• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • agentii de inchiriere aeronave

Rezultate pentru

Agentii de inchiriere aeronave - Import export

 1. TURKEY CARGO

  Turcia

  Compania TURKEY CARGO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industrial logistics system, contract storage with packing services, și Customs officer and commissioner. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. EXPERIS TRANSIT

  Franta

  Compania EXPERIS TRANSIT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - agenti, Agentii de inchiriere aeronave, container hire, Import-export - agenti, și Agentii de inchiriere aeronave. Are sediul în Ballancourt, Franta.

 3. BOSPHORUS AVIATION

  Turcia

  Compania BOSPHORUS AVIATION, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii aeriene - servicii pentru pasageri, air cargo shipments, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, și air taxi - plane rentals - air ambulance. Are sediul în Bakirkoy, Turcia.

 4. AMIGO JET

  Regatul Unit

  Compania AMIGO JET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. GLOBO SWISS SPED SAGL

  Elvetia

  Compania GLOBO SWISS SPED SAGL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport expres, goods transport and forwarding, Transport expres, customs operations, și warehousing. Are sediul în Balerna, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AIRWAN INTERNATIONAL

  Franta

  Compania AIRWAN INTERNATIONAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de marfuri, Fret internaţional, transport agent, Transport aerian de marfuri, international forwarding agent, și Fret internaţional. Are sediul în Rouen Cedex, Franta.

 2. PRESTIGE-TRANSPORT-EXPRESS

  Franta

  Compania PRESTIGE-TRANSPORT-EXPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Agentii de inchiriere aeronave, Transport rutier, freight transportation, wine transport, și Agentii de inchiriere aeronave. Are sediul în St Aunes, Franta.

 3. VOLANT INT'L AIR CARGO SOLUTIONS INC

  Turcia

  Compania VOLANT INT'L AIR CARGO SOLUTIONS INC, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air cargo shipments. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ALTUN TURIZM BY VIP TRAVEL

  Turcia

  Compania ALTUN TURIZM BY VIP TRAVEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Operatori turistici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de inchiriere aeronave, și Agentii de inchiriere aeronave. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. MERKUR JET UÇAK HIZMETLERI A.S.

  Turcia

  Compania MERKUR JET UÇAK HIZMETLERI A.S., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air transport with charter aircraft, cargo planes, și jet rental. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. CONVECTOR CARGO SAC

  Peru

  Compania CONVECTOR CARGO SAC, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. Are sediul în Lima, Peru.

 2. SKYLINE S.R.L.

  Italia

  Compania SKYLINE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de marfuri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Transport aerian de marfuri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, și air shipments of special goods. Are sediul în Saronno, Italia.

 1. HONG KONG SOLIDUS LOGISTICS

  Hong Kong

  Compania HONG KONG SOLIDUS LOGISTICS, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Logistica in antrepozite, Comisionari pentru transporturi internationale, dangerous goods, Logistica in antrepozite, și Comisionari pentru transporturi internationale. Are sediul în Hong Kong, Hong Kong.

 2. MERTAIR ÖZEL UÇAK KIRALAMA ÖZEL JET KIRALAMA FIYATLARI

  Turcia

  Compania MERTAIR ÖZEL UÇAK KIRALAMA ÖZEL JET KIRALAMA FIYATLARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. MERCIA GLOBAL BUSINESS AVIATION GROUP

  Regatul Unit

  Compania MERCIA GLOBAL BUSINESS AVIATION GROUP, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. Are sediul în Wirral, Regatul Unit.

 4. INTERLUX LOGISTICS

  Luxemburg

  Compania INTERLUX LOGISTICS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transport agency, containers, și Customs clearance. Are sediul în Weiswampach, Luxemburg.

 5. SIAM SHIPPING

  Tailanda

  Compania SIAM SHIPPING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit portuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de inchiriere aeronave, Tranzit aeroportuar, transport agency, transport agent, Agentii de inchiriere aeronave, și Tranzit aeroportuar. Are sediul în Bangkok, Tailanda.

 6. SARAY COMPANY

  Turcia

  Compania SARAY COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti, și Haine barbatesti. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. KOST SPEDITION GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KOST SPEDITION GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expeditori si consolidatori, Mesagerie internationala, Intermediari pentru navlosiri maritime, Agentii de inchiriere aeronave, Expeditori si consolidatori, Mesagerie internationala, Intermediari pentru navlosiri maritime, și Agentii de inchiriere aeronave. Are sediul în Attendorn, Germania.

 8. LOGSER LOJISTIK SEVIS HIZ.VE DIS.TIC.LTD.STI

  Turcia

  Compania LOGSER LOJISTIK SEVIS HIZ.VE DIS.TIC.LTD.STI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de inchiriere aeronave, goods transport by sea, road hauliers, Agentii de inchiriere aeronave, și handling and storage services. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. CS&N SHIPPING

  Tailanda

  Compania CS&N SHIPPING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit portuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de inchiriere aeronave, Tranzit aeroportuar, import-export directory, Agentii de inchiriere aeronave, și Tranzit aeroportuar. Are sediul în Bangkok, Tailanda.

 2. LBL LOGISTICA

  Brazilia

  Compania LBL LOGISTICA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi maritime si fluviale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de inchiriere aeronave, Customs officer and commissioner, transit, Agentii de inchiriere aeronave, și Means of transport - import-export. Are sediul în Santos, Brazilia.

 3. TRANSPORT MARITIME ET TRANSIT

  Franta

  Compania TRANSPORT MARITIME ET TRANSIT, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de inchiriere aeronave, Agentii maritime - navlositori, Transport aerian de marfuri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Agentii de inchiriere aeronave, Agentii maritime - navlositori, Transport aerian de marfuri, și Linii aeriene - serviciul de marfuri. Are sediul în Croissy Beaubourg, Franta.

 4. CARGO SERVICES

  Tunisia

  Compania CARGO SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. Are sediul în Tunisie, Tunisia.

 5. SCAN GLOBAL LOGISTICS A/S

  Danemarca

  Compania SCAN GLOBAL LOGISTICS A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air freight, și Warehousing. Are sediul în Kastrup, Danemarca.

 6. ZIGANATRANSFER.COM

  Turcia

  Compania ZIGANATRANSFER.COM, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile auxiliary services for means of transport. Are sediul în Antalya, Turcia.

 7. JIHLAVAN AIRPLANES, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania JIHLAVAN AIRPLANES, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. Are sediul în Jihlava, Republica Ceha.

 8. J. GRUENBERG IMPORTADORA E EXPORTADORA LTDA

  Brazilia

  Compania J. GRUENBERG IMPORTADORA E EXPORTADORA LTDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de marfuri, Agentii de inchiriere aeronave, Transport aerian de marfuri, Agentii de inchiriere aeronave, import customs operations, și air transport. Are sediul în São Paulo, Brazilia.

 9. FIEGE LOGISTICS ITALIA SRL

  Italia

  Compania FIEGE LOGISTICS ITALIA SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de inchiriere aeronave, Customs officer and commissioner, shipping agency, și Agentii de inchiriere aeronave. Are sediul în Lainate, Italia.

 10. TECNITALIA SAS DI ICCARDI MAURIZIO E C.

  Italia

  Compania TECNITALIA SAS DI ICCARDI MAURIZIO E C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anchete speciale, și Anchete speciale. Are sediul în Abbiategrasso, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit