• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • caramizi de constructie

Rezultate pentru

Caramizi de constructie - Import export

 1. FZ FATMIR ZAHITOVIC BAU GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FZ FATMIR ZAHITOVIC BAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. Are sediul în Gütersloh, Germania.

 2. TONFACHWERK GMBH

  Germania

  Compania TONFACHWERK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. Are sediul în Bocholt, Germania.

 3. KERAMIN JSC

  Belarus

  Compania KERAMIN JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de constructie, Caramizi de constructie, ceramic floor tiles, ceramic granite, și wall-covering tile. Are sediul în Minsk, Belarus.

 4. LEE SWINGLER

  Regatul Unit

  Compania LEE SWINGLER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. Are sediul în Northampton, Regatul Unit.

 5. PRELIS - CERAMICA PRELIS / PRÉ-FABRICADOS DO LIS, LDA

  Portugalia

  Compania PRELIS - CERAMICA PRELIS / PRÉ-FABRICADOS DO LIS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bricks, smoke pipes, și conduits. Are sediul în Leiria, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HIJOS DE CESAREO GUERRA S.L.

  Spania

  Compania HIJOS DE CESAREO GUERRA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. Are sediul în Campo Real, Spania.

 2. CERÁMICA MALPESA

  Spania

  Compania CERÁMICA MALPESA, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de constructie, ceramic bricks, terracotta blocks, Caramizi de constructie, și ceramic blocks. Are sediul în Bailén-Jaén, Spania.

 3. KERAMIN JSC

  Belarus

  Compania KERAMIN JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de constructie, ceramic floor tiles, ceramic granite, Caramizi de constructie, și wall-covering tile. Are sediul în MINSK, Belarus.

 4. COMERCIAL SAN COSME

  Spania

  Compania COMERCIAL SAN COSME, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de constructie, tuiles, cement, Caramizi de constructie, și prefabricated beams for floors. Are sediul în Mos, Spania.

 5. THE FURNESS BRICK & TILE COMPANY LTD

  Regatul Unit

  Compania THE FURNESS BRICK & TILE COMPANY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de sticla. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi, Caramizi silicocalcaroase, Caramizi de constructie, Caramizi pentru fatade, Caramizi, Caramizi silicocalcaroase, Caramizi de constructie, și Caramizi pentru fatade. Are sediul în Askam-In-Furness, Regatul Unit.

 1. MAIDA VALE BUILDERS

  Regatul Unit

  Compania MAIDA VALE BUILDERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. Are sediul în Maida Vale, Regatul Unit.

 2. MIDOMO.DE

  Germania

  Compania MIDOMO.DE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granit, Gresie, Granit, sandstone for building, și Gresie. Are sediul în Esslingen, Germania.

 1. MINCRETE LTD

  Regatul Unit

  Compania MINCRETE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. Are sediul în Stoke-On-Trent, Regatul Unit.

 2. SOCIÉTÉ NOUVELLE BRIQUETERIE DE MARTINIQUE

  Martinica

  Compania SOCIÉTÉ NOUVELLE BRIQUETERIE DE MARTINIQUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de constructie, Caramizi de constructie, insulation for buildings, și Eco construction. Are sediul în Saint Joseph, Martinica.

 3. FLOREN

  Belgia

  Compania FLOREN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de constructie, Caramizi pentru fatade, bricks, Caramizi de constructie, și Caramizi pentru fatade. Are sediul în Sint-Lenaarts, Belgia.

 4. BMSC S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania BMSC S.R.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - material electric si electronic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri electrice, Import-export - constructii si lucrari publice, Import-export - oteluri si metale, Caramizi de constructie, Cabluri electrice, Import-export - constructii si lucrari publice, Import-export - oteluri si metale, și Caramizi de constructie. Are sediul în Kladno, Republica Ceha.

 5. ANDREAS ALLFIX

  Suedia

  Compania ANDREAS ALLFIX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii modulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peisagistica - antreprenori, Caramizi de constructie, Curatarea cladirilor, special constructions, Peisagistica - antreprenori, Caramizi de constructie, și Curatarea cladirilor. Are sediul în Khristianstad, Suedia.

 6. FRITZ EICHBAUER BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FRITZ EICHBAUER BAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arhitectura - ateliere de proiectare, și Arhitectura - ateliere de proiectare. Are sediul în München, Germania.

 7. FERRETERÍA EN JÁVEA DON BRICOLAGE

  Spania

  Compania FERRETERÍA EN JÁVEA DON BRICOLAGE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. Are sediul în Javea, Spania.

 8. BRIQUETERIES DU NORD

  Franta

  Compania BRIQUETERIES DU NORD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri din constructii - reciclare, bricks, și Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Lille, Franta.

 1. BUILDERS CAMBRIDGE

  Regatul Unit

  Compania BUILDERS CAMBRIDGE, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construcții industriale, Constructii industriale - antreprenori, Inginerie - asamblori industriali, Construcții industriale, garage assembly, Constructii industriale - antreprenori, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Cambridge, Regatul Unit.

 2. ARGIO

  Belgia

  Compania ARGIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi de constructie, Argila expandata - produse, Caramizi de constructie, și Argila expandata - produse. Are sediul în Tubize, Belgia.

 3. PHILIA CONSTRUCTION

  Franta

  Compania PHILIA CONSTRUCTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zidarie - lucrari, Caramizi de constructie, masonry work, Zidarie - lucrari, și Caramizi de constructie. Are sediul în Flers, Franta.

 4. HOLBÆK TERAZZO

  Danemarca

  Compania HOLBÆK TERAZZO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artistic tiles, bathroom tiles, și colouring of terracotta tiles. Are sediul în Holbæk, Danemarca.

 5. BUD-POL

  Polonia

  Compania BUD-POL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building supplies, și pebbles. Are sediul în Borek Wielki, Polonia.

 6. BUILDERS SERVICES ALDERSHOT

  Regatul Unit

  Compania BUILDERS SERVICES ALDERSHOT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. KENSINGTON BUILDERS

  Regatul Unit

  Compania KENSINGTON BUILDERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. Are sediul în Kensington, Regatul Unit.

 8. BUILDERS RUISLIP

  Regatul Unit

  Compania BUILDERS RUISLIP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. Are sediul în Ruislip, Regatul Unit.

 9. ADOLF ZELLER GMBH & CO POROTON-ZIEGELWERKE KG

  Germania

  Compania ADOLF ZELLER GMBH & CO POROTON-ZIEGELWERKE KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Caramizi, Caramizi de constructie, Lemn taiat si tratat, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Caramizi, și Caramizi de constructie. Are sediul în Alzenau, Germania.

 10. LAETI TEST FL

  Franta

  Compania LAETI TEST FL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi de constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Packed briquettes, și prefabricated buildings. Are sediul în Levallois Perret, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit