• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ascensoare pentru materiale

Rezultate pentru

Ascensoare pentru materiale - Import export

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  The Lödige Industries Group was founded in 1948 and has independent registered offices in Hong Kong, London, New York and Doha (Qatar), and each office also has numerous subsidiaries. Currently, the family-owned business has over1 000 employees throughout the world. Lödige offers conveyor-technology solutions for a wide range of sectors and specialises in complex material flow systems for logistics tasks. The company is the global leader for cargo handling terminals. The product range includes solutions for barrier-free construction (stair lifts, platform lifts), freight lifts, car elevators, lifting platforms, rack feeders, fully automated car parking systems, air cargo installations and software solutions for warehouse management. Lödige Service includes maintenance, modernisation, repairs and replacement parts for elevators, lifting platforms and industrial systems from Lödige and other manufacturers.

 2. LOCA-GRUE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania LOCA-GRUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere de echipamente industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale si poduri rulante, Elevatoare cu nacela, Automacarale, Ascensoare pentru materiale, Macarale si poduri rulante, Elevatoare cu nacela, cranes, crane hire, și Automacarale. Are sediul în Waterloo, Belgia.

 3. LIFT EXPRESS

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania LIFT EXPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale si poduri rulante, Ascensoare pentru materiale, Lift, elevators, Exterior lift, Elevator hire Luxembourg, Furniture hoist, Outdoor lift rentals, și Lift removals. Are sediul în Braine-L'alleud, Belgia.

 4. VICINI & C. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania VICINI & C. SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Elevatoare si ascensoare de santier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare, Ascensoare pentru materiale, freight elevators for lifting goods, lift door producer, lift doors, Ascensoare, lift structures, Ascensoare pentru materiale, și metal elevator doors. Are sediul în Concorezzo, Italia.

 5. DWS AI

  Franta

  Compania DWS AI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare pentru materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rollerways for mechanical goods conveyors, și installation of goods hoists. Are sediul în Ozoir La Ferrière, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WEP-WEISSHAUPT GMBH

  Germania

  Compania WEP-WEISSHAUPT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare pentru materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elevatoare cu nacela, Elevatie - material, Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Elevatoare cu nacela, Elevatie - material, Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, și platform lifts. Are sediul în Aachen, Germania.

 2. MANUAL HANDLING SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania MANUAL HANDLING SOLUTIONS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare pentru materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme si punti elevatoare auto, lifting tables for goods handling, goods lifting hoists, scissor lifts, și Platforme si punti elevatoare auto. Are sediul în King's Lynn, Regatul Unit.

 3. MULTILIFTEN

  Olanda

  Compania MULTILIFTEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare pentru materiale, și Ascensoare pentru materiale. Are sediul în Veenendaal, Olanda.

 4. STANNAH

  Belgia

  Compania STANNAH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare pentru materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, lifts and hoists for civil and industrial use, stair lifts, și stair lifts. Are sediul în Relegem, Belgia.

 5. SMEYERS-TU

  Belgia

  Compania SMEYERS-TU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dispozitive de ridicare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme elevatoare, Ascensoare pentru materiale, Elevatoare si ascensoare de santier, lifting tables for goods handling, Platforme elevatoare, Ascensoare pentru materiale, și Elevatoare si ascensoare de santier. Are sediul în Strombeek-Bever, Belgia.

 1. MATRIX

  Belgia

  Compania MATRIX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare, Ascensoare pentru materiale, Ascensoare, Ascensoare pentru materiale, și lifting systems. Are sediul în Gentbrugge, Belgia.

 2. HAULOTTE FRANCE

  Franta

  Compania HAULOTTE FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ridicare - materiale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare pentru materiale, și Ascensoare pentru materiale. Are sediul în St Priest, Franta.

 1. LIFT IT

  Belgia

  Compania LIFT IT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare pentru materiale, Ascensoare pentru materiale, și lift maintenance. Are sediul în Vosselaar, Belgia.

 2. HYVECO

  Belgia

  Compania HYVECO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Elevatoare cu nacela. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare pentru materiale, Ascensoare, cranes, Ascensoare pentru materiale, și Ascensoare. Are sediul în Gistel, Belgia.

 3. ACI ÉLÉVATION

  Franta

  Compania ACI ÉLÉVATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare pentru materiale, pneumatic screwing tools, și Ascensoare pentru materiale. Are sediul în Isles-sur-Suippe, Franta.

 4. ESPASS SARL

  Franta

  Compania ESPASS SARL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare pentru materiale, lift, reduced mobility lift, goods lift repairs, și Ascensoare pentru materiale. Are sediul în Saint-Ébremond-De-Bonfossé, Franta.

 5. CMC MONTE-CHARGES

  Franta

  Compania CMC MONTE-CHARGES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare pentru materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lifts and hoists for civil and industrial use, lifts and hoists for the building trade, goods lifts for restaurants, și freight elevators for lifting goods. Are sediul în Venasque, Franta.

 6. LIFT CONSTRUCT

  Belgia

  Compania LIFT CONSTRUCT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare pentru materiale, Ascensoare, stair lifts, Ascensoare pentru materiale, și Ascensoare. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 7. AESY LIFTEN

  Olanda

  Compania AESY LIFTEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare pentru materiale, stair lifts, și Ascensoare pentru materiale. Are sediul în Zevenaar, Olanda.

 8. SALEMO & MERCA, LDA.

  Portugalia

  Compania SALEMO & MERCA, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje si scari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare pentru materiale, metal ladders, metal scaffolding, metal components for industrial use, și Ascensoare pentru materiale. Are sediul în Palmela, Portugalia.

 1. TELIP - MANUTENTION ERGONOMIQUE

  Franta

  Compania TELIP - MANUTENTION ERGONOMIQUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transpaleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare pentru materiale, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, Intretinere - materiale si echipamente, Ascensoare pentru materiale, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, lifting tables for goods handling, și Intretinere - materiale si echipamente. Are sediul în La Guerche De Bretagne, Franta.

 2. AESY LIFT

  Belgia

  Compania AESY LIFT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare pentru materiale, Glass lift, stair lift, Ascensoare pentru materiale, și hydraulic lifts. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. KAUFMANN LASTENTAXI

  Germania

  Compania KAUFMANN LASTENTAXI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare pentru materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile overhead platform and ladder rental, furniture mounting services, și Furniture hoist hire. Are sediul în Solingen, Germania.

 4. ADM ASANSÖR

  Turcia

  Compania ADM ASANSÖR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidraulice - echipamente si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare, Ascensoare pentru materiale, construction of apartment blocks and private villas, Ascensoare, Ascensoare pentru materiale, și Elevator drive systems for the building of elevators. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. VPG

  Suedia

  Compania VPG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elevatie - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare pentru materiale, lifting tables for goods handling, hydraulic lifts, scissor lifts, și Ascensoare pentru materiale. Are sediul în Ängelholm, Suedia.

 6. ELEVADORES NAFIN | PLATAFORMAS ELEVADORAS Y MONTACARGAS

  Spania

  Compania ELEVADORES NAFIN | PLATAFORMAS ELEVADORAS Y MONTACARGAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme elevatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carucioare elevatoare, Punti elevatoare pentru garaje, Ascensoare pentru materiale, elevators, Carucioare elevatoare, Punti elevatoare pentru garaje, și Ascensoare pentru materiale. Are sediul în Bilbao, Spania.

 7. UP CHARGES DOWN CIE

  Franta

  Compania UP CHARGES DOWN CIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Elevatoare si ascensoare de santier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare pentru materiale, și Ascensoare pentru materiale. Are sediul în Paris, Franta.

 8. ASCENSEURS MENÉTREY SA

  Elvetia

  Compania ASCENSEURS MENÉTREY SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare pentru materiale, car-lift, și Ascensoare pentru materiale. Are sediul în Romont, Elvetia.

 9. BSB ASANSÖR SAN.TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania BSB ASANSÖR SAN.TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascensoare pentru materiale, elevators, lift doors, Ascensoare pentru materiale, și Lift parts. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. EURO LIFTS LTD

  Regatul Unit

  Compania EURO LIFTS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare pentru materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile goods lift repairs, hydraulic lifts, și platform stair lifts. Are sediul în Plymouth, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit