• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pregatirea solurilor - masini si materiale

Rezultate pentru

Pregatirea solurilor - masini si materiale - Import export

 1. S&M AGRICOLE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania S&M AGRICOLE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie agricola, Insamantare - masini si materiale, Masini agricole, Pregatirea solurilor - masini si materiale, spare parts, wholesale, production of agricultural machinery, Productie agricola, și scrub-clearers for large areas. Are sediul în Ingwiller, Franta.

 2. INGAUNA VAPORE SRL

  Italia

  Compania INGAUNA VAPORE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cazane industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale termice, Pregatirea solurilor - masini si materiale, gas steam generators for heating plants, Centrale termice, Pregatirea solurilor - masini si materiale, și heat treatment. Are sediul în Castelbianco, Italia.

 3. MIPE VIVIANI SRL

  Italia

  Compania MIPE VIVIANI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea solurilor - masini si materiale. Are sediul în Monteriggioni, Italia.

 4. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Turcia

  Compania TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si accesorii agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Pregatirea solurilor - masini si materiale, farm machinery, Farm tools, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și Pregatirea solurilor - masini si materiale. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

 5. LENKOMTECH

  Rusia

  Compania LENKOMTECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci-cisterna, Masini si accesorii agricole, Pregatirea solurilor - masini si materiale, Agricultura - instalatii si echipamente, Remorci-cisterna, Masini si accesorii agricole, Pregatirea solurilor - masini si materiale, și Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în Penza, Rusia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DE BRUYCKER

  Belgia

  Compania DE BRUYCKER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea solurilor - masini si materiale, Pregatirea solurilor - masini si materiale, used machinery bought and sold, hire and sale of construction machinery, și construction site machinery rental. Are sediul în Oostende, Belgia.

 2. SIMA S.R.L.

  Italia

  Compania SIMA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea solurilor - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile multi-blade cutters. Are sediul în Ripa Teatina, Italia.

 3. SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE

  Franta

  Compania SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea solurilor - masini si materiale, Pregatirea pamanturilor cultivabile, Pregatirea solurilor - masini si materiale, farm machinery, farming industrial machinery, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Jussey, Franta.

 4. WOLFF-WEYLAND

  Luxemburg

  Compania WOLFF-WEYLAND, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea solurilor - masini si materiale, Agricultura - utilaje si material, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Pregatirea solurilor - masini si materiale, tractor, Agricultura - utilaje si material, și Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Noerdange, Luxemburg.

 5. AGROLIMA - COMÉRCIO DE MAQUINAS AGRICOLAS E INDUSTRIAIS, LDA

  Portugalia

  Compania AGROLIMA - COMÉRCIO DE MAQUINAS AGRICOLAS E INDUSTRIAIS, LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea solurilor - masini si materiale, și Pregatirea solurilor - masini si materiale. Are sediul în Seara, Portugalia.

 1. DI CASA TARIMAS

  Spania

  Compania DI CASA TARIMAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea solurilor - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laminated flooring. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. DE BESTRATER

  Belgia

  Compania DE BESTRATER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea solurilor - masini si materiale, și Pregatirea solurilor - masini si materiale. Are sediul în Beverlo, Belgia.

 1. KUHN HUARD SA

  Franta

  Compania KUHN HUARD SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea solurilor - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile farming machinery, agricultural machinery carried and towed, forest machinery work, și forest barking machines. Are sediul în Châteaubriant Cedex, Franta.

 2. MAES

  Belgia

  Compania MAES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea solurilor - masini si materiale, Unelte de gradinarit, Pregatirea solurilor - masini si materiale, Unelte de gradinarit, și articles for plumbing. Are sediul în Kasterlee, Belgia.

 3. ANDREAS STIHL, S.A.

  Portugalia

  Compania ANDREAS STIHL, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea solurilor - masini si materiale, și Pregatirea solurilor - masini si materiale. Are sediul în Sintra, Portugalia.

 4. TOMENZOLI S.R.L.

  Italia

  Compania TOMENZOLI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea solurilor - masini si materiale, Pregatirea solurilor - masini si materiale, beach cleaners, și swathers. Are sediul în Monzambano, Italia.

 5. PRODIAFIX-LUX

  Luxemburg

  Compania PRODIAFIX-LUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte cu partea activa din diamant. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru debitare, Pregatirea solurilor - masini si materiale, Masini-unelte pentru debitare, și Pregatirea solurilor - masini si materiale. Are sediul în Esch Sur Alzette, Luxemburg.

 6. GRAMEGNA S.R.L.

  Italia

  Compania GRAMEGNA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea solurilor - masini si materiale, Pregatirea solurilor - masini si materiale, spading machines, și hoeing machines. Are sediul în Broni, Italia.

 7. DUCHESNE LOCATION

  Belgia

  Compania DUCHESNE LOCATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea solurilor - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile street works machinery rental. Are sediul în Huy, Belgia.

 8. DOMS - VAN DEN BOSSCHE

  Belgia

  Compania DOMS - VAN DEN BOSSCHE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor, Pregatirea solurilor - masini si materiale, Unelte de mana fara motor, garden machine hire and repairs, Pregatirea solurilor - masini si materiale, și electric lift truck hire. Are sediul în Lier, Belgia.

 1. AGROMET

  Spania

  Compania AGROMET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea solurilor - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini agricole, și Masini agricole. Are sediul în Ejea De Los Caballeros, Spania.

 2. ETRAMA SA

  Elvetia

  Compania ETRAMA SA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pregatirea solurilor - masini si materiale, Tractoare si remorci agricole, Agricultura - instalatii si echipamente, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pregatirea solurilor - masini si materiale, și Tractoare si remorci agricole. Are sediul în Etagnières, Elvetia.

 3. INNOVATION TECHNOLOGY S.R.L.

  Italia

  Compania INNOVATION TECHNOLOGY S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea solurilor - masini si materiale. Are sediul în Belmonte Calabro, Italia.

 4. FAE GROUP S.P.A. DIVISIONE PRIMETECH

  Italia

  Compania FAE GROUP S.P.A. DIVISIONE PRIMETECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea solurilor - masini si materiale, Pregatirea solurilor - masini si materiale, și machinery and equipment for road and motorway maintenance. Are sediul în Sarnonico, Italia.

 5. ETRAMO

  Belgia

  Compania ETRAMO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea solurilor - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Pompe, Curatare industriala - masini, Pompe, și gardening machines. Are sediul în Wijnegem, Belgia.

 6. XELAN INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania XELAN INTERNATIONAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pregatirea solurilor - masini si materiale, Tractoare si remorci agricole, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pregatirea solurilor - masini si materiale, Tractoare si remorci agricole, și Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Simmerath, Germania.

 7. MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL

  Austria

  Compania MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pregatirea solurilor - masini si materiale, Insamantare - masini si materiale, Aspersoare agricole, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pregatirea solurilor - masini si materiale, Insamantare - masini si materiale, și Aspersoare agricole. Are sediul în Liezen, Austria.

 8. CRETTENAND MACHINES AGRICOLES SÀRL

  Elvetia

  Compania CRETTENAND MACHINES AGRICOLES SÀRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pregatirea solurilor - masini si materiale, Tractoare si remorci agricole, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pregatirea solurilor - masini si materiale, Tractoare si remorci agricole, și Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Conthey, Elvetia.

 9. VELES AGRO LTD.

  Ucraina

  Compania VELES AGRO LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea solurilor - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mechanical Seeders, Pneumatic seeders, harrow disks, și ploughs. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 10. HEBETECHNIK KOSTINEK

  Germania

  Compania HEBETECHNIK KOSTINEK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pregatirea solurilor - masini si materiale, Tractoare si remorci agricole, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pregatirea solurilor - masini si materiale, Tractoare si remorci agricole, și Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Pregatirea solurilor - masini si materiale - Import export

Număr de rezultate

755 Intreprinderile