• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • societati de curatenie

Rezultate pentru

Societati de curatenie - Import export

 1. VIRGIS FILTER SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Virgis Filter is the leading manufacturer of air filters, cartridge filters and small capital goods approved of and used for the initial equipment of the major motor, compressor, generating set, automotive, sweeper manufacturing companies and in many other applications in the farming, property, mining and industrial sectors. With product innovation and checking always uppermost in our minds, we have invested heavily in this sector.

 2. REINASAN BV

  Olanda

  Verified by europages badge

  Compania REINASAN BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de curatenie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Curatarea cladirilor, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Overall hygiene protection, cleaning products, Safe cleaning products, Surface cleaning, Surface protection, și Exterior protection. Are sediul în Roermond, Olanda.

 3. ECOCOMPLET

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ECOCOMPLET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie - servicii, Curatarea cladirilor, Societati de curatenie, Curatenie - servicii, Curatarea cladirilor, și Societati de curatenie. Are sediul în Herblay, Franta.

 4. VIA CLEAN NETTOYAGE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania VIA CLEAN NETTOYAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatarea cladirilor, Societati de curatenie, Curatarea cladirilor, Societati de curatenie, window cleaning services, cleaning services for condominiums, cleaning services for the building trade, garden cleaning services, și window cleaning services. Are sediul în Vottem, Belgia.

 5. FRANCE CLEAN

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FRANCE CLEAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Societati de curatenie, Curatarea cladirilor, Societati de curatenie, și Curatarea cladirilor. Are sediul în Le Blanc-Mesnil, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. D&J NETTOYAGE MULTISERVICES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania D&J NETTOYAGE MULTISERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de curatenie. Are sediul în Rueil-Malmaison, Franta.

 2. MOLDOVAN NETTOYAGE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MOLDOVAN NETTOYAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de curatenie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Curatenie industriala, Zidarie - lucrari, Zugraveli - antreprenori, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Curatenie industriala, și Zidarie - lucrari. Are sediul în Istres, Franta.

 3. EI MINET JOH CLEAN SERVICE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EI MINET JOH CLEAN SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea cladirilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Societati de curatenie, Curatenie industriala, Societati de curatenie, și Curatenie industriala. Are sediul în Roubaix, Franta.

 4. GROUPE-ANGELE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania GROUPE-ANGELE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Societati de curatenie, Curatenie - servicii, Societati de curatenie, și Curatenie - servicii. Are sediul în Champagne-Au-Mont-D'or, Franta.

 5. PMS MULTISERVICES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PMS MULTISERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea cladirilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie industriala, Societati de curatenie, Curatenie industriala, și Societati de curatenie. Are sediul în Montmélian, Franta.

 1. ALINA CLEAN

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania ALINA CLEAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatarea cladirilor, Depoluare - curatarea sectiilor, Curatenie industriala, Societati de curatenie, Curatarea cladirilor, Depoluare - curatarea sectiilor, Curatenie industriala, și Societati de curatenie. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. MINSAVIT

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MINSAVIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Suruburi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru constructii, Societati de curatenie, Inchiriere autoturisme, materiale electrice, Curatenie - servicii, screws, special screws, Feronerie pentru constructii, și self-locking screws and nuts. Are sediul în Besana In Brianza, Italia.

 1. DRY-ICE-TEC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DRY-ICE-TEC GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de curatenie. Are sediul în Verden, Germania.

 2. M&B PROPRETÉ

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania M&B PROPRETÉ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatarea cladirilor, Societati de curatenie, Asistenta pentru persoane, Curatarea cladirilor, Societati de curatenie, și Asistenta pentru persoane. Are sediul în Tourcoing, Franta.

 3. SPEED VITRE NETTOYAGE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SPEED VITRE NETTOYAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de curatenie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie - servicii, Curatarea cladirilor, Curatenie industriala, Metalizarea, Curatenie - servicii, Curatarea cladirilor, Curatenie industriala, și Metalizarea. Are sediul în Ornans, Franta.

 4. SEMPER S.R.L. PULIZIA INDUSTRIALE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SEMPER S.R.L. PULIZIA INDUSTRIALE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie industriala, Societati de curatenie, Curatenie industriala, și Societati de curatenie. Are sediul în Arzano, Italia.

 5. ALI A VOTRE SERVICE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALI A VOTRE SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de curatenie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie - servicii, Curatarea cladirilor, Curatenie industriala, Curatenie - servicii, Curatarea cladirilor, și Curatenie industriala. Are sediul în Cergy, Franta.

 6. HB2M ENVIRONNEMENT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania HB2M ENVIRONNEMENT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de curatenie. Are sediul în Bagneux, Franta.

 7. DERATISENET

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DERATISENET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Societati de curatenie, și Societati de curatenie. Are sediul în Boitron, Franta.

 8. O.M.G. S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania O.M.G. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru constructii, Societati de curatenie, Produse de patiserie, Inchiriere autoturisme, Feronerie pentru constructii, Societati de curatenie, Produse de patiserie, și Inchiriere autoturisme. Are sediul în Givoletto, Italia.

 1. CITYDERAT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CITYDERAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Societati de curatenie, Curatenie - servicii, Societati de curatenie, și Curatenie - servicii. Are sediul în Paris, Franta.

 2. CENTRO IGIENE S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CENTRO IGIENE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de curatenie. Are sediul în Ravenna, Italia.

 3. TRU

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania TRU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinfectare si sterilizare - servicii, Curatenie industriala, Curatarea cladirilor, Societati de curatenie, disinfection systems, Dezinfectare si sterilizare - servicii, Curatenie industriala, Curatarea cladirilor, și Societati de curatenie. Are sediul în Genk, Belgia.

 4. S M B FAMILLES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania S M B FAMILLES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatarea cladirilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Societati de curatenie, Curatenie industriala, Curatenie - servicii, Curatenie si intretinere - articole, Societati de curatenie, Curatenie industriala, Curatenie - servicii, și Curatenie si intretinere - articole. Are sediul în Evry-Courcouronnes, Franta.

 5. EUROSERVIZI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania EUROSERVIZI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de curatenie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie si deratizare - servicii, și Dezinsectie si deratizare - servicii. Are sediul în Nardò, Italia.

 6. PURITAS COOPERATIVA SOCIALE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania PURITAS COOPERATIVA SOCIALE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de curatenie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari de intretinere - firme, Curatenie industriala, Lucrari de intretinere - firme, și Curatenie industriala. Are sediul în Vasto, Italia.

 7. SAIRNORD

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SAIRNORD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Societati de curatenie, și Societati de curatenie. Are sediul în Jeumont, Franta.

 8. MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL

  Romania

  MioCleaning vine in sprijinul cerintelor dumneavoastra din domeniul servicii de curatenie in Constanta si o lista de preturi curatenie Constanta avantajoasa. MioCleaning - firma curatenie ConstantaSuntem o firma specializata in servicii de curatenie, ne-am inceput activitatea in Constanta cu personal tanar si energic, am invatat sa ne facem treaba bine si sa onoram cele mai exigente asteptari ale clientilor nostri. Printre clientii nostri se numara atat companii cat si persoane fizice din municipiul Constanta si din imprejurimi. Curatenie Constanta - sunati ! Apelati la noi si beneficiati de promptitudine, flexibilitate in alegerea programului de interventie si va garantam ca veti fi pe deplin multumiti. Constatarile sunt gratuite in Contanta, ne deplasam pentru dumneavoastra la locatie in vederea stabilirii unui pret corect si agreat de comun acord, verificati si lista de preturi curatenie, oferta preturi curatenie Constanta prezenta pe site. Serviciile de curatenie prestate de firma curatenie Constanta sunt servicii bazate pe o experienta de peste cinci ani. Serviciile echipei Miocleaning pot fi prestate, in cadrul unui abonament lunar sau la cerere.

 9. MEILLEUR NETTOYAGE (GABRIEL SERVICES)

  Belgia

  MEILLEUR NETTOYAGE est une entreprise spécialisée exclusivement dans la prestation de services complets de nettoyage d'immeubles de bureaux, d'immeubles résidentiels, de restaurants, d'hôtels, de maisons privées, d’écoles, d'escaliers etc. L'objectif de notre entreprise de nettoyage est de fournir à nos clients des services d’aux normes les plus élevées et adaptés aux besoins des clients. Avec une expérience de plus de 10 ans dans le domaine des services de nettoyage, la société MEILLEUR NETTOYAGE a réussi à obtenir, à travers les travaux exécutés, les appréciations des clients avec lesquels elle collaborait. Notre objectif est d'assurer la satisfaction de nos clients et de répondre à leurs besoins et souhaits en fournissant des services personnalisés, rapides et de haute qualité.

 10. COOPERTIVA LAVORATORI TURISMO

  Italia

  Compania COOPERTIVA LAVORATORI TURISMO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de curatenie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial cleaning services, office cleaning services, și cleaning services for the public sector. Are sediul în Roma, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Societati de curatenie - Import export

Număr de rezultate

1.046 Intreprinderile