• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale - Import export

 1. ERO JOINT .TANALS

  Franta

  Verified by europages badge
 2. HEMOGUM

  Serbia

  Verified by europages badge

  Compania HEMOGUM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de cauciuc si material plastic, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale, Cauciuc - produse pentru constructii, Cauciuc - articole tehnice pentru industrie, Sigilii din cauciuc, Import-export de cauciuc si material plastic, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, și Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. Are sediul în Čačak, Serbia.

 3. GERLACH MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania GERLACH MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile microwave systems, working rubber, și machines and equipment for hardening rubber. Are sediul în Nettetal, Germania.

 4. SAFKAN GROUP PLASTIK KAUÇUK SAN.TIC.A.Ş

  Turcia

  Compania SAFKAN GROUP PLASTIK KAUÇUK SAN.TIC.A.Ş, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories and spare parts. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. NORKA GT D.O.O.

  Slovenia

  Compania NORKA GT D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi, rubber gaskets, Rubber - pipes, tubes and hoses, Injectarea cauciucului si a plasticului, și Cauciuc - produse pentru automobile si transporturi. Are sediul în Lenart, Slovenia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JOSEF L. RAMECKERS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania JOSEF L. RAMECKERS MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. Are sediul în Nettetal, Germania.

 2. MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA

  Franta

  Compania MLT MINET LACING TECHNOLOGY SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale, Benzi transportoare, straps, Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale, și Benzi transportoare. Are sediul în Saint-Chamond, Franta.

 3. NILOS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania NILOS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale, mechanical engineering, și Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. Are sediul în Hilden, Germania.

 4. KLÖCKNER DESMA ELASTOMERTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania KLÖCKNER DESMA ELASTOMERTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. Are sediul în Fridingen, Germania.

 5. VULCAX

  Spania

  Compania VULCAX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rubber connectors, rubber coupling, și absorbents for rubber. Are sediul în Bilbao, Spania.

 1. LIGERTEX

  Franta

  Compania LIGERTEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc si derivate, Latex, moulding, Cauciuc si derivate, și Latex. Are sediul în Mazeyrat D'allier, Franta.

 2. DEGUMA-SCHÜTZ GMBH

  Germania

  Compania DEGUMA-SCHÜTZ GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Used rubber industry machinery. Are sediul în Geisa, Germania.

 1. RUBBELT WULKANIZACJA TAŚM PRZENOŚNIKOWYCH

  Polonia

  Compania RUBBELT WULKANIZACJA TAŚM PRZENOŚNIKOWYCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tapes, și coilers. Are sediul în Przeworsk, Polonia.

 2. TKS KAUCUK METAL SANANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania TKS KAUCUK METAL SANANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather and hide stamping machines for leather goods. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. HANGZHOU BOOM SPECIAL RUBBER CO., LTD.

  China

  Compania HANGZHOU BOOM SPECIAL RUBBER CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hard rubber, și small plastic precision parts. Are sediul în Hangzhou., China.

 4. ATOS BESANA S.P.A.

  Italia

  Compania ATOS BESANA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silicone rubber. Are sediul în Cesano Boscone, Italia.

 5. CAMOPLAST SOLIDEAL

  China

  Compania CAMOPLAST SOLIDEAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. Are sediul în Shanghai, China.

 6. QINGDAO SHUN CHEONG MACHINERY CO., LTD

  China

  Compania QINGDAO SHUN CHEONG MACHINERY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile moulded rubber products. Are sediul în Qingdao, China.

 7. UVSMT

  Coreea de Sud

  Compania UVSMT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. Are sediul în Gyeonggi-do, Coreea de Sud.

 8. QINGDAO XIANGJIE RUBBER MACHINERY CO., LTD

  China

  Compania QINGDAO XIANGJIE RUBBER MACHINERY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rubber moulding, și hydraulic presses for forming metals. Are sediul în Qingdao, China.

 1. COLMEC S.P.A.

  Italia

  Compania COLMEC S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonarea cauciucului - utilaje, Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale, Fasonarea cauciucului - utilaje, și Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. Are sediul în Busto Arsizio, Italia.

 2. HERBERT MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HERBERT MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale, și Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. Are sediul în Hünfeld, Germania.

 3. RODWELL BROTHERS COMPANY PLC

  Canada

  Compania RODWELL BROTHERS COMPANY PLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile speciality buying and selling, și rubber. Are sediul în Waterloo, Canada.

 4. CONCEPTO LABELS SRL

  Argentina

  Compania CONCEPTO LABELS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. Are sediul în San Martin, Argentina.

 5. ABDULWAHHAB FOR TYRE RECYCLING.EST

  Egipt

  Compania ABDULWAHHAB FOR TYRE RECYCLING.EST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. Are sediul în New Salhia City,sharqia, Egipt.

 6. LIGHT SPEED GROUP ROMANIA

  Romania

  Compania LIGHT SPEED GROUP ROMANIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje si scari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale, Freze si burghiuri, Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale, și Freze si burghiuri. Are sediul în Oradea, Romania.

 7. SHANGHAI KAIJU INDUSTRY&TRADE CO.,LTD

  China

  Compania SHANGHAI KAIJU INDUSTRY&TRADE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale. Are sediul în Shanghai, China.

 8. PUMATECH S.R.L.

  Italia

 9. NEUROPOLIS S.L.

  Spania

 10. CALA' FRANCESCO

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Vulcanizarea cauciucului - utilaje si materiale - Import export

Număr de rezultate

545 Intreprinderile