• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • asanarea apelor

Rezultate pentru

Asanarea apelor - Import export

 1. EUROCARB PRODUCTS LTD

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania EUROCARB PRODUCTS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtrarea aerului - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanarea apelor, Tratarea apelor industriale uzate, activated carbon, Activated charcoal, Coconut shell activated carbon, Wood based activated carbon, water treatment, Gold Recovery, și Green Carbon. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 2. FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania FRT SU ARITMA SANAYI TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanarea apelor, household water purifiers, water purifier installation, Asanarea apelor, și water purifiers. Are sediul în Bagcilar, Turcia.

 3. RM ASSAINISSEMENT

  Franta

  Compania RM ASSAINISSEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile septic tank draining, drainage of sewer pipes, unblocking of civil and industrial pipelines, și hardening and tempering. Are sediul în Houilles, Franta.

 4. GLOBALE RESEAUX

  Franta

  Compania GLOBALE RESEAUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanare - lucrari, drainage of sewer pipes, Sanitation, Asanare - lucrari, și Soil analysis and clean-up. Are sediul în Montreuil, Franta.

 5. DELHO

  Franta

  Compania DELHO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanarea apelor, rakes, food and agriculture industry machines, și Asanarea apelor. Are sediul în Lège-Cap-Ferret, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FDT SRL DEPURATORI D'ACQUA

  Italia

  Compania FDT SRL DEPURATORI D'ACQUA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Water treatment plants, engineering for water treatment plants, demineralised water, și water treatment. Are sediul în Brugherio, Italia.

 2. PORCS ET PORCELETS

  Spania

  Compania PORCS ET PORCELETS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanarea apelor, livestock, Asanarea apelor, waste water disinfection, și drinking water - function. Are sediul în El Palau D' Anglesola-Lleida, Spania.

 3. SIDEST

  Luxemburg

  Compania SIDEST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile urban run-off water treatment, water purification, și water treatment. Are sediul în Hagelsdorf, Luxemburg.

 4. LM TECHNIK

  Franta

  Compania LM TECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Independent sewage system, și complete plants for the treatment of industrial waste waters. Are sediul în Damiatte, Franta.

 5. YONIX S.R.L

  Italia

  Compania YONIX S.R.L, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanarea apelor, health mineral waters, și Asanarea apelor. Are sediul în Milano, Italia.

 1. DRAGER MEDICAL BELGIUM

  Belgia

  Compania DRAGER MEDICAL BELGIUM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanarea apelor, Asanarea apelor, pharmaceutical compounds, medical systems, și metallurgy. Are sediul în Wemmel, Belgia.

 2. APRIME FLUIDES

  Franta

  Compania APRIME FLUIDES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile unblocking of civil and industrial pipelines, drain clearing, pipes cleared, și drain clearing products. Are sediul în Bezons, Franta.

 1. KINGSPAN KLARGESTER

  Franta

  Compania KINGSPAN KLARGESTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. Are sediul în Saint-Didier-Au-Mont-D'or, Franta.

 2. RM ASSAINSSEMENT

  Franta

  Compania RM ASSAINSSEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile septic tank draining. Are sediul în Houilles, Franta.

 3. BR3D

  Franta

  Compania BR3D, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hardening and tempering, și rat extermination. Are sediul în Fresnes, Franta.

 4. SUSTAINWATER

  Luxemburg

  Compania SUSTAINWATER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. Are sediul în Foetz, Luxemburg.

 5. HYTEC INDUSTRIE

  Franta

  Compania HYTEC INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apei - produse, Tratarea apelor industriale uzate, construction of water treatment machines, Tratarea apei - produse, și Tratarea apelor industriale uzate. Are sediul în Cergy Pontoise, Franta.

 6. URGENCE ÉGOUTS

  Franta

  Compania URGENCE ÉGOUTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drain clearing. Are sediul în Valros, Franta.

 7. ORTEC ENVIRONNEMENT

  Franta

  Compania ORTEC ENVIRONNEMENT, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. Are sediul în Aix En Provence, Franta.

 8. INTERCOMMUNALE DU BRABANT WALLON

  Belgia

  Compania INTERCOMMUNALE DU BRABANT WALLON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii si organizatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanarea apelor, Pubele, containere pentru deseuri, associations and organisations of public interest, Asanarea apelor, waste recycling advice, și Pubele, containere pentru deseuri. Are sediul în Nivelles, Belgia.

 1. ELOY WATER

  Belgia

  Compania ELOY WATER, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanarea apelor, waste water purification, și Asanarea apelor. Are sediul în Sprimont, Belgia.

 2. FRUKKO. ŁUKASZ WIŚNIEWSKI

  Polonia

  Compania FRUKKO. ŁUKASZ WIŚNIEWSKI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Retratarea apei - material si instalatii, Depoluare - curatarea sectiilor, Retratarea apei - material si instalatii, septic tanks, și Depoluare - curatarea sectiilor. Are sediul în Pniewo, Polonia.

 3. CELTIC WATER SOLUTIONS

  Irlanda

  Compania CELTIC WATER SOLUTIONS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. Are sediul în Tuam, Irlanda.

 4. SEPRA S.R.L.

  Italia

  Compania SEPRA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile retention membranes, ozone, plants for water sterilisation using uv rays, și filters and filtration systems. Are sediul în Cesano Maderno, Italia.

 5. VIVAQUA

  Belgia

  Compania VIVAQUA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanarea apelor, Asanarea apelor, drinking water analysis, drinking water supply, și drinking water supply. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 6. STEP

  Luxemburg

  Compania STEP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanarea apelor, waste water recycling, environmental-friendly depuration services, Treatment plant works, și Asanarea apelor. Are sediul în Bettembourg, Luxemburg.

 7. APATEQ

  Luxemburg

  Compania APATEQ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclarea apelor uzate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apelor industriale uzate, Asanarea apelor, urban run-off water treatment, Tratarea apelor industriale uzate, și Asanarea apelor. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 8. MITRA SU ARITMA SISTEMLERI

  Turcia

  Compania MITRA SU ARITMA SISTEMLERI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. Are sediul în İzmi̇r, Turcia.

 9. GKS CAHENZLI AG

  Elvetia

  Compania GKS CAHENZLI AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. Are sediul în Rain, Elvetia.

 10. PROCAP - FOSSE SEPTIQUE, ASSAINISSEMENT, TRAITEMENT DES EAUX

  Franta

  Compania PROCAP - FOSSE SEPTIQUE, ASSAINISSEMENT, TRAITEMENT DES EAUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanarea apelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hardening and tempering. Are sediul în Le Lamentin, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit