• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • camioane

Rezultate pentru

Camioane - Import export

 1. OFFICINA CAMPAGNARO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania OFFICINA CAMPAGNARO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule industriale, și Vehicule industriale. Are sediul în Fontaniva, Italia.

 2. TRUCK1 SP. Z O.O.

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania TRUCK1 SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane la mana a doua. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule la mana a doua, Camioane, Camioane, camionete si vehicule utilitare, Tractoare cu semi-remorca si semi-remorci, Tractoare, camioane, Semi-remorci pentru vehicule industriale, Remorci si bene pentru vehicule industriale, Case mobile, și Vehicule la mana a doua. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 3. GAB & MON TRANS SRL

  Romania

  Gab&Mon Trans a fost infiintata in anul 2006, pornind activitatea de transport cu doar un singur camion TIR. Inca de la inceput, valorile implementate de noi au dus la cresterea numarului de clienti, acest lucru permitandu-ne achizitia unui alt camion TIR in anul urmator.Gab&Mon Trans devine membrul fondator al ASOCIATIEI FORT BUZAU (Federatia Operatorilor Romani de Transport), asociatie formata din peste 30 de companii de transport, insumand un numar de peste 70 de camioane pentru transportul rutier international.Gab&Mon Trans detine in acest moment un parc propriu de 10 camioane EURO 6 marca VOLVO cu sisteme moderne de navigatie (Dynafleet - Volvo Truck Corporation) ce actioneaza in timp real, semiremorci SCHMITZ CARGOBULL ce au Certificat Code XL , Multilock System si Octabin Systems. Membrii asociatiei efectueaza transporturi prin colaborarea cu GAB & MON TRANS SRL fiind si casa de expeditii pe rutele: Romania - Austria - Romania, Romania - Italia - Romania, Romania - Germania - Romania, etc. in toate tarile din U.E. Inca de la infiintare, compania noastra are valori stabilite foarte bine. Telul companiei GAB & MON TRANS SRL nu este doar acela de a fi cel mai mare expeditor de marfuri, ci si cel mai bun. De aceea, ne-am construit imaginea pe baza unei oferte care sa acopere nevoia oricarui client de a se simti in siguranta, atat pe sine, cat si bunurile sale avand asigurare CMR de marfa de 500.000 euro pentru fiecare camion. Scopul nostru declarat inca de la incep

 4. HYD HOME HYDRAULIC EQUIPMENTS

  Turcia

  Compania HYD HOME HYDRAULIC EQUIPMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii hidraulice, hydraulic drive wheels, ball valves, Articulatii hidraulice, și hydraulic equipment. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. VOLSAN TRUCKS PARE PARTS MANUFACTURE LTD

  Turcia

  Compania VOLSAN TRUCKS PARE PARTS MANUFACTURE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru camioane - constructie, Trucks, accessories, pads, și Caroserii pentru camioane - constructie. Are sediul în Bursa, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ANKA IMEX ITH. IHR. OTOM. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania ANKA IMEX ITH. IHR. OTOM. SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile HGV accessories and equipment, și braking system spares. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. AKKIR MAKINA

  Turcia

  Compania AKKIR MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories and spare parts. Are sediul în Samsun, Turcia.

 3. COPKAMYONUM.COM

  Turcia

  Compania COPKAMYONUM.COM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile used trucks, truck platforms, și fire engines. Are sediul în Antalya, Turcia.

 4. KASTOR DESKI BURTOWE DO NACZEP EINSTECKBRETTER HUIFPLANKEN

  Polonia

  Compania KASTOR DESKI BURTOWE DO NACZEP EINSTECKBRETTER HUIFPLANKEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. Are sediul în Golina, Polonia.

 5. GREGOOR TRUCKS

  Belgia

  Compania GREGOOR TRUCKS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane, camionete si vehicule utilitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camionete la mana a doua, Camioane, Camionete la mana a doua, dumptruck rental, Camioane, și repair garage services. Are sediul în Herentals, Belgia.

 1. PPHU MULTI-PLAST EDYTA JĘDRZEJEWSKA

  Polonia

  Compania PPHU MULTI-PLAST EDYTA JĘDRZEJEWSKA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane, spoilers, vehicle wings and bumpers, fairing guard, și Camioane. Are sediul în Antoniew K/sochaczewa, Polonia.

 2. GARAGE DU CARREFOUR

  Belgia

  Compania GARAGE DU CARREFOUR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane, camionete si vehicule utilitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane, Camioane la mana a doua, Camioane, Camioane la mana a doua, truck tyres, și authorised dealer. Are sediul în Hotton, Belgia.

 1. VOLVO TRUCKS BELGIUM

  Belgia

  Compania VOLVO TRUCKS BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane la mana a doua, Camioane la mana a doua, și car workshop. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. CVT : CENTRE VAL DE LOIRE TRANSPORT

  Franta

  Compania CVT : CENTRE VAL DE LOIRE TRANSPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - servicii logistice, Transport expres, Logistica in antrepozite, Refrigerated trucks, Transport rutier - servicii logistice, Transport expres, și Logistica in antrepozite. Are sediul în Fay Aux Loges, Franta.

 3. ECOPARTES, LDA

  Portugalia

  Compania ECOPARTES, LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. Are sediul în Leiria, Portugalia.

 4. KINTRANS

  Belgia

  Compania KINTRANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane, transport, Camioane, transport services, și road haulage. Are sediul în Gent, Belgia.

 5. CAMMAERT TRUCKS WAASLAND

  Belgia

  Compania CAMMAERT TRUCKS WAASLAND, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - componente si piese mecanice, Repararea vehiculelor, Vehicule la mana a doua, Camioane, Vehicule - componente si piese mecanice, Repararea vehiculelor, Vehicule la mana a doua, și Camioane. Are sediul în Temse, Belgia.

 6. PATRANS TRANSPORT

  Belgia

  Compania PATRANS TRANSPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane, road haulage, courier, Light-duty vehicles, și Camioane. Are sediul în Cargovil, Belgia.

 7. HYDROTIME

  Turcia

  Compania HYDROTIME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories and spare parts. Are sediul în Konya, Turcia.

 8. GIRKE FAHRZEUG- UND STAHLBAU GMBH

  Germania

  Compania GIRKE FAHRZEUG- UND STAHLBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabine pentru macarale si poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane, Remorci si bene pentru vehicule industriale, Remorci pentru vehicule industriale, Bene pentru vehicule industriale, Camioane, Remorci si bene pentru vehicule industriale, Remorci pentru vehicule industriale, și Bene pentru vehicule industriale. Are sediul în Bochum, Germania.

 1. SECMAIR

  Franta

  Compania SECMAIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru constructii, Utilaje pentru constructii, și asphalt spreaders. Are sediul în Cossé-le-vivien, Franta.

 2. WAF

  Belgia

  Compania WAF, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane, non-return valves, swap bodies - semi-trailers and full road trains, Camioane, și truck with trailer. Are sediul în Kruibeke, Belgia.

 3. MARTENS ANDRE

  Belgia

  Compania MARTENS ANDRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile demolitions, trimming, și asphalt pavers. Are sediul în Zerkegem, Belgia.

 4. MENTEN TRUCKSERVICE

  Belgia

  Compania MENTEN TRUCKSERVICE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane, camionete si vehicule utilitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane, Remorci pentru utilaje industriale, Camioane, și Remorci pentru utilaje industriale. Are sediul în Hoeselt, Belgia.

 5. LOGISTRA

  Belgia

  Compania LOGISTRA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Express delivery service, transport company, storage service, și packing services. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 6. TADIG GESTIÓN DEL TACÓGRAFO DIGITAL

  Spania

  Compania TADIG GESTIÓN DEL TACÓGRAFO DIGITAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tachograph assistance, tachographs, și coaches. Are sediul în Alcorcón, Spania.

 7. TECSI

  Belgia

  Compania TECSI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lorry loading-unloading, Automatic lorry loading systems, Elevating platforms and tables, și riser extensions. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 8. KRISMAR

  Belgia

  Compania KRISMAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - camioane cisterna, Transport rutier - camioane cisterna, storage service, și transport services. Are sediul în Wingene, Belgia.

 9. KOCAELI GÜVEN NAKLIYAT

  Turcia

  Compania KOCAELI GÜVEN NAKLIYAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane. Are sediul în Gebze/kocaeli, Turcia.

 10. DE MEULEMEESTER GEBROEDERS

  Belgia

  Compania DE MEULEMEESTER GEBROEDERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camioane, Camioane, semi-trailers, transport services, și transport company. Are sediul în Harelbeke, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Camioane - Import export

Număr de rezultate

25.449 Intreprinderile