• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • acoperiri industriale cu rasina

Rezultate pentru

Acoperiri industriale cu rasina - Import export

 1. EJ RESINE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EJ RESINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. Are sediul în Paris, Franta.

 2. NYLON COLOURS

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania NYLON COLOURS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Substante anticorozive, Polimeri, Polimeri naturali, Acoperiri industriale cu rasina, Polymers, Substante anticorozive, Polimeri, Polimeri naturali, și industrial resin coatings. Are sediul în Aylesbury, Regatul Unit.

 3. MINIRASEX

  Italia

  Compania MINIRASEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. Are sediul în Ciserano, Italia.

 4. RESINIAMO SRL

  Italia

  Compania RESINIAMO SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri industriale cu rasina, industrial floors, Acoperiri industriale cu rasina, și flooring. Are sediul în Savignano Sul Rubicone, Italia.

 5. YIWU SEAWIN TRADING CO.,LTD

  China

  Compania YIWU SEAWIN TRADING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. Are sediul în Yiwu, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GRAND-REMONT KFT

  Ungaria

  Compania GRAND-REMONT KFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii pentru izolatii termice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etanseizare si izolare - antreprenori, Impermeabilizanti pentru constructii, Acoperiri industriale cu rasina, Etanseizare si izolare - antreprenori, Impermeabilizanti pentru constructii, și Acoperiri industriale cu rasina. Are sediul în Mogyoród, Ungaria.

 2. BOTZEM EMGE PULVERBESCHICHTUNG GMBH

  Germania

  Compania BOTZEM EMGE PULVERBESCHICHTUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. Are sediul în Mömbris, Germania.

 3. ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO

  Italia

  Compania ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli industriale, Acoperiri industriale cu rasina, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Constructii - finisaje, Pardoseli industriale, Acoperiri industriale cu rasina, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, și Constructii - finisaje. Are sediul în Catania, Italia.

 4. HIMFLOOR SAS

  Franta

  Compania HIMFLOOR SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industrial flooring, Renovation of industrial floors, Industrial floor coating, și non-slip industrial flooring. Are sediul în Elancourt, Franta.

 5. MR RESINE

  Franta

  Compania MR RESINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Epoxy resin applicator, Renovation of industrial floors, și ground markings. Are sediul în Paris, Franta.

 1. SOMA RESINES

  Maroc

  Compania SOMA RESINES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile epoxy resins, și painting of buildings. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 2. ADDAGRIP TERRACO LTD

  Regatul Unit

  Compania ADDAGRIP TERRACO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile resin floors. Are sediul în Uckfield, Regatul Unit.

 1. SNCDETA

  Algeria

  Compania SNCDETA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - aparate, plasterboard work, security systems, epoxy resins, și Electricitate - aparate. Are sediul în El-eulma, Algeria.

 2. K-INDUSTRY

  Bulgaria

  Compania K-INDUSTRY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chemical products, water soluble paints, chemical solvents, și Varnish and lacquer finishes. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 3. IMPRESA BALDI SRL

  Italia

  Compania IMPRESA BALDI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile painting of buildings, slaked lime, decorating, și spread stucco. Are sediul în Prato, Italia.

 4. MION F.LLI SNC

  Italia

  Compania MION F.LLI SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waterproofing industrial roofs, și roofing waterproofing. Are sediul în Lozzo Atestino, Italia.

 5. ZANCHETTA ENNIO

  Italia

  Compania ZANCHETTA ENNIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. Are sediul în Conegliano, Italia.

 6. RESJAN SRL

  Italia

  Compania RESJAN SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli suprainaltate, resins, epoxy resins, Pardoseli suprainaltate, și floor resins. Are sediul în Cervia, Italia.

 7. MIAKI REVESTIMENTOS

  Brazilia

  Compania MIAKI REVESTIMENTOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Factory floor coating. Are sediul în São Bernardo Do Campo, Brazilia.

 8. WOLFTANK ADISA

  Austria

  Compania WOLFTANK ADISA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tank lining, environmental protection, tank cleaning, și epoxy resins. Are sediul în Innsbruck, Austria.

 1. ADVANCED RESIN SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania ADVANCED RESIN SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. Are sediul în Langport, Regatul Unit.

 2. LOFT PAVIMENTI

  Italia

  Compania LOFT PAVIMENTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, furniture, floors, cement, Restaurari si renovari de imobile, și interior design. Are sediul în Milano, Italia.

 3. RIRES SRL

  Italia

  Compania RIRES SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial floors. Are sediul în Faenza, Italia.

 4. MAPAC PANEL

  Franta

  Compania MAPAC PANEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, pvc panels, și Placi de lemn. Are sediul în Machecoul, Franta.

 5. LUISART DESIGN BETWEEN ART & DESIGN S.A.S

  Italia

  Compania LUISART DESIGN BETWEEN ART & DESIGN S.A.S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. Are sediul în Genova, Italia.

 6. RÉSIDESIGN

  Belgia

  Compania RÉSIDESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyurethane resin, epoxy resins, și resin floors. Are sediul în Marche En Famenne, Belgia.

 7. RESIPOLY

  Franta

  Compania RESIPOLY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperiri industriale cu rasina, Acoperiri industriale cu rasina, și resin floors. Are sediul în Villeneuve Le Roi, Franta.

 8. TECHFLOORRENOV

  Franta

  Compania TECHFLOORRENOV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ground markings. Are sediul în Berat, Franta.

 9. GRAFSOLVE LLC

  Statele Unite ale Americii

  Compania GRAFSOLVE LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. Are sediul în North Chicago, Statele Unite ale Americii.

 10. NANOPHYLL - SMART COATINGS

  Canada

  Compania NANOPHYLL - SMART COATINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri industriale cu rasina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Substante anticorozive, Polimeri, Substante anticorozive, coatings, și Polimeri. Are sediul în Montreal, Canada.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit