• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • alezarea otelurilor si a metalelor

Rezultate pentru

Alezarea otelurilor si a metalelor - Import export

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Romania

  Verified by europages badge
 2. OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezarea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, și Strunjirea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Corbetta, Italia.

 3. ASCENTA INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ASCENTA INTERNATIONAL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Emmerich Am Rhein, Germania.

 4. BEINE METALLBEARBEITUNG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BEINE METALLBEARBEITUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Geseke, Germania.

 5. GENTHNER SCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GENTHNER SCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Straubenhardt, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Filetarea otelurilor si a metalelor, Filetarea cu tarodul a otelurilor si a metalelor, mici piese metalice, Oteluri si metale - prelucrare, Mecanica fina, Aluminiu si aliaje, și precision machining. Are sediul în Pisogne, Italia.

 2. GÖLDI PRÄZISIONSMECHANIK AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania GÖLDI PRÄZISIONSMECHANIK AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Schlieren, Elvetia.

 3. SCARONI DOMENICO & C. SNC

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SCARONI DOMENICO & C. SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezarea otelurilor si a metalelor, precision machining, mechanical forming to drawings, metal drilling, Alezarea otelurilor si a metalelor, light metal framework, metal degreasing, medium-weight steel constructions, și forging metals. Are sediul în Nuvolento, Italia.

 4. MTS METALLTECHNIK SCHERZINGER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MTS METALLTECHNIK SCHERZINGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Bräunlingen, Germania.

 5. FERDINAND BERNHOFER GESELLSCHAFT M.B.H. GESENKSCHMIEDE

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania FERDINAND BERNHOFER GESELLSCHAFT M.B.H. GESENKSCHMIEDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Höhnhart, Austria.

 1. 1A DREHTEILE WYSS DÉCOLLETAGES AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania 1A DREHTEILE WYSS DÉCOLLETAGES AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Leuzigen, Elvetia.

 2. SCHINK BLECHBEARBEITUNG & METALLBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCHINK BLECHBEARBEITUNG & METALLBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Bad Rodach, Germania.

 1. F. GÜNTER GES.MBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania F. GÜNTER GES.MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Enzesfeld-Lindabrunn, Austria.

 2. TORNINFER SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TORNINFER SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica fina, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Ascutirea uneltelor din otel sau metal, Alezarea otelurilor si a metalelor, Mecanica fina, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Ascutirea uneltelor din otel sau metal, și Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Barberino Tavarnelle, Italia.

 3. ROUILLER + HIRT AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania ROUILLER + HIRT AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Neuenegg, Elvetia.

 4. MTP KERSCHBAUMER GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania MTP KERSCHBAUMER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Piberbach, Austria.

 5. HTT TIEFBOHRTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HTT TIEFBOHRTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deep-drilling machines for metalwork, Precision deep-drilling for medical technology, Deep-hole drilling, Deep drilling machines for bottle shapes, Deep drilling machines for dies, Deep drilling machines for cubic workpieces, Circular milling, Drill bushings, și Steady rest bushings. Are sediul în Bad Urach, Germania.

 6. PLANSKY STAHL- UND METALLBAU GMBH

  Germania

  Compania PLANSKY STAHL- UND METALLBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Wittibreut, Germania.

 7. IMTECH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania IMTECH GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Taierea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, și Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Bad Dürrheim, Germania.

 8. PERNDORFER MASCHINENBAU KG

  Austria

  Compania PERNDORFER MASCHINENBAU KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, CNC turned parts, Pipe processing, și Welded structures. Are sediul în Kallham, Austria.

 1. LASER XENIA

  Germania

  Compania LASER XENIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în München, Germania.

 2. HEGEDÜS E.K.

  Germania

  Compania HEGEDÜS E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Ostfildern, Germania.

 3. TSCHUDIN + HEID AG

  Elvetia

  Compania TSCHUDIN + HEID AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezarea otelurilor si a metalelor, CNC turned titanium parts, Brass turned parts, Automatic lathe parts, și Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Waldenburg, Elvetia.

 4. NOVA STEEL

  Turcia

  Compania NOVA STEEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium and steel handles, steel bending, Light steel constructions, și Steel construction. Are sediul în Osmaniye, Turcia.

 5. KORMOS ÉS FIAI KFT

  Ungaria

  Compania KORMOS ÉS FIAI KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse finite metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Curbarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Frezarea otelurilor si a metalelor, Curbarea otelurilor si a metalelor, și Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Ordacsehi, Ungaria.

 6. K.M.ZIMMER CNC-PRÄZISION GMBH

  Germania

  Compania K.M.ZIMMER CNC-PRÄZISION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Halver, Germania.

 7. CNC SCHÖN ZERSPANUNG INH. MAIK SCHÖN

  Germania

  Compania CNC SCHÖN ZERSPANUNG INH. MAIK SCHÖN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Genthin, Germania.

 8. TVB GMBH

  Germania

  Compania TVB GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Murnau, Germania.

 9. F.M. LAVORAZIONI MECCANICHE

  Italia

  Compania F.M. LAVORAZIONI MECCANICHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alezarea otelurilor si a metalelor, metal milling, metal boring, Alezarea otelurilor si a metalelor, și metal turning. Are sediul în Berzo Inferiore, Italia.

 10. GANTER & NEHER GMBH

  Germania

  Compania GANTER & NEHER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal boring. Are sediul în Reutlingen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Alezarea otelurilor si a metalelor - Import export

Număr de rezultate

12.093 Intreprinderile