• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cabinete medicale - inchiriere

Rezultate pentru

Cabinete medicale - inchiriere - Import export

 1. SC CENTRUL MEDICAL ALFAMED SRL

  Romania

  Centrul Medical Alfamed cu sediul in Timisoara ofera spre inchiriere cabinete medicale renovate si utilate pentru diverse discipline medicale.

 2. CENTRUM MEDYCZNE LA VIDA

  Polonia

  Compania CENTRUM MEDYCZNE LA VIDA, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinete medicale - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile obstetrics and gynaecology, endocrinology, orthopaedics, și endourology. Are sediul în Łódź, Polonia.

 3. CITY THERAPY ROOMS

  Regatul Unit

  Compania CITY THERAPY ROOMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinete medicale - inchiriere. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. MATCHOFFICE

  Norvegia

  Compania MATCHOFFICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinete medicale - inchiriere. Are sediul în Oslo, Norvegia.

 5. MERAL SAGLIK KABINI

  Turcia

  Compania MERAL SAGLIK KABINI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinete medicale - inchiriere. Are sediul în Bandirma/balikesir, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. THE BAY THERAPY CENTRE

  Regatul Unit

  Compania THE BAY THERAPY CENTRE, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinete medicale - inchiriere. Are sediul în Lady Bay, Regatul Unit.

 2. DENT TOURS KFT

  Ungaria

  Compania DENT TOURS KFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinete medicale - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Operatori turistici, și Operatori turistici. Are sediul în Cegled, Ungaria.

 3. SARL LE PARC DE L'HERMITAGE

  Franta

  Compania SARL LE PARC DE L'HERMITAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinete medicale - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile property purchase sale and rental, și site rentals. Are sediul în Pontoise, Franta.

 4. LTP UDLEJNING

  Danemarca

  Compania LTP UDLEJNING, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinete medicale - inchiriere. Are sediul în Spøttrup, Danemarca.

 5. M + W ZANDER FE GMBH

  Germania

  Compania M + W ZANDER FE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinete medicale - inchiriere, și Cabinete medicale - inchiriere. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 1. COMMERCIAL BUILDINGS AS

  Norvegia

  Compania COMMERCIAL BUILDINGS AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinete medicale - inchiriere, și Cabinete medicale - inchiriere. Are sediul în Oslo, Norvegia.

 2. EMMEDIELLE COORDINAMENTO SERVIZI MEDICINA LAVORO DI ANNA MARIA COLOMB

  Italia

 1. CENTRUM LECZENIA ZEZA DR EWA WOJCIK

  Polonia

  Compania CENTRUM LECZENIA ZEZA DR EWA WOJCIK, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri de studii medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinete si servicii medicale specializate, Servicii conexe in domeniul sanatatii, Cabinete si servicii medicale specializate, și Servicii conexe in domeniul sanatatii. Are sediul în Krakow, Polonia.

 2. INTRADENT DENTAL LABO

  Belgia

  Compania INTRADENT DENTAL LABO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii spitalicesti si medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinete si servicii medicale specializate, Cabinete si servicii medicale specializate, supplies for dentists, și dentures. Are sediul în Temse, Belgia.

 3. VANOTTI

  Italia

 4. STUDIO ODONTOIATRICO DR.SSA DONATELLA & FURLANI DR. PAOLO

  Italia

  Compania STUDIO ODONTOIATRICO DR.SSA DONATELLA & FURLANI DR. PAOLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinete si servicii medicale specializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birouri de studii medicale, tartar removal, dentist, Birouri de studii medicale, și aesthetic dentistry. Are sediul în Cremona, Italia.

 5. SPECSAVERS LTD

  Irlanda

  Compania SPECSAVERS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii spitalicesti si medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Optica - instrumente, Cabinete si servicii medicale specializate, Optica - instrumente, și Cabinete si servicii medicale specializate. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 6. BHRELEKTRONIK

  Germania

  Compania BHRELEKTRONIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii spitalicesti si medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinete si servicii medicale specializate, Informatica - articole si furnituri, Cabinete si servicii medicale specializate, și Informatica - articole si furnituri. Are sediul în Grassau, Germania.

 7. KTB TUMORFORSCHUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

 8. CIS INFORMATIK GMBH

  Germania

  Compania CIS INFORMATIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii spitalicesti si medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinete si servicii medicale specializate, Informatica - software, Cabinete si servicii medicale specializate, și Informatica - software. Are sediul în Halle, Germania.

 1. SANTA CHIARA S.N.C.

  Italia

  Compania SANTA CHIARA S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinete si servicii medicale specializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analize medicale, Banci de sange si de organe, Analize medicale, și Banci de sange si de organe. Are sediul în San Miniato, Italia.

 2. STUDIO MEDICO LEGALE SILVIA K. CARTA

  Italia

  Compania STUDIO MEDICO LEGALE SILVIA K. CARTA, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii spitalicesti si medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinete si servicii medicale specializate, și Cabinete si servicii medicale specializate. Are sediul în Cagliari (Ca), Italia.

 3. ESTHETIC DENTAL LABO

  Belgia

  Compania ESTHETIC DENTAL LABO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii spitalicesti si medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinete si servicii medicale specializate, Ortodontie - articole si furnituri, Cabinete si servicii medicale specializate, fixed dental prostheses, movable dental prostheses, și Ortodontie - articole si furnituri. Are sediul în Cuesmes, Belgia.

 4. AZIENDA OSPEDALIERA POLICLINICO DI MODENA S.R.L.

  Italia

  Compania AZIENDA OSPEDALIERA POLICLINICO DI MODENA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii spitalicesti si medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clinici si spitale, Cabinete si servicii medicale specializate, Clinici si spitale, și Cabinete si servicii medicale specializate. Are sediul în MODENA, Italia.

 5. ISTITUTO B. RAMAZZINI S.R.L.

  Italia

  Compania ISTITUTO B. RAMAZZINI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinete si servicii medicale specializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analize medicale, Banci de sange si de organe, Analize medicale, și Banci de sange si de organe. Are sediul în CATANIA, Italia.

 6. PRIME HEALTHCARE LTD.

  Regatul Unit

  Compania PRIME HEALTHCARE LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronica medicala - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinete si servicii medicale specializate, și Cabinete si servicii medicale specializate. Are sediul în Knutsford, Regatul Unit.

 7. INVESTMENT S.A.

  Polonia

  Compania INVESTMENT S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acesorii pentru optica medicala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchirierea antrepozitelor, și Inchirierea antrepozitelor. Are sediul în Katowice, Polonia.

 8. CENTRO STUDI PROFESSIONALI DI M.R. DIANORI

  Italia

  Compania CENTRO STUDI PROFESSIONALI DI M.R. DIANORI, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii spitalicesti si medicale, Anchete speciale, Servicii spitalicesti si medicale, și Anchete speciale. Are sediul în Montepulciano, Italia.

 9. MARATHON S.R.L. SPORT CENTER

  Italia

  Compania MARATHON S.R.L. SPORT CENTER, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii spitalicesti si medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de inchiriere aeronave, Servicii conexe in domeniul sanatatii, Agentii de inchiriere aeronave, și Servicii conexe in domeniul sanatatii. Are sediul în Brescia, Italia.

 10. RECRUITING PLUS B.V.

  Olanda

  Compania RECRUITING PLUS B.V., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de masini de turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recrutare internationala de personal, Cabinet de recrutare, personnel administration, Rental of houses and flats, Recrutare internationala de personal, și Cabinet de recrutare. Are sediul în Bergeijk, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit