• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • auditarea societatilor sau a organizatiilor

Rezultate pentru

Auditarea societatilor sau a organizatiilor - Import export

 1. «O2 CONSULTING» LLC

  Rusia

  Compania «O2 CONSULTING» LLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Auditarea societatilor sau a organizatiilor, Plasamente de capital, Investitii - consiliere, Investitii industriale - consiliere, Auditarea societatilor sau a organizatiilor, Plasamente de capital, Investitii - consiliere, și Investitii industriale - consiliere. Are sediul în Moscow, Rusia.

 2. PERFECT TOUCH COMPANY

  Egipt

  Compania PERFECT TOUCH COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Calitate - certificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere pentru companii, Auditarea societatilor sau a organizatiilor, certification - iso, Consiliere pentru companii, și Auditarea societatilor sau a organizatiilor. Are sediul în Alexandria, Egipt.

 3. SPACEID

  Belgia

  Compania SPACEID, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Human resources management, cost analysis, și employee satisfaction. Are sediul în Liège, Belgia.

 4. APTIMIUM

  Franta

  Compania APTIMIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Technical consultants in logistics and warehouse management, și logistics services. Are sediul în Paris, Franta.

 5. MALOUINES CONSULT

  Belgia

  Compania MALOUINES CONSULT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere pentru companii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Auditarea societatilor sau a organizatiilor, Creare si dezvoltare de softuri, applications for medical studies, Auditarea societatilor sau a organizatiilor, și Creare si dezvoltare de softuri. Are sediul în Verviers, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. UHY

  Spania

  Compania UHY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tax advice, și legal advice. Are sediul în Málaga, Spania.

 2. ATTENTIA ICT

  Belgia

  Compania ATTENTIA ICT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme informatice, consiliere, Asistenta administrativa, Sisteme informatice, consiliere, Network management and administration, personnel administration, și Asistenta administrativa. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. VIRTUAL ACCOUNTING & TAXATION SERVICES LTD

  Regatul Unit

  Compania VIRTUAL ACCOUNTING & TAXATION SERVICES LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Contabilitate, revizori, curatori, Contabilitate, revizori, curatori, și payroll and service record keeping. Are sediul în Uxbridge, Regatul Unit.

 4. CGG ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Belgia

  Compania CGG ZUID-OOST-VLAANDEREN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ingrijiri preventive si depistarea bolilor, Ingrijiri preventive si depistarea bolilor, social welfare office, psychiatric assistance, și psychological counsel for work. Are sediul în Aalst, Belgia.

 5. EURAUDIT CONSEIL

  Franta

  Compania EURAUDIT CONSEIL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti fiscali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Auditarea societatilor sau a organizatiilor, accountants, Auditarea societatilor sau a organizatiilor, payroll processing, și Bookkeeping. Are sediul în Toulouse, Franta.

 1. MOORE STEPHENS FIDELITAS AUDITORES

  Spania

  Compania MOORE STEPHENS FIDELITAS AUDITORES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Audit international, audit and internal control, legal consulting, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, și Audit international. Are sediul în Oviedo, Spania.

 2. CANOVA + ASSOCIÉS SARL

  Elvetia

  Compania CANOVA + ASSOCIÉS SARL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile company organisation consulting, și International taxation. Are sediul în Renens, Elvetia.

 1. CAPEOS CONSEILS

  Franta

  Compania CAPEOS CONSEILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere pentru companii, Consiliere pentru companii, și financing for businesses. Are sediul în Rennes, Franta.

 2. PKB ACCOUNTANTS

  Regatul Unit

  Compania PKB ACCOUNTANTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Contabilitate, revizori, curatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Auditarea societatilor sau a organizatiilor, Bookkeeping, taxation advice service, și Auditarea societatilor sau a organizatiilor. Are sediul în Crowthorne, Regatul Unit.

 3. MAESTRO COMPLIANCE INITIATIVE

  Emiratele Arabe Unite

  Compania MAESTRO COMPLIANCE INITIATIVE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. Are sediul în Punjab/pakistan, Emiratele Arabe Unite.

 4. BRLJ&R - COMUNICAZIONE ESTERA

  Italia

  Compania BRLJ&R - COMUNICAZIONE ESTERA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Auditarea societatilor sau a organizatiilor, translation and interpreting consultancy, și Auditarea societatilor sau a organizatiilor. Are sediul în San Leo, Italia.

 5. UNION DES ENTREPRISES LUXEMBOURGEOISES

  Luxemburg

  Compania UNION DES ENTREPRISES LUXEMBOURGEOISES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii si organizatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Auditarea societatilor sau a organizatiilor, legal assistance, union associations, și Auditarea societatilor sau a organizatiilor. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 6. NIKOS TSAPTSALIS

  Grecia

  Compania NIKOS TSAPTSALIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Contabilitate, revizori, curatori, Experti fiscali, Contabilitate, revizori, curatori, Experti fiscali, și Bookkeeping. Are sediul în Paleo Faliro, Grecia.

 7. SEXTY & CO

  Regatul Unit

  Compania SEXTY & CO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile financial services. Are sediul în Norwich, Regatul Unit.

 8. UNI SANTE PREVOYANCE

  Franta

  Compania UNI SANTE PREVOYANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti de asigurari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Auditarea societatilor sau a organizatiilor, Asigurari mutuale si case de economii, group health insurance, health insurance, Auditarea societatilor sau a organizatiilor, și Asigurari mutuale si case de economii. Are sediul în Reims, Franta.

 1. JONATHAN FORD & CO

  Regatul Unit

  Compania JONATHAN FORD & CO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Contabilitate, revizori, curatori, Contabilitate, revizori, curatori, și accountants. Are sediul în Liverpool, Regatul Unit.

 2. SHORTS

  Regatul Unit

  Compania SHORTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Contabilitate, revizori, curatori, și Contabilitate, revizori, curatori. Are sediul în Chesterfield, Regatul Unit.

 3. CKL CONSULTING & STRATEGY

  Franta

  Compania CKL CONSULTING & STRATEGY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, și Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. Are sediul în Brignais, Franta.

 4. SICABEL

  Belgia

  Compania SICABEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, company strategy and planning, Audits, și audit and internal control. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. AUDITALIS AUDITORES ASESORES SL

  Spania

  Compania AUDITALIS AUDITORES ASESORES SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. Are sediul în Castellón De La Plana, Spania.

 6. GABINETE AUDIWORK

  Spania

  Compania GABINETE AUDIWORK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. Are sediul în Barcelona, Spania.

 7. AKCEO

  Franta

  Compania AKCEO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere pentru companii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Auditarea societatilor sau a organizatiilor, Auditarea societatilor sau a organizatiilor, wage premium, Management courses, și company gift services. Are sediul în Thoard, Franta.

 8. EGOV CONSULTING KFT.

  Ungaria

  Compania EGOV CONSULTING KFT., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentie de formare si insotire profesionala, Strategii de cercetare si dezvoltare, Auditarea societatilor sau a organizatiilor, EDI, schimb de date informatizate, Agentie de formare si insotire profesionala, Strategii de cercetare si dezvoltare, Auditarea societatilor sau a organizatiilor, și EDI, schimb de date informatizate. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 9. RESOURCE REVISION

  Luxemburg

  Compania RESOURCE REVISION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Contabilitate, revizori, curatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finante - consiliere, Auditarea societatilor sau a organizatiilor, Escrow services, insurance advice, Finante - consiliere, și Auditarea societatilor sau a organizatiilor. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 10. URS VERIFICATION PRIVATE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania URS VERIFICATION PRIVATE LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Auditarea societatilor sau a organizatiilor. Are sediul în Bournemouth, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit