• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • impermeabilizanti pentru constructii

Rezultate pentru

Impermeabilizanti pentru constructii - Import export

 1. MARKAT PLUS SP. Z.O.O. SP. K.

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania MARKAT PLUS SP. Z.O.O. SP. K., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Impermeabilizanti pentru constructii, Materiale de constructii, building panels, floating wood flooring, coated plywood, laminated panels, floating floor, Plywood, laminated wood and compressed wood, și trailer manufacturer. Are sediul în Skawina, Polonia.

 2. BITUMER SP. Z O.O.

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania BITUMER SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bitum de petrol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Impermeabilizanti pentru constructii, Gudroane si bitumuri - materiale de constructii, road and motorway asphalting, manual equipment for road maintenance, construction of road and highway overpasses, asphalt, bitumen, petroleum bitumen, și asphalting. Are sediul în Gdańsk, Polonia.

 3. FRATELLI GRONDONA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FRATELLI GRONDONA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. Are sediul în Savona, Italia.

 4. RESIPLAST

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania RESIPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini epoxi, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Impermeabilizanti pentru constructii, Rasini epoxi, pmma resin, polyurethane, industrial floors, epoxy coating, și polyac. Are sediul în Wommelgem, Belgia.

 5. FISPO SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FISPO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etanseizare si izolare - antreprenori, Acoperirea constructiilor - lucrari, Acoperisuri - lucrari, Etanseizare si izolare - antreprenori, Acoperirea constructiilor - lucrari, și Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Tito, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HIDROIZOLATII CONDURARU

  Romania

  Conduraru Grup Hidroizolatii - distributie si montaj de specialitate in realizarea lucrarilor de termo si hidroizolatii sisteme integrale de terase si fundatii in constructii civile si industriale sau in reabilitarea teraselor si acoperisurilor existente.Conduraru Grup Construct, are o experienta de peste 10 ani pe piata constructiilor civile si industriale prin furnizarea si realizarea sistemelor profesionale de termoizolatii si hidroizolatii cu membrane bituminoase sau pvc.

 2. ESTIL GURU, S.L.

  Spania

  Compania ESTIL GURU, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waterproofing membranes, drainage systems, și waterproofing geomembranes. Are sediul în Ontinyent, Spania.

 3. PLASTIKI GROUP EE

  Grecia

  Compania PLASTIKI GROUP EE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parking bollards, și traffic bollards and islands. Are sediul în Keratea, Athens, Grecia.

 4. BORNIT-WERK ASCHENBORN GMBH

  Germania

  Compania BORNIT-WERK ASCHENBORN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Impermeabilizanti pentru constructii, Bitum de petrol, Impermeabilizanti pentru constructii, Bitum de petrol, Equipment for public roads, și bituminous emulsions. Are sediul în Zwickau, Germania.

 5. KROMAX

  Italia

  Compania KROMAX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Impermeabilizanti pentru constructii, floor resins, Impermeabilizanti pentru constructii, și products for restoration. Are sediul în Casavatore, Italia.

 1. KÖSTER AFDICHTINGSSYSTEMEN

  Olanda

  Compania KÖSTER AFDICHTINGSSYSTEMEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru acoperisuri, sealants, moisture barrier, antirust, și Materiale pentru acoperisuri. Are sediul în Harderwijk, Olanda.

 2. PURIN POLYURETHANE

  Turcia

  Compania PURIN POLYURETHANE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, și Materiale pentru constructii. Are sediul în Izmit, Turcia.

 1. INTECNIA

  Spania

  Compania INTECNIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Siliconi, waterproofing, facelifts for facades, Siliconi, și cantilever roofs. Are sediul în Getafe-Madrid, Spania.

 2. GRAND-REMONT KFT

  Ungaria

  Compania GRAND-REMONT KFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii pentru izolatii termice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etanseizare si izolare - antreprenori, Impermeabilizanti pentru constructii, Acoperiri industriale cu rasina, Etanseizare si izolare - antreprenori, Impermeabilizanti pentru constructii, și Acoperiri industriale cu rasina. Are sediul în Mogyoród, Ungaria.

 3. TN INTERNATIONAL - WESTERN EUROPE

  Regatul Unit

  Compania TN INTERNATIONAL - WESTERN EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc roofing, flat roof waterproofing, Flat roof proofing products, și bituminous membranes. Are sediul în Stirling, Regatul Unit.

 4. NIMACO TRADING LTD

  Bulgaria

  Compania NIMACO TRADING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - materiale de constructii, și Drumuri - materiale de constructii. Are sediul în Petrich, Bulgaria.

 5. SORCONS BUILDING MATERIALS INDUSTRY CO.

  Turcia

  Compania SORCONS BUILDING MATERIALS INDUSTRY CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waterproofing materials for construction work. Are sediul în Ankara, Turcia.

 6. PETRA SRL

  Italia

  Compania PETRA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile damp curing, waterproofing agents for concrete and mortars, waterproofing treatment, și water-repellent products for concrete, bricks and stones. Are sediul în Monfalcone, Italia.

 7. IMPERMEBA

  Spania

  Compania IMPERMEBA, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mantouri si impermeabile, facelifts for facades, cantilever roofs, Mantouri si impermeabile, și pebbles. Are sediul în Vigo-Pontevedra, Spania.

 8. SINOCRETE INDUSTRIAL LIMITED

  China

  Compania SINOCRETE INDUSTRIAL LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. Are sediul în Hefei,, China.

 1. COMMERBIT S.R.L.

  Italia

  Compania COMMERBIT S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Impermeabilizanti pentru constructii, construction material, building materials and products, Impermeabilizanti pentru constructii, și pre-packed concrete. Are sediul în Talsano-Taranto, Italia.

 2. IMPERTOTAL

  Spania

  Compania IMPERTOTAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waterproofing, soundproofing for buildings, insulation for buildings, și general renovation work. Are sediul în Ingenio-Las Palmas, Spania.

 3. IMPERMEABILIZACIONES APARICIO

  Spania

  Compania IMPERMEABILIZACIONES APARICIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cantilever roofs. Are sediul în Fuenlabrada-Madrid, Spania.

 4. ADHESIVOS KEFREN, S.A.

  Spania

  Compania ADHESIVOS KEFREN, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile PVC Glue, adhesives for shoes, glues and adhesives, și technical glues. Are sediul în Alicante, Spania.

 5. IMPERMEABILIZACIONES LUMIGO

  Spania

  Compania IMPERMEABILIZACIONES LUMIGO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperirea constructiilor - lucrari, Acoperirea constructiilor - lucrari, și waterproofing terraces. Are sediul în Humanes De Madrid, Spania.

 6. INASOLA, LDA

  Portugalia

  Compania INASOLA, LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waterproofing industrial roofs, impregnated cloths, extruded polystyrene, și rock wool. Are sediul în Loures, Portugalia.

 7. SEILER SPEZIALABDICHTUNG GMBH

  Austria

  Compania SEILER SPEZIALABDICHTUNG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. Are sediul în Sankt Koloman, Austria.

 8. IZOTEX WATERPROOFING MEMBRANES

  Turcia

  Compania IZOTEX WATERPROOFING MEMBRANES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Concrete waterproofing product, waterproofing membranes, waterproofing materials for construction work, și waterproofing. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. GUMMIMATTENPROFI ALEXANDER SCHARLA

  Germania

  Compania GUMMIMATTENPROFI ALEXANDER SCHARLA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Impermeabilizanti pentru constructii, anti-slip mats, și Impermeabilizanti pentru constructii. Are sediul în Aalen-Ebnat, Germania.

 10. SIR97 LAVORI EDILI

  Italia

  Compania SIR97 LAVORI EDILI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building, private building, building - renovations, și residential building. Are sediul în Baggiovara, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Impermeabilizanti pentru constructii - Import export

Număr de rezultate

3.003 Intreprinderile