• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vopsirea textilelor - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Vopsirea textilelor - utilaje si materiale - Import export

 1. CEDIT MACHINERY

  Turcia

  Compania CEDIT MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Laboratoare - aparate si instrumente, machinery for textile products, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Laboratoare - aparate si instrumente. Are sediul în Çerkezkoy/tekirdag, Turcia.

 3. NOSEDA S.R.L.

  Italia

  Compania NOSEDA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, și textile dyeing machines. Are sediul în Tavernerio, Italia.

 4. GASPARINI FRIGORIFERI SRL

  Italia

  Compania GASPARINI FRIGORIFERI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Maerne, Italia.

 5. DORU MAKINA VE DIS TICARET

  Turcia

  Compania DORU MAKINA VE DIS TICARET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, finishing and dyeing textile fibers and yarns, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, finishing and dyeing of fabrics and textile products, și textile dyeing machines. Are sediul în Bursa, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. L.A.I.P. S.R.L.

  Italia

  Compania L.A.I.P. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, și textile dyeing machines. Are sediul în Prato, Italia.

 2. BEXCO

  Belgia

  Compania BEXCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice, Textile tehnice pentru industria transporturilor, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, Textile tehnice industriale, Textile tehnice, Textile tehnice pentru industria transporturilor, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, și Textile tehnice industriale. Are sediul în Hamme, Belgia.

 3. AKDOGANLAR TEKSTIL MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania AKDOGANLAR TEKSTIL MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, In - tesaturi, cotton, jacquards, Tesaturi, și In - tesaturi. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. UGOLINI S.R.L.

  Italia

  Compania UGOLINI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drying machinery and equipment, și dry-cleaning automation. Are sediul în Schio, Italia.

 5. AUGSBURGER FEDERNFABRIK GMBH

  Germania

  Compania AUGSBURGER FEDERNFABRIK GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Table pentru matritare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din otel, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, Metalurgie - utilaje si instalatii, Feronerie - matritare si stampare, Sarma si cablu din otel, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, Metalurgie - utilaje si instalatii, și Feronerie - matritare si stampare. Are sediul în Königsbrunn, Germania.

 1. WUXI YANGBO PRINTING & DYEING MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD.

  China

  Compania WUXI YANGBO PRINTING & DYEING MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în wuxi city, China.

 2. ENTEMA LTD STI.

  Turcia

  Compania ENTEMA LTD STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Plusarea textilelor - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, și Plusarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Tekirdag, Turcia.

 1. GOKCAG KUMASCILIK SAN.VE TIC.A.S.

  Turcia

  Compania GOKCAG KUMASCILIK SAN.VE TIC.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Tekirdag, Turcia.

 2. ZWEIFEL TEXTILMASCHINEN

  Elvetia

  Compania ZWEIFEL TEXTILMASCHINEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Zuoz, Elvetia.

 3. BENEKS

  Turcia

  Compania BENEKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machinery for treating and finishing fabrics. Are sediul în Beylikduzu/istanbul, Turcia.

 4. KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED

  Regatul Unit

  Compania KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisarea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plusarea textilelor - utilaje si materiale, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, Plusarea textilelor - utilaje si materiale, și Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Loughborough, Regatul Unit.

 5. POLSTAR TEKSTIL

  Turcia

  Compania POLSTAR TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. EVANS TEXTILE GROUP LTD

  Regatul Unit

  Compania EVANS TEXTILE GROUP LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, Coloranti si pigmenti industriali nealimentari, și Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 7. TEXTIMA EXPORT IMPORT GMBH

  Germania

  Compania TEXTIMA EXPORT IMPORT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - accesorii si echipamente, Imprimarea textilelor - utilaje si materiale, Vehicule - accesorii si echipamente, și Imprimarea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. OBEM S.P.A.

  Italia

  Compania OBEM S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, și Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Biella, Italia.

 1. OTTO FUNKE GMBH & CO.

  Germania

  Compania OTTO FUNKE GMBH & CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, și Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 2. SCANMA MASCHINEN-EXPORT & IMPORT GMBH

  Germania

  Compania SCANMA MASCHINEN-EXPORT & IMPORT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, și Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Münster, Germania.

 3. ENMOS INDUSTRIAL AUTOMATION LTD.

  Turcia

  Compania ENMOS INDUSTRIAL AUTOMATION LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, și Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Gebze / Kocaeli, Turcia.

 4. TEKST MAKINA ELEKTRONIK VE TEKSTIL SAN. LTD STI.

  Turcia

  Compania TEKST MAKINA ELEKTRONIK VE TEKSTIL SAN. LTD STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, și Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Bursa, Turcia.

 5. THEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Germania

  Compania THEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, și Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Schwäbisch Hall, Germania.

 6. POLANI CORPORATION

  Pakistan

  Compania POLANI CORPORATION, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Karachi, Pakistan.

 7. DADE EQUIPMENT

  Statele Unite ale Americii

  Compania DADE EQUIPMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cotton yarns, și Hand knitting yarn. Are sediul în Central Bronx, Statele Unite ale Americii.

 8. SEDO TREEPOINT GMBH

  Germania

  Compania SEDO TREEPOINT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, și Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Mengerskirchen, Germania.

 9. MAGEBA TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MAGEBA TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesere - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsirea textilelor - utilaje si materiale, și Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. Are sediul în Bernkastel-Kues, Germania.

 10. ROTOTECH-ERSE MAK. SAN. VE DIS TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania ROTOTECH-ERSE MAK. SAN. VE DIS TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea textilelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Printing - machines and equipment, și plants and machinery for producing round metal bars. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Vopsirea textilelor - utilaje si materiale - Import export

Număr de rezultate

987 Intreprinderile