• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • inchiriere autoturisme cu sofer

Rezultate pentru

Inchiriere autoturisme cu sofer - Import export

 1. INFINITY LUXE

  Franta

  Verified by europages badge

  Infinity Luxe Chauffeur provides businesses and individuals personal transport services and airport-station transfers with shuttles throughout the world. A unique and bespoke professional private driver service. Luxury vehicles accessible to everyone. 24/7. We also provide a concierge service for all your needs during your trips as well as exceptional transport with our Prestige offer. Booking your driver online is just a click away.

 2. NCC MILANO LIMO SERVICE - NOLEGGIO CON CONDUCENTE

  Italia

  Verified by europages badge

  Welcome to top class travel with NCC Milano Limo Service, where perfection meets the passion for luxury and flawless service. With a background of professionalism and skill in the car rental with driver business, we stand out for offering a unique travel experience. Our highly qualified team of drivers is committed to assuring safe and comfortable journeys on our luxury car fleet, that includes cutting edge armoured and electric models. Every detail is carefully studied so that our customers are assured an unforgettable experience. We cater for your transfer requirements to and from the Malpensa, Linate e Orio al Serio Airports, as well as to all the main train stations in Milan. Furthermore, we strive to exceed the boundaries, by offering national transfers to iconic destinations such as Rome, Florence, Venice and to prestigious international destinations such as Monte Carlo, Cannes and Saint Moritz.

 3. TAXI VTC PARIS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TAXI VTC PARIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. Are sediul în Paris, Franta.

 4. FREEDOM LIMOUSINE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FREEDOM LIMOUSINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi securizate, car with driver for company executives, driver hire, Transporturi securizate, private hire cars, passenger transport by taxi, rates for car with driver, passenger transport by minibus, și passenger transport. Are sediul în Paris, Franta.

 5. LILOO DRIVER

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LILOO DRIVER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taximetrie - firme, și Taximetrie - firme. Are sediul în Trappes, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALEXANDRIVER - CHAUFFEUR PRIVE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALEXANDRIVER - CHAUFFEUR PRIVE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. Are sediul în Marseille, Franta.

 2. OUSTADRIVE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania OUSTADRIVE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. Are sediul în Champigny-Sur-Marne, Franta.

 3. RENT A CAR 365

  Romania

 4. ELEGANCE CAR TAXI

  Romania

  Servicii taxi București, transferuri de aeroport și închirieri auto cu șofer, Premium & Business numai cu mașini Mercedes-Benz. Toți conducătorii noştri auto sunt profesioniști experimentați, cu o atitudine decentă și agreabilă, licențiați, autorizați si complet asigurați ca șoferi taximetriști și ca șoferi pentru transportul public de persoane. Seriozitatea și punctualitatea ne reprezintă in toate serviciile oferite. Vehiculele noastre sunt exclusiv Mercedes-Benz, într-o perfectă stare tehnică, foarte curate, bine întreținute, autorizate si asigurate pentru transportul persoanelor pe drumurile publice in regim taximetru sau de închiriere. NU PLĂTEŞTI NIMIC ÎN AVANS! Toate plățile se fac la șofer - cu excepția rezervărilor intercity pe distanțe foarte mari. Confirmarea o primești în cel mai scurt timp posibil, prin email, SMS ori telefon. Ai la dispoziție o gamă largă de mașini: berline, limuzine și van-uri, capabile să satisfacă cele mai exigente criterii de confort și siguranță. Fiecare transfer de aeroport actualizat continuu la timpul real de aterizare, prin monitorizarea zborului in timp real de către șofer. Regim de lucru, suport telefonic și relații cu clienții 24/7. Prețuri și tarife fixe, prestabilite, indiferent de vreme, trafic sau sărbători. Plata cu carduri, contactless și cashless in fiecare mașină. Servicii personalizate pe tipuri de evenimente, VIP-uri și întâlniri de afaceri, sunt doar câteva din ofertele noastre.

 5. RENT A CAR CLUJ BENJI

  Romania

  Firmă de Rent a Car Cluj ofera masini de inchiriat la corecte si competitive. Avem servicii de inchirieri auto la preturi mici si oferim servicii de rent a car in Cluj de peste 15 ani, asadar experienta este unul din cele mai mari avantaje oferite de agentia noastra. Faceti acum o rezervare online si veti obtine preturi excelente care pleaca de la 15 euro pe zi. Masinile noastre sunt in cea mai buna stare si singura dvs grija este doar sa conduceti atent.

 1. VTC ALSACE

  Franta

  Compania VTC ALSACE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. Are sediul în Strasbourg, Franta.

 2. ZGR RENT A CAR

  Turcia

  Compania ZGR RENT A CAR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. UPPER CLASS, LDA.

  Portugalia

  Compania UPPER CLASS, LDA., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. Are sediul în Agrela, Portugalia.

 2. JANA SARL

  Franta

  Compania JANA SARL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere autoturisme, Inchiriere autoturisme cu sofer, vehicle rental, Inchiriere autoturisme, transport agency, și Inchiriere autoturisme cu sofer. Are sediul în La Ferte-Sous-Jouarre, Franta.

 3. BLACKLIMOUSINES GMBH

  Germania

  Compania BLACKLIMOUSINES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile limousine service with driver, car with driver for company executives, și luxury car rental with driver. Are sediul în Cologne, Germania.

 4. PLEASANT TRAVEL - TRANSPORTE DE PASSAGEIROS

  Portugalia

  Compania PLEASANT TRAVEL - TRANSPORTE DE PASSAGEIROS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere autoturisme cu sofer, Inchiriere de autocare, car hire with driver, bus hire with driver, Inchiriere autoturisme cu sofer, și Inchiriere de autocare. Are sediul în Loures, Portugalia.

 5. PLATINUM CARS

  Regatul Unit

  Compania PLATINUM CARS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. STEELMAN-AIRPORT TRANSFERS&CHAUFFEUR SERVICE-BELGRADE-SERBIA

  Serbia

  Compania STEELMAN-AIRPORT TRANSFERS&CHAUFFEUR SERVICE-BELGRADE-SERBIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. Are sediul în Belgrade, Serbia.

 7. SPECIALIMO TRAVEL GROUP

  Portugalia

  Compania SPECIALIMO TRAVEL GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car hire with driver, minibus hire with driver, Rentals of luxury cars, și bus hire with driver. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 8. FIRST PRESTIGE PARIS

  Franta

  Compania FIRST PRESTIGE PARIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere autoturisme cu sofer, Inchiriere autoturisme cu sofer, car with driver for company executives, Chauffeur-driven luxury car rental, și minivan rental with driver. Are sediul în Bièvres, Franta.

 1. S DRIVE

  Franta

  Compania S DRIVE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Airport transfer, VIP airport transfer, car with driver for company executives, și passenger transport by taxi. Are sediul în Le Bourget, Franta.

 2. LIBERTY TRANS - MOTO TAXI PARIS

  Franta

  Compania LIBERTY TRANS - MOTO TAXI PARIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taximetrie - firme, Inchiriere autoturisme cu sofer, Taximetrie - firme, car with driver, Inchiriere autoturisme cu sofer, și motorbike taxi service. Are sediul în Velizy, Franta.

 3. BLACK CAR MILANO

  Italia

  Compania BLACK CAR MILANO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car hire with driver, și airport services for passengers. Are sediul în Assago, Italia.

 4. TRANSFER SHUTTLE TOUR

  Italia

  Compania TRANSFER SHUTTLE TOUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shuttle service, tours, chauffeured limousine hire, și car hire with driver. Are sediul în Roma, Italia.

 5. LA CASALESE DI LABANO ROBERTO E C. S.N.C.

  Italia

  Compania LA CASALESE DI LABANO ROBERTO E C. S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile airport service, public holiday service, car hire for shows, și car hire with driver. Are sediul în Terruggia, Italia.

 6. AUTOS ELADIO

  Spania

  Compania AUTOS ELADIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. Are sediul în Bilbao, Spania.

 7. EVASION CARS

  Franta

  Compania EVASION CARS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile airport shuttle service, și car with driver. Are sediul în Valff, Franta.

 8. CHAUFFEURS & SERVICES CF GMBH

  Elvetia

  Compania CHAUFFEURS & SERVICES CF GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile limousine service, car with driver, VIP transport for business people, și VIP airport transfer. Are sediul în Wollerau, Elvetia.

 9. FLY ERVA TURIZM

  Turcia

  Compania FLY ERVA TURIZM, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. FINEST MOROCCO TOURS

  Maroc

  Compania FINEST MOROCCO TOURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme cu sofer. Are sediul în Marrakech, Maroc.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Inchiriere autoturisme cu sofer - Import export

Număr de rezultate

3.188 Intreprinderile