• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • buldozere si nivelatoare

Rezultate pentru

Buldozere si nivelatoare - Import export

 1. NORD TRACTORS SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania NORD TRACTORS SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Dogliani, Italia.

 2. XUZHOU MPS CO., LTD.

  China

  Compania XUZHOU MPS CO., LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru constructii, mini loaders, și Utilaje pentru constructii. Are sediul în Xuzhou, China.

 3. HYMAC

  Regatul Unit

  Compania HYMAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile excavators, și machinery and equipment for road and highway construction. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. DOGAN MACHINERY

  Turcia

  Compania DOGAN MACHINERY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. CENTROCAR

  Portugalia

  Compania CENTROCAR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru constructii, overhead platform rental, și Utilaje pentru constructii. Are sediul în Lavra, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. STROITELNA MEHANISACIA AD

  Bulgaria

  Compania STROITELNA MEHANISACIA AD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automacarale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, Macarale pentru constructii, Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, și Macarale pentru constructii. Are sediul în Shumen, Bulgaria.

 2. ROTA CASTING METAL CO., LTD.

  Turcia

  Compania ROTA CASTING METAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. PARC MATERIEL

  Luxemburg

  Compania PARC MATERIEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, earth moving machinery rental, generating sets, Buldozere si nivelatoare, și rubber covered poles. Are sediul în Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 4. WELTOP MACHINERY

  Turce si Caïce, Insulele

  Compania WELTOP MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cylinder liners. Are sediul în Kate, Turce si Caïce, Insulele.

 5. CEULEMANS LOONWERKEN

  Belgia

  Compania CEULEMANS LOONWERKEN, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile agricultural work, garden work, levelling, și ground-levelling for public works. Are sediul în Sint-Katelijne-Waver, Belgia.

 1. MARTOS FRÈRES ET CIE

  Belgia

  Compania MARTOS FRÈRES ET CIE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare pentru constructii, loaders, dumpers, Jaw crushers, și Compactoare pentru constructii. Are sediul în Moustier-sur-sambre, Belgia.

 2. FRAVIZEL - METALOMECÂNICA

  Portugalia

  Compania FRAVIZEL - METALOMECÂNICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, Piatra - utilaje si materiale pentru extractie, și drilling machines. Are sediul în Pé Da Pedreira, Portugalia.

 1. 2AB COMÉRCIO E SERVIÇOS DE EQUIPAMENTOS LDA

  Portugalia

  Compania 2AB COMÉRCIO E SERVIÇOS DE EQUIPAMENTOS LDA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale si poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Stivuitoare, Cilindri hidraulici, Buldozere si nivelatoare, Stivuitoare, Cilindri hidraulici, și telescopic lift trucks. Are sediul în Benedita, Portugalia.

 2. EFIR RVM LTD.

  Bulgaria

  Compania EFIR RVM LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari de suprafata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, accessories and spare parts, earthmoving machinery and equipment, și Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Stara Zagora, Bulgaria.

 3. D&G OP DE BEECK

  Belgia

  Compania D&G OP DE BEECK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile earthworks, și hire and sale of construction machinery. Are sediul în Boom, Belgia.

 4. NG ATTACHMENTS NUR GROUP

  Turcia

  Compania NG ATTACHMENTS NUR GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. EMIR MAKINA SANAYI TICARET

  Turcia

  Compania EMIR MAKINA SANAYI TICARET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Yenimahalle, Turcia.

 6. XUZHOU LUJIE MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania XUZHOU LUJIE MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Gulou, China.

 7. HUZHOU FUJI ELEVATOR CO.,LTD.

  Statele Unite ale Americii

  Compania HUZHOU FUJI ELEVATOR CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Ohilo, Statele Unite ale Americii.

 8. PERREGRINI FABIO

  Italia

  Compania PERREGRINI FABIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, Buldozere si nivelatoare, și Excavatoare cu cupa. Are sediul în Traona, Italia.

 1. TIANJIN NEW FORCE INDUSTRIAL CO.,LTD

  China

  Compania TIANJIN NEW FORCE INDUSTRIAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Tianjin, China.

 2. HUAMAOJI CONSTRUCTION MACHINERY TRADING (BEIJING) CO., LTD.

  China

  Compania HUAMAOJI CONSTRUCTION MACHINERY TRADING (BEIJING) CO., LTD., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Beijing, China.

 3. DELTA PLUS SP. Z O.O. PRZEDSIEBIORSTWO ROBOT INZYNIERYJNYCH

  Polonia

  Compania DELTA PLUS SP. Z O.O. PRZEDSIEBIORSTWO ROBOT INZYNIERYJNYCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Fundatii, Lucrari publice - antreprenori, Buldozere si nivelatoare, Fundatii, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Leszno, Polonia.

 4. VERMEER BENELUX

  Olanda

  Compania VERMEER BENELUX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje pentru constructii, Foreze pneumatice, Utilaje pentru constructii, și Foreze pneumatice. Are sediul în 's-Heer Arendskerke, Olanda.

 5. SOMABO

  Belgia

  Compania SOMABO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie si reconditionate, earthmoving machinery, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Schelle, Belgia.

 6. YUZHDIZELMASH LLC

  Ucraina

  Compania YUZHDIZELMASH LLC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, spare parts for earthmoving machinery, machinery and equipment for road and highway construction, și Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Melitipol, Ucraina.

 7. EUROTER

  Luxemburg

  Compania EUROTER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Buldozere si nivelatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dumpers, și loading shovels. Are sediul în Dudelange, Luxemburg.

 8. LINGUERRI GIANFRANCO

  Italia

  Compania LINGUERRI GIANFRANCO, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buldozere si nivelatoare, Excavatoare cu cupa, Buldozere si nivelatoare, și Excavatoare cu cupa. Are sediul în Bagnara Di Romagna, Italia.

 9. TOFFOLI MACCHINE S.R.L.

  Italia

  Compania TOFFOLI MACCHINE S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de echipamente industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bene basculante, Buldozere si nivelatoare, Bene basculante, și Buldozere si nivelatoare. Are sediul în Castel D'azzano, Italia.

 10. CHERUBINI A. & FIGLI ( S.N.C. )

  Italia

  Compania CHERUBINI A. & FIGLI ( S.N.C. ), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bene basculante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Silvicultura si arboricultura - masini si materiale, Buldozere si nivelatoare, Silvicultura si arboricultura - masini si materiale, și Buldozere si nivelatoare. Are sediul în San Giustino, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit