• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • aprovizionarea navelor

Rezultate pentru

Aprovizionarea navelor - Import export

 1. PATENT KFT.

  Ungaria

  Verified by europages badge

  Compania PATENT KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie in metale inoxidabile, Chimie si farmacie - utilaje si materiale, Nave de aprovizionare, Rezervoare si compartimente de stocare, custom-made tanks, Tinichigerie in metale inoxidabile, stainless steel cisterns, Chimie si farmacie - utilaje si materiale, și equipment for the pharmaceutical industry. Are sediul în Cegled, Ungaria.

 2. SPARE NAV.I. E SERVICES

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SPARE NAV.I. E SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica navala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, Santiere navale - reparatii si intretinere, Aprovizionarea navelor, marine engine repair, engine and cylinder grinding, plant servicing workshops, Ambarcatiuni de agrement - componente, motoare si echipamente, devising electrical systems for boats, și boat engine accessories. Are sediul în Genova, Italia.

 3. TESSILNAUTICA - TAPPEZZERIE PER LA NAUTICA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TESSILNAUTICA - TAPPEZZERIE PER LA NAUTICA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, și Aprovizionarea navelor. Are sediul în Sanremo, Italia.

 4. H. LOHMANN SCHIFFS- UND INDUSTRIEBEDARF E.K.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania H. LOHMANN SCHIFFS- UND INDUSTRIEBEDARF E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Boating equipment, Protective work clothing, books, Pumps for all systems, Electrical boating technology, Ship interiors, Signs, și ropes. Are sediul în Haren, Germania.

 5. SCHIAVETTI S.A.S - ACCESSORI PER LA NAUTICA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SCHIAVETTI S.A.S - ACCESSORI PER LA NAUTICA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mici piese metalice, și mici piese metalice. Are sediul în Genova, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MASCHINENFABRIK ENGINEERING WORKS K. CHRISTIAN STEEN GMBH + CO KG

  Germania

  Compania MASCHINENFABRIK ENGINEERING WORKS K. CHRISTIAN STEEN GMBH + CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. Are sediul în Elmshorn, Germania.

 2. GISATEX GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GISATEX GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wall covering. Are sediul în Reutlingen, Germania.

 3. INSTALO BG LTD.

  Bulgaria

  Compania INSTALO BG LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave de aprovizionare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Subcontracting. Are sediul în Dupnitsa, Bulgaria.

 4. WESTPORTS

  Guineea

  Compania WESTPORTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport maritim de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intermediari pentru navlosiri maritime, Aprovizionarea navelor, Transport aerian de marfuri, Transport marfuri, Intermediari pentru navlosiri maritime, Aprovizionarea navelor, Transport aerian de marfuri, și Transport marfuri. Are sediul în Conakry, Guineea.

 5. FER. NAV. S.R.L.

  Italia

  Compania FER. NAV. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nautical accessories, boating accessories, naval supplies for pleasure craft, și boating wind screens. Are sediul în Napoli, Italia.

 1. ROPELOCKER

  Regatul Unit

  Compania ROPELOCKER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plasa din sfoara si franghii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alpinism - articole, Aprovizionarea navelor, gymnasium equipment, Alpinism - articole, garden equipment, și Aprovizionarea navelor. Are sediul în Dawlish, Regatul Unit.

 2. ELICE ENTREPOT SA

  Spania

  Compania ELICE ENTREPOT SA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave de aprovizionare, import, export, și Nave de aprovizionare. Are sediul în Vigo-Pontevedra, Spania.

 1. TEDIMEX GMBH

  Germania

  Compania TEDIMEX GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spotlights, speakers, rescue apparatus, hydraulic, și Oil absorption materials. Are sediul în Seevetal, Germania.

 2. COSMATOS BROS SHIP SUPPLIES & SERVICES

  Grecia

  Compania COSMATOS BROS SHIP SUPPLIES & SERVICES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionare - alimente, on-board provisions supplier, Aprovizionare - alimente, roman blinds, și feeders. Are sediul în Thessaloniki-Greece, Grecia.

 3. HEISENBERG SHIPPING DENIZCILIK GEMI ACENTELIGI LTD

  Turcia

  Compania HEISENBERG SHIPPING DENIZCILIK GEMI ACENTELIGI LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intermediari pentru navlosiri maritime, shipping agencies, shipping agency, și Intermediari pentru navlosiri maritime. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. VFR MARINE SERVICE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania VFR MARINE SERVICE GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lead-acid batteries, LED lights (luminaries), emergency boats, și jack outlets. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. HILBIG GMBH

  Germania

  Compania HILBIG GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - asamblori industriali, Inginerie - asamblori industriali, Stud welding equipment, pins, și threaded stays. Are sediul în Seevetal, Germania.

 6. AIRNAVI SHIPCHANDLER SRL

  Italia

  Compania AIRNAVI SHIPCHANDLER SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. Are sediul în Napoli, Italia.

 7. NAXOS MARINE SERVICE

  Bangladesh

  Compania NAXOS MARINE SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marine engine repair, ship painting, marine engine spares, și ship repairs. Are sediul în Chittagong, Bangladesh.

 8. MEC CONTAINER SAFETY SYSTEMS GMBH

  Germania

  Compania MEC CONTAINER SAFETY SYSTEMS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fastening parts. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. YONIAN SERVICES INT'L

  Coasta de Fildes

  Compania YONIAN SERVICES INT'L, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. Are sediul în Abidjan, Coasta de Fildes.

 2. SIGMATECH

  Grecia

  Compania SIGMATECH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave de aprovizionare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile valves, și electromechanical automation. Are sediul în Piraeus, Grecia.

 3. ROYAL WAGENBORG

  Olanda

  Compania ROYAL WAGENBORG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii maritime - linii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Transport fluvial, Armatori, Agentii maritime - navlositori, Aprovizionarea navelor, Transport fluvial, Armatori, și Agentii maritime - navlositori. Are sediul în Delfzijl, Olanda.

 4. UNISHIP INTERNATIONAL

  Bangladesh

  Compania UNISHIP INTERNATIONAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ship repairs. Are sediul în Chittagong, Bangladesh.

 5. MSC MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY SA

  Elvetia

  Compania MSC MEDITERRANEAN SHIPPING COMPANY SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Transport fluvial, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, și Transport fluvial. Are sediul în Geneva, Elvetia.

 6. BANGLADESH SHIP SUPPLY

  Bangladesh

  Compania BANGLADESH SHIP SUPPLY, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. Are sediul în Chittagong, Bangladesh.

 7. MYSTOCKX

  Olanda

  Compania MYSTOCKX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Duty-free - comert international, Aprovizionarea navelor, Duty-free - comert international, și Aprovizionarea navelor. Are sediul în Hilversum, Olanda.

 8. COASTMARINE SUPPLY

  Algeria

  Compania COASTMARINE SUPPLY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. Are sediul în Algiers, Algeria.

 9. ENTREPOT NAVAL SL

  Spania

  Compania ENTREPOT NAVAL SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave de aprovizionare, Nave de aprovizionare, și frozen fish. Are sediul în Vigo-Pontevedra, Spania.

 10. AB MARINE SHIPPING SA

  Turcia

  Compania AB MARINE SHIPPING SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aprovizionarea navelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ship and naval supplies, marine engine valves, mooring equipment, și butterfly valves. Are sediul în Izmir, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Aprovizionarea navelor - Import export

Număr de rezultate

2.731 Intreprinderile