HANGZHOU SINGCLEAN MEDICAL PRODUCTS - Top 3 Manufacturer of Absorbable Biomaterials in China Hemostat/Hyaluronic Acid/ IVD

China

Factory icon Fabricant/ producator

Verified by europages badge
HANGZHOU SINGCLEAN MEDICAL PRODUCTS
Web icon
Contact

China

Verified by europages badge

WeChat sau What's app: +86-13185013418, Skype:stephanie8356. E-mail: stephanie@singclean.net. Particulele hemostatice absorbabile Surgiclean® (denumite în continuare Surgiclean® ) sunt microsfere microporoase sferice sau elipsoidale cu microstructură reticulară spațială, bună biocompatibilitate și diametru de 30. 8μm-97μm, preparate cu amidon de cartof ca materii prime folosind tehnologia de emulsionare și reticulare; sunt aseptice și fără pirogeni și nu conțin componente de origine animală sau umană; sunt ambalate în pulverizatoare din polietilenă sigilate cu capace cu șurub, condiționate într-un blister din PVC, sterilizate cu oxid de etilenă și în final ambalate în cutie de carton. Produsul este destinat a fi utilizat pentru intervenții chirurgicale precum chirurgia cardiovasculară, chirurgia toracică, chirurgia hepatobiliară, chirurgia osoasă, chirurgia generală, arsuri, chirurgia plastică, chirurgia cosmetică, chirurgia ORL, etc. Este un dispozitiv hemostatic adjuvant.

China

Verified by europages badge

WeChat sau What's app: +86-13185013418, Singclean® (gel medical de hialuronat de sodiu) este un gel lichid limpede care este compus din hialuronat de sodiu și sare de echilibrare fiziologică. Acidul hialuronic (denumit în continuare „HA”) este un tip unic de mucopolizaharidă macromoleculară liniară, compus din unități dizaharidice repetate de acid glucuronic și N-acetilglucozamină, în formula chimică a (C14H21NO11)n. Singclean® este procesat prin sterilizare terminală cu căldură umedă. Produsul este de unică folosință. Ambalajul final include un ac contondent de 27G care este sterilizat terminal de EO. Indicatii: Singclean® este destinat să ajute chirurgia oftalmică a segmentului anterior sau posterior, inclusiv: Extracția cataractei cu/fără implantare de cristalin intraocular; Chirurgie de transplant de cornee; Chirurgie de filtrare a glaucomului; Implantarea secundară a lentilelor. Contraindicatii: Pacienții cu antecedente alergice nu trebuie să utilizeze acest produs.

China

Verified by europages badge

Pentru orice nelămuriri sau comentarii, nu ezitați să contactați Stephanie, WeChat sau What's app: +86-13185013418, Skype:stephanie8356. E-mail: stephanie@singclean.net. SingJoint® (sau Quickclean®) este o soluție de gel transparent, obținută prin dizolvarea hialuronatului de sodiu sau a acidului hialuronic (denumit în continuare "HA") în soluție salină tamponată cu fosfat, care este conținută într-o seringă preumplută. SingJoint® (sau Quickclean®) este destinat unei singure injecții intra-anticulare. Produsul este un tip unic de mucopolizaharidă macromoleculară liniară, compusă din unități dizaharidice repetitive de acid glucuronic și N-acetilglucozamină. Formula sa chimică este (C14H21NO11).

China

Verified by europages badge

Wechat/whatsapp: +8615070921606 Este destinat pentru determinarea calitativă a nivelurilor de FSH în urina femeilor. Oferă câteva informații utile pentru femeile care se vor pregăti pentru sarcină sau se vor concentra pe sănătatea ovariană, funcțiile și fertilitatea, de asemenea, ajută la diagnosticarea și tratamentul disfuncției hipofizare și gonadale. Kitul de testare a hormonului de stimulare a foliculilor (FSH) (aur coloidal) se bazează pe principiul tehnicii de etichetare cu aur coloidal și pe cromatografia imună a metodei sandwich cu anticorpi dublu. În timpul testării, FSH-ul din specimenul de urină migrează prin acțiune capilară de-a lungul membranei pentru a reacționa cu anticorpul monoclonal FSH conjugat cu particule de aur coloidal la scară nanometrică formând un complex anticorp-antigen.

China

Verified by europages badge

Wechat/whatsapp: +8615070921606 este intenționat pentru determinarea calitativă a nivelurilor de LH în urina femeilor pentru a prezice timpul de ovulație, astfel încât să ghideze femeile reproductive să aleagă timpul optim de concepție sau perioada de contracepție sigură. Kit de testare a ovulației hormonului luteinizant (LH) bazat pe principiul tehnicii de etichetare cu aur coloidal și cromatografia imună a metodei sandwich cu anticorpi dublu. În timpul testării, LH din specimenul de urină migrează prin acțiune capilară de-a lungul membranei pentru a reacționa cu anticorpul monoclonal LH conjugat cu particule de aur coloidal la scară nanometrică formând un complex anticorp-antigen.

China

Verified by europages badge

Wechat/whatsapp: +8615070921606 Trusa de test de sarcină cu gonadotropină corionică umană (hCG) este un imunotest cu flux lateral rapid, într-o singură etapă, pentru selecția calitativă a gonadotropinei corionice umane (hCG) în urină pentru a ajuta la detectarea sarcinii. Testul utilizează o combinație de anticorpi, inclusiv un anticorp monoclonal hCG pentru a detecta selectiv niveluri crescute de hCG în urină pentru a ajuta la detectarea precoce a sarcinii pentru autotestare. A obținut rezultatul din liniile colorate.

China

Verified by europages badge

Wechat/whatsapp: +8615070921606 1. Ce poate oferi Singderm Silk? Buzele dorite proporționale cu forma și bine echilibrate Curbe și contur îmbunătățite Rezultate naturale de lungă durată Experiență mai confortabilă cu lidocaină 0,3% Corecție dacă rezultatele sunt nesatisfăcătoare - rezultatele acidului hialuronic pot fi complet inversate de hialuronidază 2. Avantaje Singderm Silk este mult mai moale. Acest lucru poate crea un aspect mai natural și este sigur. Este mult mai puțin probabil ca corpul tău să respingă umplutura. Singderm Silk are o coeziune mai bună special concepută pentru o formă perfectă a buzelor și nu este ușor de deformat și de mutat. Concentrația de 24 mg/ml este ridicată printre filler-urile pentru buze pentru a dura mai mult. 3. Integrare perfectă - SCHOTT TopPac PFSPentru a oferi mai multă siguranță, precizie și control pentru medici și pacienți

China

Verified by europages badge

Wechat/whatsapp: +8615070921606 Cine ar trebui să primească umplutura pentru obraji? o Au pierdut volumul obrajilor din cauza procesului de îmbătrânire o Au obrajii în mod natural plati sau scobiți o Dorința de a spori volumul obrajilor și/sau de a crește conturul feței Avantaje 1. Sigur: fără origine animală, este derivat din Streptococcus fermentationo 2. Vâscozitate ridicată: oferă fermitatea și rezistența ideală necesare pentru a crea o structură bine definită 3. Nedureroasă: Cu 0,3% lidocaină pentru a oferi o experiență complet plăcută 4. Timp de nefuncționare minim: oamenii se pot întoarce imediat la muncă și întregul proces de injectare durează doar aproximativ 30 de minute.

China

Verified by europages badge

Wechat/whatsapp: +8615070921606 Compozitie: 24mg/ml (HA) cu 0,3% Lidocaina Indicații recomandate: linii subțiri superficiale, riduri moderate, riduri și pliuri faciale profunde, cum ar fi reducerea ridurilor, buze plinute, contur nas și bărbie. Durata: peste 12 luni 1). Efectiv A. volum bun Vâscoelasticitate ridicată, deformare nu este ușor de schimbat cauzată de forța externă. și suport puternic, păstrați un volum bun. b. Durata lunga Concentrația mare de 24mg/ml și structura rețelei de polimeri reticulat nu sunt ușor de degradat și durează peste 12 luni. 2). Siguranță c. Materialul nostru este aprobat de FDA americană și EDQM european. d. Cu sterilizarea terminală; Utilizați seringa BD hylokTM, cu injecție lină și etanșare bună. e. Biocompatibilitate bună Origine non-animală, presiunea osmotică și valoarea pH-ului aproape de corpul uman, reducând foarte mult probabilitatea de umflare. 3). Experiență de injecție naturală,

China

Verified by europages badge

Filler dermal Singfiller este un material de umplutură acid reticulat, incolor, de transplant, vâscos pentru injecție facială. Poate fi injectat în derm pentru a suplimenta acidul hialuronic al feței noastre și pentru a reduce ridurile și liniile fine. Oferim tipuri de fine, derm, deep, deeper și sub-q. Tipul fin este pentru partea superioară a dermei, poate fi injectat pentru reducerea liniilor superficiale ale liniilor încruntate, ridurilor de pe frunte, gât și nas. Tipul derm este pentru partea mijlocie a dermei, poate fi injectat pentru ridurile moderate ale liniilor încruntate, ridurile de pe frunte, liniile gâtului, nas, bărbie, buze, lobul urechii. Type deep este pentru ridurile faciale profunde ale pliurilor nazolabiale, bărbie, buze, lobul urechii, tâmple și obraz. Tipul deeper este pentru dermul profund sau țesutul subcutanat puțin adânc de pliuri nazolabiale, tâmplă și obraz. Tipul sub-q este pentru depresia locală, umplerea țesuturilor moi și îmbunătățirea sânilor, dermul