• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bandaje si pansamente

Rezultate pentru

Bandaje si pansamente - Import export

 1. MASTERCARE MEDICAL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MASTERCARE MEDICAL GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. Are sediul în Greven, Germania.

 2. KAVENDOR-GERMANY GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KAVENDOR-GERMANY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ostomy bandages, Stoma care, Ostomy belts, Ostomy underwear, Calf urine bags, Ostomy waist bands, Ostomy swimming trunks and costumes, Ostomy support vests, și Ostomy boxer shorts. Are sediul în Köln, Germania.

 3. CURRO MED GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CURRO MED GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. Are sediul în Kirkel, Germania.

 4. LOHMANN & RAUSCHER GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LOHMANN & RAUSCHER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masti de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bandaje si pansamente, Skin disinfectants, Surface disinfectants, Debridement and wound care, bandages and dressings, Tape, Skin care, Surgical products, și Disposable instruments. Are sediul în Neuwied, Germania.

 5. QUICK PHARMA SRL

  Romania

  QUICK PHARMA SRL este o companie farmaceutica autorizata din 2017 pentru distributia angro a medicamentelor, dispozitivelor medicale, substante farmaceutice/ cosmetice si suplimente nutritive/ alimentare cu sediul central in Bucuresti / Romania si depozitul principal in Chitila, dar cu posibilitatea depozitarii si in depozitele secundare din Cluj, Iasi si Timișoara. ACTIVITATE QUICK PHARMA: Principala activitate a QUICK PHARMA este de promovare si distributie produse farmaceutice. QUICK PHARMA oferă servicii complete de promovare produse, distributie si logistică, asigurând recepția, depozitarea (peste 1000 paleti), manipularea, inventarierea, pregătirea produselor farmaceutice pentru expediere și livrare, toate în deplină conformitate cu liniile directoare ale Good Pharmaceutical Distribution Practice (GDP). MISIUNEA QUICK PHARMA: Promovarea și lansarea conceptelor de afaceri farmaceutice inovatoare; furnizarea de servicii de stocare (pana la 3500 paleti), promovare și distribuție a produselor de înaltă calitate adaptate nevoilor clienților, conforme cu standardele internaționale de etică și profesionalism; AUTORIZATII SI CERTIFICATE: Activitatea de distributie angro de medicamente este autorizată de către Ministerul Sănătăţii (Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale - ANMDM), conform regulilor BPD/ GDP. Principiul pe care ne bazăm în activitatea noastră este dezvoltarea de parteneriate personalizate si flexibile cu clienţii noştri.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LABORATOIRES COLUXIA

  Franta

  Compania LABORATOIRES COLUXIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Plasters, medical adhesives, Produse farmaceutice, și medical sticking plaster. Are sediul în Digoin, Franta.

 2. JÜRGEN TSCHENETT

  Austria

  Compania JÜRGEN TSCHENETT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. Are sediul în Rankweil, Austria.

 3. XIANTAO JIALING MEDICAL PRODUCTS CO., LTD.

  China

  Compania XIANTAO JIALING MEDICAL PRODUCTS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii spitalicesti si medicale, Produse de igiena pentru bebelusi, Servicii spitalicesti si medicale, dusters, bathroom towelling, și Produse de igiena pentru bebelusi. Are sediul în Xiantao, China.

 4. DETECTAPLAST

  Belgia

  Compania DETECTAPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. Are sediul în Kortrijk, Belgia.

 5. PETEX - AUTOAUSSTATTUNGS-GMBH

  Germania

  Compania PETEX - AUTOAUSSTATTUNGS-GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. Are sediul în Eggenfelden, Germania.

 1. YANAZ HEALTHCARE

  Germania

  Compania YANAZ HEALTHCARE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. Are sediul în Süßen, Germania.

 2. IBERHOSPITEX

  Spania

  Compania IBERHOSPITEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drain. Are sediul în Lliçá De Vall (barcelona), Spania.

 1. LES LABORATOIRES BROTHIER

  Franta

  Compania LES LABORATOIRES BROTHIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, first aid kits, și Produse farmaceutice. Are sediul în Nanterre, Franta.

 2. ESE INTERNATIONAL

  Olanda

  Compania ESE INTERNATIONAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. Are sediul în Veldhoven, Olanda.

 3. WAGNER GROSSHANDEL

  Austria

  Compania WAGNER GROSSHANDEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. Are sediul în Salzburg, Austria.

 4. LADYLON SZINTETIKUS FONALGYÁRTÓ KFT.

  Ungaria

  Compania LADYLON SZINTETIKUS FONALGYÁRTÓ KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sosete, Bandaje si pansamente, Tights for women, work gloves, Sosete, și Bandaje si pansamente. Are sediul în Dunakiliti, Ungaria.

 5. GLOBAL HEALTH & SAFETY LTD

  Regatul Unit

  Compania GLOBAL HEALTH & SAFETY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. Are sediul în Milton Keynes, Regatul Unit.

 6. ORTHO PLUS GMBH

  Elvetia

  Compania ORTHO PLUS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bandaje si pansamente, footbeds for shoes, orthopedic knee bands, Bandaje si pansamente, și orthopaedic corset.. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 7. WFW LABOR-, ARZT- UND KRANKENHAUSBEDARF GMBH

  Germania

  Compania WFW LABOR-, ARZT- UND KRANKENHAUSBEDARF GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sanitare - articole pentru handicapati, Radiologie medicala - aparate si instrumente, Electrocardiografe, Bandaje si pansamente, Sanitare - articole pentru handicapati, Radiologie medicala - aparate si instrumente, Electrocardiografe, și Bandaje si pansamente. Are sediul în Wertheim, Germania.

 8. TROGE MEDICAL GMBH

  Germania

  Compania TROGE MEDICAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi, Bandaje si pansamente, Manusi, cannulae, surgical instruments, și Bandaje si pansamente. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. ALL-IN PREVENTIE

  Olanda

  Compania ALL-IN PREVENTIE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. Are sediul în Dordrecht, Olanda.

 2. MAPIA MÉDICAL

  Belgia

  Compania MAPIA MÉDICAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bandaje si pansamente, incontinence pads, Bandaje si pansamente, incontinence pads, și hygiene product wholesalers. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. MEDVIDA, LTD

  Angola

  Compania MEDVIDA, LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gauzes made of natural fibres. Are sediul în Luanda, Angola.

 4. ALLREDO DEUTSCHLAND

  Germania

  Compania ALLREDO DEUTSCHLAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. Are sediul în Gummersbach, Germania.

 5. BEIERSDORF

  Belgia

  Compania BEIERSDORF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de igiena si de toaleta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Igiena si frumusete - articole, Parfumuri si produse cosmetice, Bandaje si pansamente, Igiena si frumusete - articole, Parfumuri si produse cosmetice, Manufacturer of beauty products, și Bandaje si pansamente. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 6. SCHOENS SAFETY & SERVICES

  Olanda

  Compania SCHOENS SAFETY & SERVICES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile smoke detectors. Are sediul în Den Helder, Olanda.

 7. MEDYCZNIE SP. Z O.O

  Polonia

  Compania MEDYCZNIE SP. Z O.O, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de ingrijire a pielii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bandaje si pansamente, Materiale medicale, plaster, Bandaje si pansamente, bandages and dressings for orthopaedics and physiotherapy, și Materiale medicale. Are sediul în Gorlice, Polonia.

 8. MEDICALE GAZE

  Tunisia

  Compania MEDICALE GAZE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse farmaceutice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bandaje si pansamente, protective dressings, și Bandaje si pansamente. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 9. PAUL HARTMANN SA

  Franta

  Compania PAUL HARTMANN SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bandaje si pansamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile protective dressings, și personal care and beauty articles and products. Are sediul în Chatenois, Franta.

 10. COLMA S.R.L.

  Italia

  Compania COLMA S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate si instrumente pentru fizioterapie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bandaje si pansamente, stretch bandages, și Bandaje si pansamente. Are sediul în Tolentino, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit