• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • asanare soluri

Rezultate pentru

Asanare soluri - Import export

 1. ACRYTEC FLOORING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Our experience for your top quality success – from a single source. At acrytec flooring, no two jobs are the same. Every solution is precisely tailored to customer requirements. Our specialist advice is based on long-standing experience and in-depth technical expertise. Our qualified team of 20 experts will guarantee that your project runs smoothly and reliably. Precise scheduling guarantees short blocking times and thereby a low production downtimes. acrytec flooring was founded in 1997. The company creates heavy duty functional floors for the food industry and is now one of the Germany's specialists in complete flooring solutions. Owners Sabine and Horst Stamm learned the craft of flooring construction from scratch. The company's long-standing experience in different areas of the industry makes acrytec flooring an expert partner and valuable advisor.

 2. SPAQUE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania SPAQUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mediu inconjurator - consiliere si control. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mediu inconjurator - servicii, Soluri - analiza, Asanare soluri, Brownfield decontamination, Landfill decontamination, Soil investigations, Waste-water treatment facility management, environmental analyses, și Mediu inconjurator - servicii. Are sediul în Liège, Belgia.

 3. ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Compania ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Asanare soluri, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, stabilisers, Asanare soluri, și compacting building plots. Are sediul în Groß-gerau, Germania.

 4. IBS INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania IBS INTERNATIONAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. Are sediul în Sulzfeld, Germania.

 5. MEGA CLEAN GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH

  Germania

  Compania MEGA CLEAN GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. Are sediul în Frankfurt Am Main, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KORODUR INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania KORODUR INTERNATIONAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanare soluri, bentonite, Asanare soluri, litter boxes, și hardening and tempering. Are sediul în Amberg, Germania.

 2. PTC PUR-TECHNIC GMBH

  Germania

  Compania PTC PUR-TECHNIC GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industrial floor coating. Are sediul în Filderstadt, Germania.

 3. BOWATECH

  Luxemburg

  Compania BOWATECH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. Are sediul în Lorentzweiler, Luxemburg.

 4. DE VLIEGER GUY

  Belgia

  Compania DE VLIEGER GUY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. Are sediul în Merendree, Belgia.

 5. P.R.B. REM-BUD

  Polonia

  Compania P.R.B. REM-BUD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatarea cladirilor, sludge and sewage treatment plant drainage, gutter repairs, gas channelling, și Curatarea cladirilor. Are sediul în Gliwice, Polonia.

 1. GEOPARTNER

  Luxemburg

  Compania GEOPARTNER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Geotermie - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanare soluri, Analiza apelor si a solurilor, Asanare soluri, Analiza apelor si a solurilor, geotechnical surveys, și Geotechnical solutions for ground surfaces. Are sediul în Niederanven, Luxemburg.

 2. BRADERS LAND DRAINAGE

  Regatul Unit

  Compania BRADERS LAND DRAINAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. Are sediul în Louth, Lincolnshire, Regatul Unit.

 1. RECYTERRE

  Belgia

  Compania RECYTERRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mediu inconjurator - servicii, Curatenie industriala, Asanare soluri, Mediu inconjurator - servicii, Curatenie industriala, Asanare soluri, și waste treatment services. Are sediul în Pont-De-Loup, Belgia.

 2. KOZAK PHU

  Polonia

  Compania KOZAK PHU, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, ducting systems, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, industrial installation recovery, și environmental protection. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 3. SAGRO

  Olanda

  Compania SAGRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Amiant - lucrari de indepartare, Deseuri din constructii - reciclare, Asanare soluri, Amiant - lucrari de indepartare, Deseuri din constructii - reciclare, și Asanare soluri. Are sediul în 'S-Heerenhoek, Olanda.

 4. GE GROUND ENGINEERING

  Italia

  Compania GE GROUND ENGINEERING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanare soluri, hardening and tempering, environmental analyses, Asanare soluri, și land analysis. Are sediul în Campolongo Maggiore, Italia.

 5. APOLLON PSALTIRAS SUCCESSORS

  Grecia

  Compania APOLLON PSALTIRAS SUCCESSORS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanare soluri, și Asanare soluri. Are sediul în Ano Liosia Athens, Grecia.

 6. ALL IN ONE - IHR DIENSTLEISTER RUND UM HAUS, GARTEN & TECHNI

  Germania

  Compania ALL IN ONE - IHR DIENSTLEISTER RUND UM HAUS, GARTEN & TECHNI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furniture assembly, kitchen assembly, și refrigeration plant and equipment bulkheads. Are sediul în Bad Liebenzell, Germania.

 7. RIMATHERM

  Germania

  Compania RIMATHERM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile floor heating systems. Are sediul în Rheine, Germania.

 8. DEN OUDEN GRUPPE

  Olanda

  Compania DEN OUDEN GRUPPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. Are sediul în Schijndel, Olanda.

 1. BE-CON BVBA

  Belgia

  Compania BE-CON BVBA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depoluarea atmosferei - servicii, consulting for environmental improvement and controls, Depoluarea atmosferei - servicii, land tillage for reclamation, și Clearing. Are sediul în Herselt, Belgia.

 2. HENS

  Belgia

  Compania HENS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drumuri - constructii, Deseuri din constructii - reciclare, Poduri si sosele - antreprenori, Drumuri - constructii, Deseuri din constructii - reciclare, și Poduri si sosele - antreprenori. Are sediul în Wuustwezel, Belgia.

 3. FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA AS-EKO

  Polonia

  Compania FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA AS-EKO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ducting systems, sludge and sewage treatment plant drainage, ducts, și gutter repairs. Are sediul în Tomaszów Mazowiecki, Polonia.

 4. AO GEUSSENS K

  Belgia

  Compania AO GEUSSENS K, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building demolitions, construction of sewage systems, și pipes for drainage. Are sediul în Lanklaar, Belgia.

 5. BETTINESCHI SRL

  Italia

  Compania BETTINESCHI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile road building, plumbing and sewage works, și demolitions. Are sediul în Rovetta, Italia.

 6. JACKY KNOOPS - KASSINGER

  Belgia

  Compania JACKY KNOOPS - KASSINGER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building demolitions, construction of sewage systems, și container services. Are sediul în Opglabbeek, Belgia.

 7. VERHOEVEN MILIEUTECHNIEK

  Olanda

  Compania VERHOEVEN MILIEUTECHNIEK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apelor industriale uzate, Depoluarea mediului - servicii, surveys, Tratarea apelor industriale uzate, și Depoluarea mediului - servicii. Are sediul în Zaltbommel, Olanda.

 8. STEINTEPPICH - BODENBESCHICHTUNG - PROFI

  Germania

  Compania STEINTEPPICH - BODENBESCHICHTUNG - PROFI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. Are sediul în Köln, Germania.

 9. SBS ENVIRONNEMENT

  Belgia

  Compania SBS ENVIRONNEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mediu inconjurator - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanare soluri, Biochimie, mediu inconjurator - studii si cercetari, Asanare soluri, și Biochimie, mediu inconjurator - studii si cercetari. Are sediul în Liège, Belgia.

 10. ENVI

  Belgia

  Compania ENVI, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depoluarea mediului - servicii, Depoluarea mediului - servicii, și industrial installation recovery. Are sediul în Hoeselt, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit