• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • camioane pentru produse cerealiere

Rezultate pentru

Camioane pentru produse cerealiere - Import export

 1. VIBRAFLOOR

  Franta

  Verified by europages badge

  VIBRAFLOOR is the specialist manufacturer of emptying systems for bulk products, both fluid and cohesive. The VIBRAFLOOR system can be adapted to all types of storage: metal or concrete silos, hoppers, carriages, independent skips, ships, whatever their shape or size. Whether in cylindrical, rectangular, concrete or steel silos, domes, ships, lorries or carriages, Vibrafloor installs its emptying system, guaranteeing integral cleaning.

 2. ERSEM MECHATRONIC LTD.

  Regatul Unit

  Compania ERSEM MECHATRONIC LTD., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Oteluri si metale - prelucrare, big bags for chemicals, Bulk bags, și big bags. Are sediul în Richmond, Regatul Unit.

 3. BOCK SILOSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania BOCK SILOSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile containers for hazardous goods, și screw-type conveyors. Are sediul în Stuhr, Germania.

 4. FAN MARKET

  Turcia

  Compania FAN MARKET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. HARTSAS S.A. TRANSPORTS & LOGISTICS

  Grecia

  Compania HARTSAS S.A. TRANSPORTS & LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane pentru produse cerealiere, used trucks, special waste transport, și Camioane pentru produse cerealiere. Are sediul în Attiki, Grecia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GIRAUDON SAS

  Franta

  Compania GIRAUDON SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane pentru produse cerealiere, și Camioane pentru produse cerealiere. Are sediul în Yssingeaux, Franta.

 2. MUDANDO-T MUDANZAS

  Spania

  Compania MUDANDO-T MUDANZAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Container transport. Are sediul în Toledo, Spania.

 3. SLASEL AL-TEEB

  Irak

  Compania SLASEL AL-TEEB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import/export of perishable goods, adr cargo transport, all types of customs operations, și services for the crude oil industry. Are sediul în Basra, Irak.

 4. MWT LOGISTICS

  Regatul Unit

  Compania MWT LOGISTICS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fret internaţional, Bene basculante, Fret internaţional, și Bene basculante. Are sediul în Newry, Regatul Unit.

 5. WILSON BULK TRANSPORT LTD

  Regatul Unit

  Compania WILSON BULK TRANSPORT LTD, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport in vrac. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane pentru produse cerealiere, Freight exchange, groupage of goods by road, Camioane pentru produse cerealiere, și logistics. Are sediul în Kilkeel, Regatul Unit.

 1. IRRA TRUCKLINE SRL

  Romania

  Compania IRRA TRUCKLINE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exceptional loads transport. Are sediul în Horezu, Romania.

 2. URSINA HUBER INT. SPEDITION

  Liechtenstein, Principatul

  Compania URSINA HUBER INT. SPEDITION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi feroviare, Transporturi feroviare in containere, transport, Transporturi feroviare, și Transporturi feroviare in containere. Are sediul în Triesen, Liechtenstein, Principatul.

 1. HEFAS

  Lituania

  Compania HEFAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi in cisterne - lichide industriale sau petroliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane pentru produse cerealiere, Camioane pentru produse cerealiere, și road transport of chemicals. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 2. BLB TOURS(PTY)LTD

  Africa de Sud

  Compania BLB TOURS(PTY)LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building infrastructure for ground transport, adr cargo transport, cargo transport by barge, și cargo transport with tankertrucks. Are sediul în Limpopo, Africa de Sud.

 3. STANDO LOGISTICS

  Polonia

  Compania STANDO LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cargo transport with tankertrucks, și transport of liquid foodstuffs. Are sediul în Częstochowa, Polonia.

 4. WALINGA INC

  Canada

  Compania WALINGA INC, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport in vrac, Remorci si bene pentru vehicule industriale, Transport in vrac, și Remorci si bene pentru vehicule industriale. Are sediul în Guelph, Canada.

 5. KÄSSBOHRER FAHRZEUGWERKE GMBH

  Germania

  Compania KÄSSBOHRER FAHRZEUGWERKE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane pentru produse cerealiere, Camping si caravaning - vehicule, piese si accesorii, Camioane pentru produse cerealiere, și Camping si caravaning - vehicule, piese si accesorii. Are sediul în Goch, Germania.

 6. NOWSHERA UNION GOODS TRANSPORT COMPANY

  Pakistan

  Compania NOWSHERA UNION GOODS TRANSPORT COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cargo. Are sediul în Karachi, Pakistan.

 7. VERSUS-TURKEY

  Turcia

  Compania VERSUS-TURKEY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. Are sediul în Bagcilar / Istanbul, Turcia.

 8. WELLNEX LTD

  Regatul Unit

  Compania WELLNEX LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. Are sediul în Edinburgh, Regatul Unit.

 1. TRANSPERRINO 2013 - TRANSPORTE DE MERCANCÍAS

  Spania

  Compania TRANSPERRINO 2013 - TRANSPORTE DE MERCANCÍAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, și Transport rutier. Are sediul în Aldeamayor De San Martín, Spania.

 2. CONSTRUCTIE- EN MACHINEBOUW ABRESCH B.V.

  Olanda

  Compania CONSTRUCTIE- EN MACHINEBOUW ABRESCH B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane pentru produse cerealiere, și Camioane pentru produse cerealiere. Are sediul în Oude-Tonge, Olanda.

 3. FOURTRANS SHIPPING & CHARTERING INC.

  Statele Unite ale Americii

  Compania FOURTRANS SHIPPING & CHARTERING INC., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. Are sediul în Wekiva Springs, Statele Unite ale Americii.

 4. LOW LOADERS EUROPE

  Regatul Unit

  Compania LOW LOADERS EUROPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. Are sediul în Corby, Regatul Unit.

 5. NORT LOGISTICS

  Spania

  Compania NORT LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. Are sediul în Borrassa, Spania.

 6. WIENER RÄUMUNG

  Austria

  Compania WIENER RÄUMUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. Are sediul în Wien, Austria.

 7. HOLGER DANSKE

  Danemarca

  Compania HOLGER DANSKE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. Are sediul în Rødovre, Danemarca.

 8. REALCE MEDEIROS TRANSPORTES E MUDANÇAS

  Portugalia

  Compania REALCE MEDEIROS TRANSPORTES E MUDANÇAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane pentru produse cerealiere. Are sediul în Almada, Portugalia.

 9. KÖPF FAHRZEUGBAU GMBH

  Germania

  Compania KÖPF FAHRZEUGBAU GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane pentru produse cerealiere, și Camioane pentru produse cerealiere. Are sediul în Schemmerhofen, Germania.

 10. ING. WILHELM HOFBAUER

  Austria

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit