• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini de lipit etichete - aparate de birou

Rezultate pentru

Masini de lipit etichete - aparate de birou - Import export

 1. TASK ITALY SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TASK ITALY SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Umplerea sticlelor si a recipientelor - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje - societati, Ambalare, Design de ambalaje, Servicii de ambalare, Sigilarea ambalajelor - utilaje, Masini de lipit etichete, Masini de lipit etichete - aparate de birou, Sticle si borcane din material plastic, și Ambalatori - societati. Are sediul în Canelli, Italia.

 2. FRANCOTYP-POSTALIA

  Belgia

  Compania FRANCOTYP-POSTALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corespondenta - masini de prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii si societati postale, Masini de lipit etichete - aparate de birou, Servicii si societati postale, pricing guns, Masini de lipit etichete - aparate de birou, și franking machines. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. PUTUNGA

  Italia

  Compania PUTUNGA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de lipit etichete - aparate de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole scolare, Papetarie - articole scolare, document filing, writing items, și folders. Are sediul în Milano, Italia.

 4. MAISON PIERRE LIEGEOIS & FILS

  Belgia

  Compania MAISON PIERRE LIEGEOIS & FILS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de lipit etichete - aparate de birou, Scannere, birotica, Distrugerea documentelor - aparate pentru birou, Masini de lipit etichete - aparate de birou, Scannere, birotica, Distrugerea documentelor - aparate pentru birou, și magnetic badge time recorders. Are sediul în Battice, Belgia.

 5. BINDING OUTLET

  Regatul Unit

  Compania BINDING OUTLET, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de lipit etichete - aparate de birou. Are sediul în Harrow, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ESPERA BELGIUM

  Belgia

  Compania ESPERA BELGIUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de lipit etichete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de lipit etichete - aparate de birou, Marcare si etichetare - utilaje, Masini de lipit etichete - aparate de birou, packing labelling machines, Marcare si etichetare - utilaje, și labelling. Are sediul în Holsbeek, Belgia.

 2. EVOLIS

  Franta

  Compania EVOLIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de lipit etichete - aparate de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile printer accessories, și inked ribbons for printers. Are sediul în Beaucouzé, Franta.

 3. KALOGIANNIS ALEXANDER & CO

  Grecia

  Compania KALOGIANNIS ALEXANDER & CO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de lipit etichete - aparate de birou, office stationery, packing and packaging materials, și Masini de lipit etichete - aparate de birou. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 4. ARCADIA S.A.S. DI DANIELE TRAINI

  Italia

  Compania ARCADIA S.A.S. DI DANIELE TRAINI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de lipit etichete - aparate de birou. Are sediul în Seriate, Italia.

 5. DAL SASSO MARIO SNC DI DAL SASSO MARCO & C.

  Italia

  Compania DAL SASSO MARIO SNC DI DAL SASSO MARCO & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de lipit etichete - aparate de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimante pentru computere, memory for printers, digital photocopier, Imprimante pentru computere, și printer hire. Are sediul în Castiglione Delle Stiviere, Italia.

 1. NORTHERN LABEL SYSTEMS

  Regatul Unit

  Compania NORTHERN LABEL SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de lipit etichete - aparate de birou. Are sediul în Preston, Regatul Unit.

 2. DI FLORIO & CHIODETTI & C. SNC

  Italia

  Compania DI FLORIO & CHIODETTI & C. SNC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de lipit etichete - aparate de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office machine accessory, labellers, photocopiers, și photoreproducers. Are sediul în Sarzana, Italia.

 1. MARIO

  Spania

  Compania MARIO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de lipit etichete - aparate de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cash registers, și Point of sale terminals. Are sediul în Sabadell, Spania.

 2. HURDA PRINTER

  Turcia

  Compania HURDA PRINTER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de lipit etichete - aparate de birou. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. SYNTE ENTERPRISE LIMITED

  China

  Compania SYNTE ENTERPRISE LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de lipit etichete - aparate de birou. Are sediul în Baiyun District, Guangzhou, China.

 4. ONECODE DIV. DI QSAVE SPA

  Italia

  Compania ONECODE DIV. DI QSAVE SPA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de lipit etichete - aparate de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile badge readers, și barcode systems. Are sediul în Torino, Italia.

 5. PRINTMARK - KENNZEICHNEN MIT SYSTEM GMBH

  Germania

  Compania PRINTMARK - KENNZEICHNEN MIT SYSTEM GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de lipit etichete - aparate de birou, și Masini de lipit etichete - aparate de birou. Are sediul în Tuchenbach, Germania.

 6. K&K LABELLING LTD

  Regatul Unit

  Compania K&K LABELLING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de lipit etichete - aparate de birou, și Masini de lipit etichete - aparate de birou. Are sediul în Northallerton, Regatul Unit.

 7. PASCHAL-DANMARK A/S

  Danemarca

  Compania PASCHAL-DANMARK A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de lipit etichete - aparate de birou, și Masini de lipit etichete - aparate de birou. Are sediul în Aarhus V, Danemarca.

 8. PSI SYSTEMS AS

  Norvegia

  Compania PSI SYSTEMS AS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de lipit etichete - aparate de birou, și Masini de lipit etichete - aparate de birou. Are sediul în Strømmen, Norvegia.

 1. MAG ICS HOLDING AUTOMATIKUS ADATBEVITELU IPARI INFORMATIKAI RENDSZEREK RT

  Ungaria

  Compania MAG ICS HOLDING AUTOMATIKUS ADATBEVITELU IPARI INFORMATIKAI RENDSZEREK RT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de lipit etichete - aparate de birou, și Masini de lipit etichete - aparate de birou. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 2. PAPER PRODUCTS CO., LTD.

  China

  Compania PAPER PRODUCTS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de lipit etichete - aparate de birou. Are sediul în Guangzhou City, China.

 3. BAZAR 2M DI ROSSI MARIA & C. S.N.C.

  Italia

 4. EQUIPOS OFICINA TERRASSA SA

  Spania

 5. S.O.S. UFFICIO DI ACCORAMBONI FRANCO

  Italia

 6. MARKEM-IMAJE

  Belgia

 7. CCE CONVENIENCE CODING EQUIPMENT GMBH

  Germania

  Compania CCE CONVENIENCE CODING EQUIPMENT GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Marcare si etichetare - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de lipit etichete, Informatica - software, Birotica - masini si materiale, Reproducerea documentelor - aparate pentru birou, Masini de lipit etichete, Informatica - software, Birotica - masini si materiale, și Reproducerea documentelor - aparate pentru birou. Are sediul în Meinerzhagen, Germania.