HANGZHOU SINGCLEAN MEDICAL PRODUCTS - Top 3 Manufacturer of Absorbable Biomaterials in China Hemostat/Hyaluronic Acid/ IVD

China

Factory icon Fabricant/ producator

HANGZHOU SINGCLEAN MEDICAL PRODUCTS
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

China

WeChat sau What's app: +86-13185013418, Skype:stephanie8356. E-mail: stephanie@singclean.net. Particulele hemostatice absorbabile Surgiclean® (denumite în continuare Surgiclean® ) sunt microsfere microporoase sferice sau elipsoidale cu microstructură reticulară spațială, bună biocompatibilitate și diametru de 30. 8μm-97μm, preparate cu amidon de cartof ca materii prime folosind tehnologia de emulsionare și reticulare; sunt aseptice și fără pirogeni și nu conțin componente de origine animală sau umană; sunt ambalate în pulverizatoare din polietilenă sigilate cu capace cu șurub, condiționate într-un blister din PVC, sterilizate cu oxid de etilenă și în final ambalate în cutie de carton. Produsul este destinat a fi utilizat pentru intervenții chirurgicale precum chirurgia cardiovasculară, chirurgia toracică, chirurgia hepatobiliară, chirurgia osoasă, chirurgia generală, arsuri, chirurgia plastică, chirurgia cosmetică, chirurgia ORL, etc. Este un dispozitiv hemostatic adjuvant.

Solicitați o ofertă

China

WeChat sau What's app: +86-13185013418, Singclean® (gel medical de hialuronat de sodiu) este un gel lichid limpede care este compus din hialuronat de sodiu și sare de echilibrare fiziologică. Acidul hialuronic (denumit în continuare „HA”) este un tip unic de mucopolizaharidă macromoleculară liniară, compus din unități dizaharidice repetate de acid glucuronic și N-acetilglucozamină, în formula chimică a (C14H21NO11)n. Singclean® este procesat prin sterilizare terminală cu căldură umedă. Produsul este de unică folosință. Ambalajul final include un ac contondent de 27G care este sterilizat terminal de EO. Indicatii: Singclean® este destinat să ajute chirurgia oftalmică a segmentului anterior sau posterior, inclusiv: Extracția cataractei cu/fără implantare de cristalin intraocular; Chirurgie de transplant de cornee; Chirurgie de filtrare a glaucomului; Implantarea secundară a lentilelor. Contraindicatii: Pacienții cu antecedente alergice nu trebuie să utilizeze acest produs.

Solicitați o ofertă

China

Pentru orice nelămuriri sau comentarii, nu ezitați să contactați Stephanie, WeChat sau What's app: +86-13185013418, Skype:stephanie8356. E-mail: stephanie@singclean.net. SingJoint® (sau Quickclean®) este o soluție de gel transparent, obținută prin dizolvarea hialuronatului de sodiu sau a acidului hialuronic (denumit în continuare "HA") în soluție salină tamponată cu fosfat, care este conținută într-o seringă preumplută. SingJoint® (sau Quickclean®) este destinat unei singure injecții intra-anticulare. Produsul este un tip unic de mucopolizaharidă macromoleculară liniară, compusă din unități dizaharidice repetitive de acid glucuronic și N-acetilglucozamină. Formula sa chimică este (C14H21NO11).

Solicitați o ofertă

China

Wechat/whatsapp: +8615070921606 Este destinat pentru determinarea calitativă a nivelurilor de FSH în urina femeilor. Oferă câteva informații utile pentru femeile care se vor pregăti pentru sarcină sau se vor concentra pe sănătatea ovariană, funcțiile și fertilitatea, de asemenea, ajută la diagnosticarea și tratamentul disfuncției hipofizare și gonadale. Kitul de testare a hormonului de stimulare a foliculilor (FSH) (aur coloidal) se bazează pe principiul tehnicii de etichetare cu aur coloidal și pe cromatografia imună a metodei sandwich cu anticorpi dublu. În timpul testării, FSH-ul din specimenul de urină migrează prin acțiune capilară de-a lungul membranei pentru a reacționa cu anticorpul monoclonal FSH conjugat cu particule de aur coloidal la scară nanometrică formând un complex anticorp-antigen.

Solicitați o ofertă
English Vezi cele 38 de produse Български Vezi cele 24 de produse Norsk Vezi cele 24 de produse Português Vezi cele 24 de produse Lietuvių Vezi cele 23 de produse Français Vezi cele 21 de produse Español Vezi cele 16 de produse Eesti keel Vezi cele 16 de produse Latviešu Vezi cele 16 de produse Svenska Vezi cele 16 de produse Slovenščina Vezi cele 16 de produse Deutsch Vezi cele 7 de produse Dansk Vezi cele 1 de produse Suomi Vezi cele 1 de produse Eλληνική Vezi cele 1 de produse Nederlands Vezi cele 1 de produse Polski Vezi cele 1 de produse 简体 Vezi cele 1 de produse

Compania HANGZHOU SINGCLEAN MEDICAL PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, creată în anul 2002, care își desfășoară activitatea în domeniul Cosmetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, hyaluronic acid, chemical and pharmaceutical, și dermatological pharmaceutical products. Are sediul în Hangzhou, China.

Alte societăți din același domeniu de activitate:

Ultimele actualitati ale intreprinderii

the important role of drug detection reagents

the important role of drug detection reagents

Realizare de ultima ora ・ 30 iul. 2023 cititi mai mult Open In New icon

The drug pandemic is a global concern. Drug of abuse is seriously affecting social stability and human health. Various drugs such as heroin, cocaine, marijuana, and synthetic drugs not only lead to increased criminal activities but also cause great harm to the physical and mental health of individuals. The harm of drugs to the human body is beyond doubt: · Long-term drug abuse can impair brain function · It can also lead to internal organ damage, a weakened immune system, and psychological problems, which can even be fatal · In addition, drug use is often accompanied by dangerous injection behaviors, which intensifies the spread of infectious diseases such as AIDS. These test kits help law enforcement agencies seize illegal drugs in time and crack down on drug criminals by quickly and accurately detecting drug components. In addition, drug detection reagents can also be widely used in communities and schools to help prevent drug abuse and spread.

Documente

Domain icon Fabricant/ producator

HANGZHOU SINGCLEAN MEDICAL PRODUCTS

No. 125, 10th street, Hangzhou Qiantang New Area, Hangzhou, China

310018 Hangzhou - China

Contact

Informații companie

Cifre-cheie

  • Efectiv
    201 – 500
  • Comercianti
    51 – 100
  • %CA la export
    50 %

Organizare

  • Anul crearii
    2002
  • Natura intreprinderii
    Sediu social – Firma principala
  • Activitate principala
    Fabricant/ producator

Informații comerciale

Zone comerciale

  • Check Circle Outline icon International

Modalitati de plata

  • Virare Swift

Zone de livrare

Conditii de livrare (incotermeni)

Responsabilitate
  • Cumpărător
  • Partajat
  • Vânzător

Activități ale HANGZHOU SINGCLEAN MEDICAL PRODUCTS

  • Cosmetice
  • Produse farmaceutice
  • hyaluronic acid
  • chemical and pharmaceutical
  • dermatological pharmaceutical products
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit