• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hartie de transfer

Rezultate pentru

Hartie de transfer - Import export

 1. RIEDEL COMMUNICATIONS GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Riedel Communications GmbH & Co. KG designs, manufactures and distributes innovative real-time networks for video, audio and communication in broadcasting, event, theatre and industrial applications. Development, manufacture, sales and servicing of communication electronics, particularly intercom, optical fibre, audio and radio solutions. Founded in 1987, the company is one of the pioneers of digital audio matrix systems and fibre-optic based real-time video networks. The company is headquartered in the German city of Wuppertal and employs over 600 people in 20 locations (including Dubai, Sydney, London and Tokyo) in Europe, Australia, Asia and the USA.

 2. KONRAD KAISER

  Germania

  Compania KONRAD KAISER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de transfer. Are sediul în Schönau, Germania.

 3. PYPTOOS - MONDRY & HABERL GBR

  Germania

  Compania PYPTOOS - MONDRY & HABERL GBR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de transfer. Are sediul în München, Germania.

 4. PRINT RELATED LTD

  Regatul Unit

  Compania PRINT RELATED LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de transfer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile giveaways, promotional products, și advertising and marketing trade associations. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 5. SPRINT TEAM

  Italia

  Compania SPRINT TEAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de transfer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Firme luminoase si panouri publicitare luminoase, signs, și Firme luminoase si panouri publicitare luminoase. Are sediul în Milano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PAPER & ART DIETER HIRSCH E. K.

  Germania

  Compania PAPER & ART DIETER HIRSCH E. K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de transfer. Are sediul în München, Germania.

 2. SCHEERS EN LOOS GRAFISCH BEDRIJF

  Belgia

  Compania SCHEERS EN LOOS GRAFISCH BEDRIJF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare digitala, Serigrafie, Hartie de transfer, Imprimare digitala, Serigrafie, și Hartie de transfer. Are sediul în Booischot, Belgia.

 3. CASA D´ART

  Portugalia

  Compania CASA D´ART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de transfer. Are sediul în Almada, Portugalia.

 4. LASTMINUTE CANARYSHUTTLE

  Spania

  Compania LASTMINUTE CANARYSHUTTLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de transfer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transfers, Tourist Transport, private schools, și transport. Are sediul în Arinaga, Spania.

 5. B-FLEX

  Italia

  Compania B-FLEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de transfer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hot-melt adhesives, și polyvinyl fabrics. Are sediul în Sovizzo, Italia.

 1. VRIELINK TRANSFERS IMPORT/EXPORT

  Olanda

  Compania VRIELINK TRANSFERS IMPORT/EXPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisarea produselor textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie de transfer, și Hartie de transfer. Are sediul în Borne, Olanda.

 2. MIROFLOR FLORISTIK, GESCHENKE, BASTELBEDARF

  Germania

  Compania MIROFLOR FLORISTIK, GESCHENKE, BASTELBEDARF, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bibelouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lut ars - obiecte de vesela, Instrumente muzicale si accesorii, Hartie de transfer, Florarii - material si furnituri, Lut ars - obiecte de vesela, Instrumente muzicale si accesorii, Hartie de transfer, și Florarii - material si furnituri. Are sediul în Greiz, Germania.

 1. HYDROGRAPHICS

  Olanda

  Compania HYDROGRAPHICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de transfer. Are sediul în Hengelo, Olanda.

 2. NOVOGRAF, THE DURABLE GRAPHICS AND CLADDING SPECIALIST

  Regatul Unit

  Compania NOVOGRAF, THE DURABLE GRAPHICS AND CLADDING SPECIALIST, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de transfer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime, Conceptie si realizare grafica, graphics on glass, self-adhesive materials, Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime, și Conceptie si realizare grafica. Are sediul în East Kilbride, Glasgow, Regatul Unit.

 3. DECALARTE

  Portugalia

  Compania DECALARTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de transfer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artistic casts, și transfer printing. Are sediul în Aveiro, Portugalia.

 4. BANDERAS LAURI

  Spania

  Compania BANDERAS LAURI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie de transfer. Are sediul în Malaga, Spania.

 5. P.E.R. BELLE ARTI DI PIERACCINI RICCARDO ELIO

  Italia

  Compania P.E.R. BELLE ARTI DI PIERACCINI RICCARDO ELIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acuarele pentru pictura, Hartie de transfer, Acuarele pentru pictura, și Hartie de transfer. Are sediul în Camaiore, Italia.

 6. JESOLTELA (S.N.C.)

  Italia

  Compania JESOLTELA (S.N.C.), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acuarele pentru pictura, Hartie de transfer, Acuarele pentru pictura, și Hartie de transfer. Are sediul în Jesolo, Italia.

 7. CIMAROSTI ROMEO

  Italia

  Compania CIMAROSTI ROMEO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acuarele pentru pictura, Hartie de transfer, Acuarele pentru pictura, și Hartie de transfer. Are sediul în Maniago, Italia.

 8. I.N.C.A.

  Italia

  Compania I.N.C.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acuarele pentru pictura, Hartie de transfer, Acuarele pentru pictura, și Hartie de transfer. Are sediul în Palosco, Italia.

 1. O.R.T.

  Italia

  Compania O.R.T., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acuarele pentru pictura, Hartie de transfer, Acuarele pentru pictura, și Hartie de transfer. Are sediul în Caselle Torinese, Italia.

 2. M.A.B.E.F. S.R.L.

  Italia

  Compania M.A.B.E.F. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acuarele pentru pictura, Hartie de transfer, Acuarele pentru pictura, și Hartie de transfer. Are sediul în Cardano Al Campo, Italia.

 3. SERICERTIMA-SERIGRAFIA DO CERTIMA, LDA.

  Portugalia

  Compania SERICERTIMA-SERIGRAFIA DO CERTIMA, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie de transfer, și Hartie de transfer. Are sediul în Anadia, Portugalia.

 4. LIENZOS LEVANTE SL

  Spania

  Compania LIENZOS LEVANTE SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie de transfer, și Hartie de transfer. Are sediul în Muro Del Alcoy, Spania.

 5. OLVO & KO SIA

  Letonia

  Compania OLVO & KO SIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Etichete - papetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie de transfer, Tipografie, Hartie de transfer, și Tipografie. Are sediul în Riga, Letonia.

 6. DFS DEUTSCHE FOLIENSERVICE GMBH

  Germania

  Compania DFS DEUTSCHE FOLIENSERVICE GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Hartie de transfer, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, și Hartie de transfer. Are sediul în Jena, Germania.

 7. F.I.A.B.A.

  Italia

  Compania F.I.A.B.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acuarele pentru pictura, Hartie de transfer, Acuarele pentru pictura, și Hartie de transfer. Are sediul în Albese Con Cassano, Italia.

 8. DECORDECAL-INDUSTRIA DE DECALQUES E PORCELANAS FINAS, SA.

  Portugalia

  Compania DECORDECAL-INDUSTRIA DE DECALQUES E PORCELANAS FINAS, SA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie de transfer, și Hartie de transfer. Are sediul în Gafanha Da Encarnaçao, Portugalia.

 9. SANKYO DESARROLLOS TECNICOS S.L.

  Spania

  Compania SANKYO DESARROLLOS TECNICOS S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie de transfer, și Hartie de transfer. Are sediul în Alegria-Dulantzi, Spania.

 10. REINTJES GRAPHISCHER BETRIEB GMBH

  Germania

  Compania REINTJES GRAPHISCHER BETRIEB GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie de transfer, și Hartie de transfer. Are sediul în Kleve, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit