• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rafturi si bibiloteci pentru birou

Rezultate pentru

Rafturi si bibiloteci pentru birou - Import export

 1. OHRA-REGALANLAGEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  OHRA, based in Kerpen (near Cologne), is one of the market-leading manufacturers of shelving systems in Europe and the European market leader and specialist in cantilever shelving. OHRA has established itself in the building materials trade and woodworking in particular with its pallet and cantilever shelving. Thanks to our major focus on customers and tailor-made special solutions, OHRA shelving solutions are now also used in opera houses just like in scrapyards or marinas. OHRA specialises in the storage of long and heavy goods. Especially robust cantilever and pallet shelving made of steel profiles clearly sets us apart from other suppliers. High loads with a slimline design – not many manufacturers can guarantee this. We meet these requirements – and even go one step further. The high quality of our shelving systems is part of our company philosophy and means you can be certain that you are storing your products safely.

 2. BUROONE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania BUROONE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier contemporan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scaune pentru birou, Mobilier si rafturi pentru birou, Pereti despartitori mobili si extensibili, Rafturi si bibiloteci pentru birou, Scaune pentru birou, Mobilier si rafturi pentru birou, Pereti despartitori mobili si extensibili, și Rafturi si bibiloteci pentru birou. Are sediul în Glabais, Belgia.

 3. FLEISCHER WASSERSPIELE GBR

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FLEISCHER WASSERSPIELE GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. Are sediul în Zeulenroda-Triebes, Germania.

 4. J. LUCHT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania J. LUCHT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. Are sediul în Kerpen, Germania.

 5. REGAL-HANDEL HEHENBERGER

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania REGAL-HANDEL HEHENBERGER, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. Are sediul în Hochdon, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EKD MONTAGE & SERVICE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EKD MONTAGE & SERVICE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. Are sediul în Zwickau, Germania.

 2. PATER & CO. ORGANISATION UND INFORMATIONSTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PATER & CO. ORGANISATION UND INFORMATIONSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. Are sediul în Arnsberg, Germania.

 3. S.C GAMI PRO CONSULTING SRL

  Romania

  SC Gami Pro Consulting SRL este reprezenta Quadrifoglio Group in Romania. De peste 30 de ani Quadrifoglio Group proiecteaza și produce mobilier pentru birou, îmbunătățind experiența în mediul de lucru. QUADRIFOGLIO GROUP produce mobilier de birou, scaune ERGONOMICE , corpuri iluminat și accesorii pentru BIROU . Quadrifoglio este prezenta în: Romania, Albania, Algeria, Argentina, Australia, Austria, Azerbaidjan, Auckland, SUA, Belgia, Bosnia, Bulgaria, Burkina Faso, Camerun, Cipru, Columbia, Congo, Croația, Egipt, Anglia, Franța, Gabon, Germania , Grecia, Ungaria, India, Italia, Japonia, Kazahstan, Kuweit, Libia, Madagascar, Martinica, Maroc, Mauritania, Mauritius, Mexic, Mongolia, Țările de Jos, Panama, Paraguay, Peru

 4. GERDMANS INREDNINGAR AB

  Suedia

  Compania GERDMANS INREDNINGAR AB, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. Are sediul în Markaryd, Suedia.

 5. ALPHADEX

  Franta

  Compania ALPHADEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme de arhive pentru birou, Sisteme de arhive pentru birou, și Mobile Racking Systems. Are sediul în Champdieu, Franta.

 1. FAMI DEUTSCHLAND GES.M.B.H. BETRIEBS- UND LAGEREINRICHTUNGEN

  Germania

  Compania FAMI DEUTSCHLAND GES.M.B.H. BETRIEBS- UND LAGEREINRICHTUNGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de lucru, cabinets with drawers, Mese de lucru, tool holder, și tool trolleys. Are sediul în Leipheim, Germania.

 2. ZIPPEL AG

  Germania

  Compania ZIPPEL AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile corrugated board packaging, și Organisation advice. Are sediul în Altdorf, Germania.

 1. OBBO NANCY

  Franta

  Compania OBBO NANCY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafturi si bibiloteci pentru birou, și Rafturi si bibiloteci pentru birou. Are sediul în Maxeville, Franta.

 2. ACZENT LAGERTECHNIK GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania ACZENT LAGERTECHNIK GMBH & CO.KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pallet shelves. Are sediul în Holzminden, Germania.

 3. FERTILE GREEN INDUSTRIAL CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania FERTILE GREEN INDUSTRIAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. Are sediul în Taichung, Taiwan (ROC).

 4. PERAL FURNITURE

  Ucraina

  Compania PERAL FURNITURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hotel furniture, restaurant furniture, office furniture, și furniture. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 5. GRUBER SYSTEME HORST GRUBER

  Germania

  Compania GRUBER SYSTEME HORST GRUBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile anti-slip mats, dialysis equipment, și transportation equipment. Are sediul în Holzkirchen / Obb., Germania.

 6. M & S REGALE SLADANA DOSS

  Germania

  Compania M & S REGALE SLADANA DOSS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carucioare elevatoare, pallet shelves, Storage systems, Carucioare elevatoare, și Racking systems. Are sediul în Bochum, Germania.

 7. DYNAMOBEL

  Spania

  Compania DYNAMOBEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafturi si bibiloteci pentru birou, Sisteme de arhive pentru birou, Incalzire, climatizare - lucrari, Plafoane suspendate, Rafturi si bibiloteci pentru birou, Sisteme de arhive pentru birou, Incalzire, climatizare - lucrari, și Plafoane suspendate. Are sediul în Peralta-Navarra, Spania.

 8. ORANGE BERRY DESIGN

  Regatul Unit

  Compania ORANGE BERRY DESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office design, space planning and architectual development, office furniture, și executive office furniture. Are sediul în Ilford, Regatul Unit.

 1. SCHULTE LAGERTECHNIK

  Germania

  Compania SCHULTE LAGERTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office shelving, pallet shelves, cantilever, și Mobile racking. Are sediul în Sundern, Germania.

 2. DEUBA GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DEUBA GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sport si timp liber, Sport si timp liber, garden furniture, gardening tools, și gazebos. Are sediul în Losheim Am See, Germania.

 3. GLOBAL AMÉNAGEMENT SARL

  Maroc

  Compania GLOBAL AMÉNAGEMENT SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transpaleti, Office furniture, Transpaleti, filing cabinet-wall, și wall coverings. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 4. LITPOL-UKRAINA LLC

  Ucraina

  Compania LITPOL-UKRAINA LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de arhive pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafturi si bibiloteci pentru birou, Rafturi si bibiloteci pentru birou, changing room cupboards, armored cabinets, și file shelving. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 5. MEUBLES FONCTIONNELS

  Franta

  Compania MEUBLES FONCTIONNELS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mass-produced furniture manufacture, și manufacture of contract furniture. Are sediul în La Guyonniere, Franta.

 6. TAKKT AG

  Germania

  Compania TAKKT AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport in perimetrul unitatilor - material rulant, Rafturi si bibiloteci pentru birou, Birotica - masini si materiale, Transport in perimetrul unitatilor - material rulant, Rafturi si bibiloteci pentru birou, și Birotica - masini si materiale. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 7. RAWOTEC GMBH

  Germania

  Compania RAWOTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile computer furniture for offices. Are sediul în Gammertingen, Germania.

 8. HEPSI RAF SISTEMLERI

  Turcia

  Compania HEPSI RAF SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. MULTIRACKS

  Belgia

  Compania MULTIRACKS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Raioane de depozitare, Rafturi si bibiloteci pentru birou, Raioane de depozitare, vertical filing, file shelving, și Rafturi si bibiloteci pentru birou. Are sediul în Berchem, Belgia.

 10. FRANKEL S.A.S

  Franta

  Compania FRANKEL S.A.S, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport in perimetrul unitatilor - material rulant. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier si rafturi pentru birou, Rafturi si bibiloteci pentru birou, Birotica - masini si materiale, Mobilier si rafturi pentru birou, Rafturi si bibiloteci pentru birou, Birotica - masini si materiale, și bicycle racks. Are sediul în Morangis Cedex, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit