Are sediul în Halandri, Grecia.

 4. MIVER BEKISTINGSTECHNIEK B.V.

  Olanda

  Compania MIVER BEKISTINGSTECHNIEK B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de sticla, și Caramizi de sticla. Are sediul în Heeze, Olanda.

 5. E-GLASBETON GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania E-GLASBETON GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de sticla, și Caramizi de sticla. Are sediul în Oberursel, Germania.

 6. VERRERIES DE BOURGOGNE

  Franta

  Compania VERRERIES DE BOURGOGNE, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de sticla, și Caramizi de sticla. Are sediul în Savigny Les Beaune, Franta.

 7. WATERS GLASS & GLAZING LIMITED

  Irlanda

  Compania WATERS GLASS & GLAZING LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de sticla, și Caramizi de sticla. Are sediul în Cork, Irlanda.

 8. HANSA - GLASBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania HANSA - GLASBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de sticla. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. CHARNWOOD FOREST INVESTMENT COMPANY LIMITED

  Regatul Unit

  Compania CHARNWOOD FOREST INVESTMENT COMPANY LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de constructie, și Caramizi de constructie. Are sediul în Loughborough, Regatul Unit.

 2. GEORG RÖPE BAUSTOFFE + BETONWERKE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GEORG RÖPE BAUSTOFFE + BETONWERKE GMBH & CO. KG, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de sticla, și Caramizi de sticla. Are sediul în Uelzen, Germania.

 3. CROMER BROS. LTD

  Irlanda

  Compania CROMER BROS. LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de sticla, și Caramizi de sticla. Are sediul în Lucan, Irlanda.

 4. SZKLOLAND SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania SZKLOLAND SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de sticla. Are sediul în Olsztyn, Polonia.

 5. CIE EUROPEENNE D'IMPORT EXPORT

  Franta

 6. CERAMIC PLC

  Bulgaria

 7. GLASBAU PALM GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

 8. FRESHFIELD LANE BRICKWORKS LIMITED

  Regatul Unit

 9. MARCUS SUMMERS STRUCTURAL GLAZING LIMITED

  Regatul Unit

 10. ENTLEITNER GMBH & CO. KG

  Germania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit